Ocena wątku:
  • 9 głosów - średnia: 4.56
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mój dzisiejszy nastroj
Ale miło rozmawia się o planach wakacyjnych Uśmiech
Klaudia, E-semka - Wam także życzę udanego wypoczynku Duży uśmiech
Mam nadzieję, że w tym roku uda nam się pobić zeszłoroczny przejazd przez 11 przełęczy alpejskich...na motorze Uśmiech

Marcin - biorę Aciprex cały czas, jest dobry, powinien pomóc.

Bubka, Bieszczady są piękne. Po obejrzeniu serialu "Wataha"/zresztą świetny/ postanowiliśmy, że pojedziemy w Bieszczady "śladami Watahy" i wyobraźcie sobie, że wynajęliśmy pokój w hoteliku, a przyjacielem właściciela był przewodnik, który jeździł z ekipą filmową i wyszukiwał im plenery. Rozrysował nam cały plan gdzie i co było kręcone, no i jeszcze pogoda była cudna,

Ja we wrześniu też mam kontrolny MR,
Pozdrawiam
Odpowiedz
Wow, yasmina, ale super. Wataha świetny serial. Bardzo mi się podobał.
Nadzieja jest płomieniem który  migoce, ale nie gaśnie... 
Odpowiedz
U mnie urlop z zapaleniem ucha....
Po antybiotyku było lepiej, kilka dni później zaczyna się od nowa. W piatek laryngolog może tym razem się uda.... A czas wolny na działce nad jeziorem Uśmiech
Odpowiedz
Urlop, urlop, urlop... :-) Ja jeszcze 1,5 tygodnia muszę się wałęsać po firmie, ale za to dostałem całe trzy tygodnie :-D
Będą jeziora i góry, a jak się wkurzę, to z odwiedzin u mamy pojadę prosto nad morze. HA!
Miłego urlopowania Wam życzę.
Odpowiedz
(03-08-2021, 19:16)Akinom napisał(a): Wow, yasmina, ale super. Wataha świetny serial. Bardzo mi się podobał.
To była prawie "wyprawa życia" Duży uśmiech . A najlepsze było to, że tak na prawdę nic nie wyglądało tak, jak w filmie, szczególnie te budynki, w których był obóz dla uchodźców. To się nazywa "magia ekranu" Duży uśmiech . W tym lokalu wisi plakat z filmu Uśmiech . Jeździliśmy po takich wertepach, że nasz Harley ledwo to wytrzymał  Smutny
Na razie martwi mnie jutrzejszy wyjazd do Karpacza, bo ma padać, ale w zasadzie co to za motocyklista, który nie jechał w deszczu... Oczko Duży uśmiech

Jazzy - zdrówka z uchem życzę Serce

Fruu -  to może zdradzisz jakie góry i jeziora?

Pozdrawiam, wracam w niedzielę Uśmiech
Odpowiedz
Jezioro Czos jako miejsce wypadowe. Oczywiście pod namiotem. A góry to na pewno Beskid Żywiecki i moja ukochana Szczytkówka. I mam jeszcze nadzieję na Beskid Wyspowy, jeśli morze nie wypali
Odpowiedz
Urlop to jest magiczny czas Oczko fajnie, że macie plany. Oby wszystkim dopisała pogoda.
Umysł przypomina żyzny ogród, którym trzeba się codziennie zajmować, aby kwitł. - A. de Mello
Odpowiedz
(05-08-2021, 07:20)Bubka napisał(a): Urlop to jest magiczny czas Oczko fajnie, że macie plany. Oby wszystkim dopisała pogoda.

Bubka, pogoda dopisuje zawsze. Tylko nie zawsze ta wymarzona :-D
Dla mnie liczy się, by nie było opadów (w końcu będę pod namiotem) a reszta to rzecz względna. Będzie kąpiel, spacery, gry planszowe, książki, muzyka, piwoi wiele innych rzeczy. Słowem pełny luz.
Odpowiedz
ja juz po urlopie! baterie naladowane =D

bawcie sie dobrze i wypoczywajcie Uśmiech
Odpowiedz
Dzięki za opinie o Aciprexie.

Udanych urlopów! Ja może rozbiję sobie namiot i zrobię ognisko na działce za domem.  Język
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 15 gości