Ocena wątku:
  • 9 głosów - średnia: 4.56
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mój dzisiejszy nastroj
Kupiłam sobie wodny masażer do stóp. Ale to jest fajne :-)
Nadzieja jest płomieniem który  migoce, ale nie gaśnie... 
Odpowiedz
A jaaaa meble do sypialni (w koooońcu). Będzie fun ze skręcania Uśmiech
...if u ever saw me smile, u should know i felt sick inside...
Odpowiedz
To piknie :-)
Nadzieja jest płomieniem który  migoce, ale nie gaśnie... 
Odpowiedz
a ja bym chciała sobie kupić worek motywacji Uśmiech
Umysł przypomina żyzny ogród, którym trzeba się codziennie zajmować, aby kwitł. - A. de Mello
Odpowiedz
(04-11-2021, 14:51)Bubka napisał(a): a ja bym chciała sobie kupić worek motywacji Uśmiech

To ja poproszę worek pewności siebie Uśmiech
Odpowiedz
To ja też poproszę Uśmiech Dajcie znać, gdzie sprzedają
...if u ever saw me smile, u should know i felt sick inside...
Odpowiedz
No właśnie nigdzie nie ma...
Umysł przypomina żyzny ogród, którym trzeba się codziennie zajmować, aby kwitł. - A. de Mello
Odpowiedz
(05-11-2021, 15:37)e-smka napisał(a): Każdy ma go w sobie, tylko trzeba się do niego dokopać, czasem ciężką pracą...

Dokładnie, i jeszcze trzeba mieć odpowiednie nastawienie. Jak by komuś go brakowało, to zapraszam na herbate, kawę, piwo czy nalewkę. Podobno zarażam optymizmem :-D
Odpowiedz
A u mnie od wczoraj zdalna praca ponownie. Przyszedł nowy Dyrektor Generalny, zrobił ankietę imienną kto się szczepił albo i nie, iloma dawkami oraz czy ma się zamiar przyjąć 3 dawkę. A za chwilę praca hybrydowa do końca miesiąca. Tak więc witajcie dodatkowe 2 kg na wadze :-D
Bo tak poza tym to jest zajebiście. Tylko ta zbliżająca się zima... ech :-D
Odpowiedz
(09-11-2021, 22:46)fruu napisał(a): A u mnie od wczoraj zdalna praca ponownie. Przyszedł nowy Dyrektor Generalny, zrobił ankietę imienną kto się szczepił albo i nie, iloma dawkami oraz czy ma się zamiar przyjąć 3 dawkę. A za chwilę praca hybrydowa do końca miesiąca. Tak więc witajcie dodatkowe 2 kg na wadze :-D
Bo tak poza tym to jest zajebiście. Tylko ta zbliżająca się zima... ech :-D

Pracodawca ma prawo robić taką ankietę? Zdezorientowany  Chociaż co mnie dziwi, u mnie przełożony dzwonił do każdego na spytki w tym temacie.
Na razie wychodzą z założenia, że biuro zaszczepione, więc niskie ryzyko, to pracujemy hybrydowo. Chociaż wolałabym pracować zdalnie (niezależnie od pandemii).
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 6 gości