Liczba postów: 2 097
Liczba wątków: 3
Reputacja:
28
(05-04-2020, 20:26)hela napisał(a): No bezsensu zupełnie, nie wiedzą ile to szaleństwo jeszcze potrwa i się asekurują
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Tym bardziej ze ten caly transfer z mojego szpitala do Skarzyska sie nie uda, do Ostrowca tez trwalo to kilka dni
i teraz nie wiem czy jak dzis odbiore lek mam skladac telefoniczny wniosek o transfer u swojej pielegniarki?
no dobra to byl zart
ale znow mnie to czeka
a odsylanie od szpitala do szpitala i sluchanie ze lek dla Pani mam ale nie dam bo nie ma ttansferu a pozniej ze jest problem zeby to zrobic i mam czekac mnie wkurza
Reputacja:
28
Odbior leku wyglada tak. Przyjechalam do szpitala. Tel do oddzialowej. Stoje na dworze. Czekam bo mi kazano czekac.
Wchodze w koncu po 15 min bo nikt nie wychodzi do mnie
Pani przy rejestracji kaze dac dowod, podpisac sie, daje Tec na mc i dowidzenia
Liczba postów: 1 221
Liczba wątków: 6
Reputacja:
23
Najważniejsze, że lek jest.
Liczba postów: 1 221
Reputacja:
23
Ja w tym roku święta symbolicznie i oczekiwanie na koniec epidemii. Noo i k jak kartony
Reputacja:
28
(07-04-2020, 20:55)e-smka napisał(a): Co robicie, bo mi sie nudziiii...
Wczoraj wysprzątałam gruntownie łazienkę i wc. Dzisiaj umyłam okno balkonowe, posadzilam kwiatki w 4 doniczkach i wyjelam ozdoby wielkanocne, ktorych mam tylko kilka... jutro znowu wielkie tygodniowe zakupy, pojde juz o 7 rano, żeby ludzi nie było, a potem reszte okien umyję.
Teraz siedze i czekam na m jak mdłości haha
Brak mi ludzi...
A wy co robicie? Ja sie opiekuje 7latkiem
mam zajecia wysylane z zerowki w postaci filmow
pozniej zabawy na podworku
ovzywiscie etat kury domowej
no i muzyka, ksiazka, film czy serial
Liczba postów: 3 965
Liczba wątków: 39
Reputacja:
42
Ja pracuję
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Liczba postów: 2 571
Liczba wątków: 33
Reputacja:
20
Marcepanka, dzwoniłam do szpitala. Odbiór leku będzie w szpitalu, ponieważ mam jakąś limfopenie i bez badania mi leku nie wydadza. Mam iść na pobranie i potem bezpośrednio do apteki po lek, a jak będzie coś nie tak z wynikami, to pani doktor będzie się ze mną kontaktowala telefonicznie. I że względu na tą nieszczęsna limfopenie mam do minimum ograniczyć wychodzenie z domu i kontaktu z ludźmi. Jakbym pracowała, to pogonilaby mnie na chorobowe.
Nadzieja jest płomieniem który migoce, ale nie gaśnie...
Liczba postów: 157
Reputacja:
1
(08-04-2020, 13:22)Akinom napisał(a): Marcepanka, dzwoniłam do szpitala. Odbiór leku będzie w szpitalu, ponieważ mam jakąś limfopenie i bez badania mi leku nie wydadza. Mam iść na pobranie i potem bezpośrednio do apteki po lek, a jak będzie coś nie tak z wynikami, to pani doktor będzie się ze mną kontaktowala telefonicznie. I że względu na tą nieszczęsna limfopenie mam do minimum ograniczyć wychodzenie z domu i kontaktu z ludźmi. Jakbym pracowała, to pogonilaby mnie na chorobowe. Kurczę, liczyłam, że obejdzie się bez badań  , a można wiedzieć ile miałaś limfocytów w ostatnim badaniu? Miałam dzisiaj dzwonić, ale miałam taki sajgon w pracy, że nie miałam kiedy podrapać się po głowie... wydaje mi się, że też miałam obniżone limfocyty...
Liczba postów: 2 571
Liczba wątków: 33
Reputacja:
20
08-04-2020, 17:23
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08-04-2020, 17:37 przez Akinom.)
Nie pamiętam dokładnie, ale chyba mało, skoro muszę zrobić badania. Może Ciebie ominie ta ,, przyjemność,,. Cieszę się, ze nie będę musiała szwedac się po szpitalu, a od razu z laboratorium do apteki. No chyba, że się nagle coś zmieni, co mnie szczerze mówiąc nie zdziwi :-)
Znalazłam ostatnie wyniki. Moim zdaniem nie ma tragedii: 0,7 i procentowo 12 %.
Nadzieja jest płomieniem który migoce, ale nie gaśnie...
Liczba postów: 3 965
Liczba wątków: 39
Reputacja:
42
(08-04-2020, 19:57)e-smka napisał(a): (08-04-2020, 06:48)Anka napisał(a): (07-04-2020, 20:55)e-smka napisał(a): Co robicie, bo mi sie nudziiii...
Wczoraj wysprzątałam gruntownie łazienkę i wc. Dzisiaj umyłam okno balkonowe, posadzilam kwiatki w 4 doniczkach i wyjelam ozdoby wielkanocne, ktorych mam tylko kilka... jutro znowu wielkie tygodniowe zakupy, pojde juz o 7 rano, żeby ludzi nie było, a potem reszte okien umyję.
Teraz siedze i czekam na m jak mdłości haha
Brak mi ludzi...
A wy co robicie? Ja sie opiekuje 7latkiem
mam zajecia wysylane z zerowki w postaci filmow
pozniej zabawy na podworku
ovzywiscie etat kury domowej
no i muzyka, ksiazka, film czy serial super
(08-04-2020, 07:59)hela napisał(a): Ja pracuję
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Jesteś przykładnym obywatelem 
Jestem, jak wszyscy będziemy na l4 gospodarka padnie
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|