Ocena wątku:
  • 9 głosów - średnia: 4.56
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mój dzisiejszy nastroj
Ja po wizycie u endokrynolog. Wapnia za mało, d3 poziom 28,osteoporoza w kości biodrowej. Leki i po pół roku kontrola.
Odpowiedz
Mi jak miałam D3 na poziomie 29 neuro kazała brać po 5tys jedn, po roku miałam w normie, czyli 50+, po kolejnym roku podobnie, czyli tyle pewnie potrzebuję

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Odpowiedz
Mnie czeka reumatolog
Ale to jak sie wyjasni juz co na 100% mam przy sutku
Przy okazji zdalam sobie sprawe ze dawno d3 nie robilam
Odpowiedz
Anka oby onkolog Cię uspokoił.
Odpoczywaj i odstresuj sięUśmiech

Do mnie niby jutro ma przyjechać kurier z rzeczami dla męża i póki co mówią o wyjściu w poniedziałek. Ale żeby nie było zbyt pięknie jak dziś poszłam na drugą wizytę to odbiłam się o karteczkę z informacją, że jest zakaz wizyt do odwołania Smutny niestety akurat dziś mąż miał zakładane PEGa i już z tego powodu miał doła A jak wyszło, że nie mogę wejść to totalnie się ponoć rozkleił. Tyle przekazała mi pielęgniarka. Mam tylko nadzieję że z wyjściem nie będzie problemu.
Odpowiedz
Wspolczuje Sloneczko. 3 mam kciuki zebys miala meza w poniedzialek w domu. Musi sie udac!
Odpowiedz
Pewnie nie wpuszczają ludzi przez tą chińską zarazę. Na szczęście już wygasa. Słoneczko zobaczysz wypiszą męża, szpitale są teraz niebezpieczne.

Odpowiedz
Słoneczko jeszcze chwilę, tyle już czekasz. Trzymam kciuki.
Odpowiedz
W Chinach spada ilośc przypadków śmiertelnych, wczoraj w jakiś wiadomościach było. Zreszta bądźmy poważni, 70 tys chorych na około 8 miliardów ludzi na ziemi, to nawet jeden promil nie jest.

Odpowiedz
Oddział jest raczej zamknięty z powodu "normalnej" grypy. U nas szczyt zachorowań. Ośrodki i SOR pełne.
Ale mam doła Smutny Bo będę tęsknić do ludzi z pracy. Robota jak robota ale to towarzystwo. Jakoś tak dziwnie bo nie wiadomo czy dam radę wrócić czy jak to będzie. Jakoś zmieszana dziś jestem.
Odpowiedz
Co do higieny: u mojej córki w szkole to nawet mydła nie ma. Kupiłam jej żel antybakteryjny i tyle.
Nadzieja jest płomieniem który  migoce, ale nie gaśnie... 
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości