12-02-2019, 11:56
Oszalała? Za co aż takie pieniądze?!
|
Mój dzisiejszy nastroj
|
|
12-02-2019, 11:56
Oszalała? Za co aż takie pieniądze?!
12-02-2019, 19:06
Straszny koszt, lepiej się rozglądnąć za nowym, niekoniecznie fabrycznie nowym, może się uda znaleźć używany.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
12-02-2019, 20:11
Do przyzwoitego używanego to by tak jeszcze z 10 - 15 tysiaków by się nam przydało. Wygrać w totka by się przydało.
(09-02-2019, 22:56)asia_mys napisał(a): Witam. Kamica żółciowa to jeszcze nie jest koniec świata ![]() Ja miałam usunięty pęcherzyk żółciowy w wieku bodajże... 25 lat. Kilka dni i po krzyku. Paradoksalnie, duże kamienie mogą nie dawać tak dokuczliwych objawów jak te drobne. Moje kolki żółciowe (na przykład po jajkach z majonezem, albo pizzy z serem) wyglądała tak, że zwijałam się przez dwa dni z bólu i wymiotowałam. Niestety to, że mamy SM nie oznacza, że wyczerpaliśmy już limit chorób na resztę życia, a leczenie czy sam przebieg choroby może nas narazić na dodatkowe schorzenia. Z drugiej strony, jesteśmy pod znacznie baczniejszą opieką medyczną, mamy regularnie wykonywane badania i już z przyzwyczajenia wsłuchujemy się w sygnały, które nam wysyła ciało. Więc to stawia nas w korzystnej sytuacji jeśli chodzi o szybkość diagnozy ![]() Trzeba szukać pozytywów każdej sytuacji. (11-02-2019, 08:09)mufa napisał(a): Ja co by mi się nie przytrafiło to i tak zawsze mówię że są inni którzy mają gorzej Dokładnie tak. Myślę w ten sam sposób. Chociażby fakt, że mam dostęp do leczenia i nie muszę płacić za nie bajońskich pieniędzy. Że to jednak nie jest najgorsza choroba świata.
15-02-2019, 11:26
A mnie od wczoraj przeziębienie z gorączką męczy i już nie mam sił ;( A jestem co prawda w domu bo syn ma urodziny ale muszę się spiąć bo chciał jechać do kkina w ramach prezentu i wczoraj kupiłam te bilety ale jeszcze niem jak dojadę
jestem totalnie wypompowana idę po kawę może na psychikę zadziała.
15-02-2019, 20:00
Słoneczko zdrowka
15-02-2019, 20:53
No i przetrwałam
![]() Uczucie mam jakby mnie ktoś pałką w głowę walnął. W kinie dzieciom się podobało, tylko szkoda że męża nie było ![]() Już tak kombonujemy nad zmianą samochodu i znaleźliśmy w miarę odpowiedni ale taki szmat drogi od nas Konin jest daleko a z tego nic nie wyjdzie ![]() Ja już czasem nie wiem co robić Wszystko rozchodzi się o kasę - w totka przydało by się wygrać. Takie uziemienie w domu to strasznie wali na psychikę Na jakąś gościnę by się człowiek na spokojnie wybrał a nie, że ciągle myślisz jak to w domu mąż siedzi sam i śpieszysz się do domu ;(Mi zaczyna odwalać a co dopiero mężowi.
15-02-2019, 23:12
Słoneczko masz bardzo dużo siły
może się uda z tym samochodem i będzie Wam łatwiej![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
16-02-2019, 19:16
Ale dziś piękna pogoda była aż chciało się coś porobić
16-02-2019, 19:45
Noo zdjelam ostatnie swiateczne ozdoby i mi sie odslonilo okno do mycia
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|