Ocena wątku:
  • 9 głosów - średnia: 4.56
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mój dzisiejszy nastroj
Dużo zdrowia dla synkaUśmiech

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Odpowiedz
Pozdrowienia
Odpowiedz
Mufa zdrówka dla Was.
Trzymam kciuki za zabieg - będzie dobrze Oczko
Odpowiedz
Ciekawe jak synek mufy?

Ja mam już dosyć chorowania Smutny Temp odpóściła i nerka lepiej ale żołądek jakoś do formy nie może wrócić Smutny po tec nigdy z nim nie miałam problemu tak samo jak przy braniu antybiotyku. Głowa piekielnie potrafi od tego boleć a nie wiem co już maam jeść żeby nie bolała głowa Smutny
Dziś ostatni dzień antybiotyku i potem muszę z żołądkiem coś zrobić Smutny
Odpowiedz
Rany co za dzień, porażka, nie dość że się słabo czuje to w nocy obudził mnie bok gardła, przełykanie śliny bolało, dawno nie miałam zapalenia krtani, ale chyba się doczekałam, kiedyś dwa razy do roku musiało być.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Odpowiedz
No to witaj w klubie. Ten dzień to faktycznie porażka a dopiero 14... ech ;-(
Odpowiedz
Witam i ja w klubie Oczko
kupiłam dziś nowy akumulator do auta, jadę pod blok i przekładam. Chcę odpalić auto a tam nic! Wracam do sklepu i pytam się co mogło pójść nie tak? Facet oczywiście z podejściem bo kobieta pewnie się nie zna ale sprawdza nówkę akumulator i wielkie oczy bo rozładowany. Pierwszy taki przypadek w sklepie i akurat na mnie trafiło Smutny
I żeby nie było za dobrze to coś mi się mocno wydaje, że z nerkami wracają przygody. Kilka dni po antybiotyku i dalej kicha ;(
Odpowiedz
I u mnie też lipa, jedno oko zaczyna boleć pewnie bez sterydów się nie obejdzie.
Odpowiedz
Czy to ta pogoda czy co?
Zdrówka Wam życzę!
Odpowiedz
Taki mamy klimat, ot co!
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości