Ocena wątku:
  • 9 głosów - średnia: 4.56
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mój dzisiejszy nastroj
Pogorszenia się nam zdarzają, ale jeśli problem narasta o jest to wszystko nowe dla Ciebie to idź do neuro

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Odpowiedz
Maciej listopad to miesiąc bardzo depresyjny, może warto by się udać do specjalisty
Odpowiedz
Pogoda niestety nam nie pomaga Smutny

U męża niby troszkę lepiej z plucami. Od początku tyg dostaje mniej leków i jest wybudzany i wczoraj patrzał trochę przytomniej. Ale strasznie ciężko się na to wszystko patrzy Smutny
Dzieci już bardziej tęsknią i do tego chore na zmianę. Jeden wyszedł z zapalenia migdałków a wczoraj drugi.

Mojego rocznego rezonansu jeszcze nie odebrałam bo skonczylo mi na tym aż tak zależeć ale muszę zrobić badania krwi to odbiorę. Mam nadzieję że ten przynajmniej będzie ok.
Niestety jak nie ma męża w domu to mam problem co z dziećmi bo młodszy się nie nadaje żeby sam w domu został Smutny
Odpowiedz
Słoneczko, jakby to powiedziała moja córka twarda baba jesteś.!!!
Nadzieja jest płomieniem który  migoce, ale nie gaśnie... 
Odpowiedz
Akinom nie to nie to ale to dzieci dają siłę.
Odpowiedz
(16-11-2019, 17:20)Maciej33 napisał(a): Hej. Nie wiem czy to normalne przy tej chorobie lecz od kilku dni czuję się jak śmieć.
Fizycznie źle, trzęsą mi się ręce, głową i oczy. Nauka i pisanie najprostszych liter sprawia mi nie lada trudność. Sam chód sprawia mi nie małe problemy.

Mentalnie sam już nie wiem.
Po prostu jak jeb**y śmieć.
Na około mi mówią że będzie dobrze, przestałem w to wierzyć. Z lekami niby miały być wczoraj ale niema i nie wiadomo kiedy będą heh. Czuję jakby ziemią osówała mil się spod nóg.
Jakby co nie chcę żadnych pocieszeń czy tego typu tekstów. Po prostu musiałem to napisać, wyrzucić to z siebie.
Dziękuję.

Tak, mi też czasem zdarzają się takie dni. Wytrwałości, zobaczysz że niedługo będzie lepiej i nabierzesz siły Oczko
Odpowiedz
No ja dzis po rehabilitacji czulam sie tak jakby mnie ktos przetracil kijem bejsbolowym,
wszystko mnie bolalo,a prawa gira postanowila sobie,ze nie bedzie wogole ze mna wpolpracowac.
Masakra jakas, nawet cwiczen nie moglam robic bo skakala sobie jak powalon.
Teraz sie w koncu opamietalaOczko
Odpowiedz
A ja po wczorajszej rehabilitacji czułam się super. Tylko niestety wszystkie ćwiczenia muszę mieć wspomagane przez rehabilitantke. I w klatkach nie dało się położyć na lewym boku, bo jest obolały po upadku, ale na koniec bajka: aquawibron. To jest piękne. Żałuję, że wcześniej o takim czymś nie wiedziałam :-)
Odpowiedz
Co to robi?

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Odpowiedz
Masuje ciało od stop po szyję. Leżysz na czymś jak łóżko, a pod tobą taki jakby wałek z wody się przesuwa. I jest to ciepłe. Bardzo pozytywne i miłe uczucie :-) i szumi jak fale morskie. Strasznie mi się to podoba:-)
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości