Ocena wątku:
  • 9 głosów - średnia: 4.56
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mój dzisiejszy nastroj
Orchidea jak u mnie przeziębienie się zaczyna to herbatka,cytryna, miód i wódka i do wyrka Oczko
Boję się kaszlacych ludzi bo nie mogłabym iść w odwiedziny.
Niestety bezmyślność ludzi mnie powala. W sklepie babce spadł jakiś kartonik chyba z płatkami. Podniosła i zaczęła kaszleć dlatego zakryła kaszlącą twarz owym pudełkiem A następnie odłożyła na półkę Smutny
Ale jeszcze do wina nie doszłam Oczko
Książka mnie przetrzymała w łóżku Oczko
Odpowiedz
Bezmózgow jest pełno.
Odpowiedz
(01-02-2020, 10:03)e-smka napisał(a): Sloneczko, trzymam kciuki za Ciebie i męża. Nie wyobrazam sobie jak jest Ci ciezko :-(
U mnie przeziebienie rozkrecilo sie ostro, wczoraj zdychalam jak smok, nocka nie byla najgorsza na szczescie, organizm w miare wypoczal, teraz jestem po sniadaniu, lekach, plukaniu zatok, z powrotem pod kolderka
Ja nebulizacje że sterydu zrobiłam i z gardłem ciut lepiej. Katar mnie zalał. W poniedziałek będę dzwonić czy katar nie jest przeciwskazaniem do badania vng. Oby nie. Tobie dużo zdrowia życzę.
Odpowiedz
Jeeeenyyyyy już nie wiem czy to pogoda czy co? Siły nie mam za krzty i głowa mnie nie boli ale jakby ją rozsadzało  Smutny do tego na dziś umówiłam się ze szwagrem żeby kontakty zrobić w pokoju chłopaków i od rana musiałam ich pokój do ładu doprowadzić- co jest robotą na cały dzień A nie pół. Teraz skończyłam mycie podłóg i padam. Do tego opuszczając męża łóżko nie zauważyłam, że zostało przesunięte nad termostat od grzejnika i go przekręciło no i oczywiście coś cieknie A przed nami weekend. Normalnie zaraz będę "skakać"  z radości. Nie mam ochoty na grzebanie przy grzejniku w środku zimy - jakakolwiek jest.
Odpowiedz
Pogoda, ja mam podobne wrażenia z głową, faszeruje się ketonalem i tyle, szwagier Ci poprawi termostat jak przyjdzie do kontaktów Oczko przecież nie odmówiUśmiech

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Odpowiedz
Hela bardziej mnie martwi lekki przeciek A szwagier już zrobił kontakty Oczko do tego w końcu mam lustro - miejsce było tylko na ścianie przed kuchnią i w końcu jak będę do niej wchodzić będę widziała żeby już nic nie jeść Oczko

Może taka dieta przejdzie bo nie jestem za mocna w postanowieniach Oczko
Odpowiedz
Ja mam drzwi od szafy z lustrem, tez widzę jak sie ubieram że trzeba mniej jesc[emoji23][emoji23][emoji23]

Odpowiedz
Mi o dziwo pogoda nie przeszkadza dziś. Lecz cały dzień w domu. Mąż z synem zakupy zrobili. Ja mieszkanie ogarnęłam. Jutro mąż z bliźniakami lekcje powtórzy. Ja obiad zrobię i będę się lenić.

Hela ty to chyba szczupła łaska jesteś.
Odpowiedz
Orchidea i dobrze, że w domu poleżysz, to dobra kuracja Oczko

Ja jakoś wyjątkowo nie mogę spać A co gorsza mam w kuchni schowane przed dziećmi Kinder Bueno i walczę z sobą żeby po nie nie wstać ????
Chociaż ze  wstanie będę miała rano problem jeżeli obejrzę do końca "Złe mamuśki" ???
Odpowiedz
(02-02-2020, 02:20)sloneczko25 napisał(a): Orchidea i dobrze, że w domu poleżysz, to dobra kuracja Oczko

Ja jakoś wyjątkowo nie mogę spać A co gorsza mam w kuchni schowane przed dziećmi Kinder Bueno i walczę z sobą żeby po nie nie wstać ????
Chociaż ze  wstanie będę miała rano problem jeżeli obejrzę do końca "Złe mamuśki" ???

Ze wstawaniem rano to jest tak że własnie wstałam, chociaż w sumie nie wiem po coUśmiech ze słodyczami w domu to jest jedna rada, nie kupować [emoji23], jak kupie to podjadam bez przerwy

Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 5 gości