Ocena wątku:
  • 9 głosów - średnia: 4.56
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mój dzisiejszy nastroj
(22-03-2020, 14:24)hela napisał(a): Jak się czujecie przy tych zmianach pogody? Ja w ogóle siły nie mam.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Wziąłem się za domowe sprawy pilne, odłożone na stosik. Maskuję przy tym ogromny żal, jaki we mnie siedzi. Ot taka forma buntu. Bo przecież nie wejdę na siłę do zakaźnego. Jakoś trzeba żyć :-(
Odpowiedz
Ja staram sie nie popadac  paranoje
ale jak codziennie rano sprawdzam wiadomosci to
zaczynam sie tak po ludzku bac.
A jeszcze ci ludzie nieodpowiedzialni,
wszystkie lokale maja by zamkniete
wiec biora sie na sposob  i robia zamkniete imprezki takie po 10osob
policjia dzis do 2 takich wjechala,kary  po 4tys.euro ale kto spragnionemu zabroni sie nachlac w towarzystwie 
wszedzie trabia zeby na du..e siedziec i bez potrzeby nie wyjezdzac po za swoje miasto,
ale przeciez ladna pogoda to nad morze trzeba jechac 
a zeby policja nie zatrzymala i nie wrocila 
geniusze wpadli na pomysl jazdy pociagiem no i sie niestety rozczarowali.
Odpowiedz
Chyba za bardzo nie ma wyjścia. Musimy się jakoś trzymać. Dzisiaj chcę wyjść na jakiś spacer. Zobaczymy, czy się uda.
Nadzieja jest płomieniem który  migoce, ale nie gaśnie... 
Odpowiedz
A ja za bardzo nie wiem co się w sklepach dzieje bo nie chodzę. 
Najgorzej to dzieci opanować bo ja nie mam tyle czasu jak to ładnie w tv pokazują. Myślę, że nie tylko ja. Do tego mąż co wieczór dostaje atak paniki i jakoś to trzeba opanować A ja kłócąca się z dziećmi nie pomagam. Dzieci wysyłam.co najwyżej ze  śmieciami lub do osiedlowego sklepu po chleb lub batony i tyle z możliwości wyjścia. Rodzice na wsi to se przynajmniej mogą wyjść bo mieszkają z dala od skupisk i staram się siostry nie ściągać do siebie żeby za dużo nie jeździli.
Odpowiedz
Umowilam sie ze pielegniarka ze szpitala w Skarzysku na wydanie leku
Na mc, bez badan, bez wizyty u neuro
Mam stac pod szpitalem i dzwonic do niej wyjdzie z lekiem
Zamieszanie mega ale dobrze ze lek bedzie
Odpowiedz
W Olsztynie tylko do apteki gdzie będą tabletki oczekiwały. Brak wizyt u lekarza, badania krwi itp także narazie nie obowiązują. Wywiadzik telefoniczny miałem z panią doktor dzisiaj i takie są na dzień dzisijeszy ustalenia.
Odpowiedz
Ja jestem ciekawa co będzie bo w czerwcu MRI:/

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Odpowiedz
Ja licze na to ze do czerwca cos sie poprawi
Ale informacje jakie docieraja o tym ze pandemia ma trwac nawet kilkanascie mcy sa przerazajace
Hela bedzie dobrze!
Odpowiedz
Dostałem skierowanie na MRI w środę, podobno mam się zgłosić do zapisu powołując się na to, że jestem w programie. Jak się uda, to jutro sprawdzę
Odpowiedz
(23-03-2020, 20:47)fruu napisał(a): Dostałem skierowanie na MRI w środę, podobno mam się zgłosić do zapisu powołując się na to, że jestem w programie. Jak się uda, to jutro sprawdzę
Super
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 5 gości