Ocena wątku:
  • 9 głosów - średnia: 4.56
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mój dzisiejszy nastroj
Jeśli chodzi o wymioty i biegunkę to mojego syna ostatnio tak wymęczyło że ponad dwa tygodnie w domu siedział...

Uczelnie mi zamknęli do odwołania i jestem ciekawa na kiedy będą przekładać te zajęcia które się nie odbędą...
Odpowiedz
Moim zdaniem na zamykanie przedszkoli, szkół czy uczelni jest chyba za wcześnie. Teraz to się będzie działo, jak młodzież znudzona życiem będzie się szwendać po galeriach. O tym to nikt nie pomyślał?
Nadzieja jest płomieniem który  migoce, ale nie gaśnie... 
Odpowiedz
(12-03-2020, 00:35)Akinom napisał(a): Moim zdaniem na zamykanie przedszkoli, szkół czy uczelni jest chyba za wcześnie. Teraz to się będzie działo, jak młodzież znudzona życiem będzie się szwendać po galeriach. O tym to nikt nie pomyślał?
Wiesz co
za wczesniej na puste polki w sklepach
Nasz syn dostanie wscieklizmy siedzac tyle w domu
Ale to sa tylko dwa tygodnie
najwiecej problemu bedzie jak Polacy wroca na Swieta
wtedy bedzie bumm
To nie tak ze ja bronie komus wrocic na swieta do rodziny
Ale wzrosnie wskaznik zachorowan
Odpowiedz
Ania i podejrzewam, że będzie dokładnie tak jak mówisz. Chyba, że faktycznie jak zrobi się cieplej to wirusa szlak trafi. I jakoś nie słyszałam nic w temacie jakichkolwiek sankcji za niesiedzenie w domu. Przecież jak rodzice pójdą do pracy to podejrzewam, że będzie wolna amerykanka.
Odpowiedz
Bedzie wolna Amerykanka oczywiscie
Mamusie dzieci mlodszych zabiora je do Bawialni
U nas w miescie obok czynna i zapraszaja wszystkie dzieci
Tylko zeby wirusa cieplo zniszczylo to ponoc musi byc 40 st
Nalezy pamietac o tym ze media klamia i nie wierzmy we wszystko co mowia czy pisza
Teraz znalezc wiarygodne zrodlo to szok- nawet WHO oskarzaja o mowienie nieprawdy
Te historie ludzi z Wloch ze pustki w sklepach tez nie do końca prawdziwe
Tzn umowmy sie zalezy od regionu
Jedzenie maja w sklepach ale maja nie szwedac sie po miastach
Praca, zakupy i dom
Sa miejsca gdzie jest serio ciezej z jedzeniem
Ale nie jest tak ze ludzie gloduja
Poza tym umowmy sie nie jedna empidemia czy pandemia byla na swiecie
Ta nie ostatnia
Kolejna sprawa jesli chodzi o Polske jakas sznasa ze koronawirus jest zaslona dymna przed wyborami
Mozna snuc teorii mnostwo
Niedlugo ludziom skonczy sie kasa i nie beda robic masowych zakupow
Pozniej swieta wiec znow bedzie szal w sklepach- jak zawsze przed swietami
Ja mam dzis sciepnieta dlon, w srode biopsja
Co chwila cos sie dzieje
Bylalbym przeszczesliwa jakby sie cos w koncu uspokoilo
Tescia ostatnio pochowalam
Najpewniej na oczekiwany koncert nie pojade
Pozniej urlop chyba sie odwola
Samochod musze dac do naprawy
Nie chce mi sie walczyc o kawalek miesa czy papier toaletowy
Ludzie zamiast sie skupic na czym waznym robia niepotrzebnie problemy
Odpowiedz
(11-03-2020, 17:08)belanna napisał(a): Moja uczelnia została zamknięta na miesiąc. W końcu przeczytam wszystkie zaległe książki Duży uśmiech

U mnie student wraca do domu, bo zamknęli i uczelnię i akademiki. Będzie rodzinne czytanko :-)
Tylko zakupów nie do końca udało mi się zrobić, bo w sklepie zabrakło mięsa. Dobrze, że to nie były panikarskie zakupy, bo pewnie bym szaleju dostał że tylu rzeczy nie ma :-D
Odpowiedz
Nie należy się przejmować rzeczami na które nie mamy wpływuUśmiech
Odpowiedz
Ja to dzisiaj w sklepie aż głupio wyglądałam z czterema bułeczkami i gazeta w koszyku. W piekarni na chleb też trzeba było czekać pół godziny. Potem musiałam iść po jedzenie dla kota do Rossmana i następny szok: zero papieru toaletowego, zero ręczników papierowych, jakiekolwiek mydło to zostało tylko to, które nie idzie. Jedzenie dla kota też nędza. Kupiłam wszystkie ostatki, które lubi, bo to też wybredne bydle i wszystkiego nie je. Generalnie ludzie się zachowują, jakby wojna miała wybuchnąć.
Odpowiedz
Nie wiem tylko na co im takie ilości mąki[emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Odpowiedz
Hela chleb będą piec Oczko

Nie śmiejecie się ale ja grubsze zakupy zrobiłam ale ja tak ze raz czy dwa w tygodniu wychodzę i na tydzień zrobiłam chociaż kawę chyba bez mleka będę musiała pić ;(
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 10 gości