Ocena wątku:
  • 9 głosów - średnia: 4.56
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mój dzisiejszy nastroj
(20-10-2019, 14:34)hela napisał(a): Rany, ale mam słaby dzień, niby się wyspałam ale i tak bym cały czas spała, prawa łydka spięta od rana, myślałam że przejdzie jak się rozchodzę, nie przeszło. Co bym nie robiła zaraz muszę usiąść i odpocząć. Porażka.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Ja mam tak juz z 2 tydz. Zmeczona, lapie ciagle drzemki i nogi sie mecza szybko
Mysle ze to pogoda taka
Rano zimno teraz upocona wrocilam ze spaceru a na wieczor ochlodzenie
Moze wykonczyl sie tez ten maraton ? Zrobilas troche km i moze teraz odczuwasz efekty?
Odpowiedz
A to pewnie też, ale ile można?

Odpowiedz
Cześć dawno się nie odzywałam ale jak to u mnie bywa nie może być nudy i 9 października miałam wypadek - wyszłam sprzed busa i wjechał we mnie rower. Trafiłam do szpitala ze złamanym biodrem, więc operacja i dochodzenie do siebie. Oczywiście przy okazji znaleźli coś w kości udowej więc czeka mnie jeżdżenie po lekarzach. Także generalnie jakaś masakra
Odpowiedz
Mufa, bidulko
Nadzieja jest płomieniem który  migoce, ale nie gaśnie... 
Odpowiedz
Mufa wspolczuje! Szok
Odpowiedz
Ale przykro Smutny trzymaj się
Odpowiedz
Trzymaj się mufa. Zdrówka i oby z tą kością to tylko jakaś głupota była...
Odpowiedz
Oby się dobrze i szybko zrosłoUśmiech

Odpowiedz
A tak z innej beczki czy badacie gęstość kości przy naszej chorobie? Ortopeda zadał mi takie pytanie bo stan kości mam jak 80-latka i myślimy skąd to się może brać
Odpowiedz
W życiu bym nie wpadła na pomysł żeby takie badanie zrobić, jak się to bada? Zapytaj może neuro co ob na to, moze mają jakąś wiedzę na ten temat. Ale przecież by mówili o tym.

Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 13 gości