Ocena wątku:
  • 9 głosów - średnia: 4.56
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mój dzisiejszy nastroj
Mi tak czasem kostka puchnie, ale to po kontuzji, ortopeda powinien zobaczyć myśle

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Odpowiedz
Ja od poniedziałku delektuje się feriami tzn. brakiem jednego dziecka. Drugie chore w domu :/ ja póki co na L4 do 5 lutego, ciekawe jak długo jeszcze
Odpowiedz
No a ja znów infekcję zlapalam. Nienawdze początku choroby. Jutro z synem do pediatry idę, bo jemu już od 25 się ciągnie i teraz kaszel doszedł. Jak znam życie to młoda za jakieś 10 dni zap ucha złapie.
Odpowiedz
(29-01-2020, 21:12)mufa napisał(a): Ja od poniedziałku delektuje się feriami tzn. brakiem jednego dziecka. Drugie chore w domu :/ ja póki co na L4 do 5 lutego, ciekawe jak długo jeszcze
Zdrowia życzę. Łączę się z Tobą.
Odpowiedz
Przeziębienie jest wirusowe

Odpowiedz
No zarażenie jest drogą kropelkową, a przy tej pogodzie te wirusy mają używanie

Odpowiedz
Ja tez od dwoch dni gorzej sie czuje
Jestem na szkoleniu dwudniowym i mecze sie z bolem gardla kaszlem i katar od rana
Dzis do lekarza sie nie dostane bo wroce pozno do domu
A w pon sie okaze moja przychodnia nie wyrabia z przyjmowaniem pacjentow- tyle osob chorych
Odpowiedz
Zdrówka wszystkim chorowitkom życzę. U nas raczej zbyt suche powietrze i noski nam dokuczają.
Pogoda do D... i aż doła dostaję Smutny Mąż już trzeci miesiąc w szpitalu i najzwyczajniej strasznie tęsknimySmutny nawet poprzytulać się nie można Smutny brakuje mi tego Zgreda w domu Smutny W dodatku mam wrażenie, że w Gdańsku mnie odbywająSmutny szybciej chyba bym rzut dostała że stresu niż ze zmęczenia.
Niech ta pogoda się zmieni bo zaczynam się do niej dostosowywać Smutny
Chyba zaraz poszukam wina Smutny
Odpowiedz
Słoneczko ja zapodałam baileysaUśmiech pogoda nie rozpieszcza, u nas pada od rana. Szkoda męża, w szpitalu to i zdrowy człowiek ma dość wszystkiego, a trzy miesiące to szmat czasu. Oby wyszedł jak najszybciej Uśmiech

Odpowiedz
Oby jak najszybciej wyszedł. U moich dzieci na 25 osób było dziś 11.Ja już badania nie mogę się doczekać. Intensywnie się kuruję. Zdrowia dla Was.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości