Ocena wątku:
  • 9 głosów - średnia: 4.56
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mój dzisiejszy nastroj
Możliwe Oczko wielu lekarzy ma takie podejście. Mi jeszcze powiedział że on nie wie. No nie wie dlaczego mnie boli. No ja też nie wiedziałam, dlatego do niego poszłam.
Odpowiedz
Daj spokój, specjalisci. Ja idę w sierpniu do okulisty na NFZ. Zobaczymy :-). Ja tylko chce sprawdzić wzrok, bo raz widzę lepiej raz gorzej. Niech zobaczy.
Nadzieja jest płomieniem który  migoce, ale nie gaśnie... 
Odpowiedz
Niezły tekst lekarza.
U mnie ze zwrokiem tyle, że jedno oko widzi te ich tablice niewyraźnie ale wtedy wkracza komputerek który mówi, że wady nie ma no i tyle w temacie Oczko
Odpowiedz
Słoneczko ja też jednym okiem widzę niewyraźnie, ale to przez sterydy i z wadą nie ma nic wspólnego

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Odpowiedz
A u mnie nikt nie wie dlaczego lewe oko widzi jakby w plamy i to mi ogólnie psuje widzenie. Chętnie bym je zaklejala i wtedy powiedzmy byłoby ok. No może odrobinę mocniejsze szkło na prawe oko. Co najdziwniejsze, pole widzenia lewego oka jest ok. Ale przy badaniu błyskają światełka, to może to widzę;-)
Odpowiedz
Ja mam małe plamki w prawym oku i jak miałam PZNW przy badaniach lekarze stwierdzili, że mama będąc ze mną w ciąży miała toksoplazmozę.
Po ostatniej wizycie u okul.isty dostałam na moją prośbę okulary do czytania do kompa
Odpowiedz
Ja też gorzej widzę jednym okiem. Tylko że miałam w nim już dwa razy pznw. W badaniu wychodzi, że w obydwu oczach wadę mam taką samą. Są takie dni, kiedy nie przeszkadza mi w ogóle, że to prawe oko jest słabsze, a są takie, że widzę o wiele gorzej, oko mi się bardzo męczy i trudno mi patrzeć na jakikolwiek ekran...

Okulista powiedział mi, że po pznw tak się może dziać. Że wystarczy że się będę więcej stresowała, będzie za ciepło albo będę przemęczona i mogę wtedy widzieć gorzej.
Odpowiedz
Dobrze wiedzieć, że to w pewnym sensie "normalne";-)
Odpowiedz
A ja wam napiszę, że ostatnio mam akcje na sen, ciągle bym spała.
Odpowiedz
Ja mam ostatnio kiepski humor.. Odretwienie trzyma od poniedziałku i trzyma, nie jest gorzej, a nawet momentami lepiej, ale 3 lata nic się nie działo, a teraz to.. Smutny

Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości