Ocena wątku:
  • 9 głosów - średnia: 4.56
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mój dzisiejszy nastroj
Ja byłem dzisiaj po kolejną "działkę" i dostałem kolejne trzy pudła. Można się kłuć. Kolejna wizyta "roczna" na koniec marca, albo początek kwietnia - zależy kiedy będzie opis rezonansu. Tylko ostatnio znów coś nastrój siada. Chyba "świąteczna atmosfera".  Podejrzany
Odpowiedz
A ja właśnie dostałam wynik. Rewelacji nie ma. Widoczne 3 ogniska ulegające wzmocnieniu kontrastowemu. Do 1 cm. Rozważenie wczesnej kontroli :/
Umysł przypomina żyzny ogród, którym trzeba się codziennie zajmować, aby kwitł. - A. de Mello
Odpowiedz
(04-01-2022, 14:43)Bubka napisał(a): A ja właśnie dostałam wynik. Rewelacji nie ma. Widoczne 3 ogniska ulegające wzmocnieniu kontrastowemu. Do 1 cm. Rozważenie wczesnej kontroli :/

Będzie ok. Przytulanie Trzymam kciuki Wykrzyknik

U mnie wyszedł tylko niski poziom b12 (do badań "programowych" zrobiłem jeszcze od siebie poziom b12). Niby w granicach normy, ale granica dolna. Trzeba znów łykać.

Mam nadzieję, że u Ciebie brak widocznych skutków ognisk.
Odpowiedz
Dzięki Marcin. Wszystko jest ok, przynajmniej tak ja to widzę. Trochę pamięć szwankuje, ale też mam bardzo dziwny okres w pracy.
Umysł przypomina żyzny ogród, którym trzeba się codziennie zajmować, aby kwitł. - A. de Mello
Odpowiedz
Bubka a dieta ketogeniczna? Próbowałaś ? Świetna sprawa dla 0przemeczenia problemów z pamięcią. Ja to wiecznie byłam niedospana, przemęczona, mogłam spać nawet w ciągu dnia jako nastolatka... Odkąd dowiedziałam się o tej diecie od Dr Wahls to mam tyle energii, że chyba w życiu nie było u mnie lepiej. Śpię 7h wstaje wyspana pełna energii pozytywnie nastawiona do życia. Trochę wyrzeczeń jest ale to chociaż mogę polecić na śniadanie zamiast kanapki coś tlusto-bialkowego np omlet albo sałatkę z mięsem .. naprawde człowiek nie czuje się ociężały i zmęczony po prostu ma więcej energii. Ja to po obiadku w końcu mam energię na spacer i czysty umysł. Często siadam do pracy dopiero o 21
Odpowiedz
Tak Lusia. Zaczęłam się w to wdrażać już jakiś czas temu. Śniadania są ok i tego się pilnuje gorzej wychodzi z obiadem, ale ogólnie to znam temat.
Odpowiedz
O widzisz Bubka. Może nie na każdego działa faktycznie. Ja sobie chwalę a trzymam się już diety ok 2 lat. Badałam na początku ciała ketonowe teraz już nie tylko po prostu czuje kiedy wypadam z ketozy. A tak swoją drogą jak się ma dużo na głowie to pamięć szwankuje tak czy siak Oczko są jeszcze notesy-na te ważniejsze sprawy. Ja miałam też fazy zaćmienia że nie wiedziałam co chce wyciągnąc z lodówki ale... To chyba w pełni zdrowym osobnikom też się zdarza, zresztą mój mąż jest tego żywym przykładem Oczko
Odpowiedz
Problem jest, gdy kiedyś ta pamięć działa nieźle i nie sprawiała problemów, a teraz się sypie i komplikuje nawet błache sprawy. Tak przynajmniej jest u mnie. Nawet na wyjscie z domu potrzebuję kwadrans więcej, bo wszystkiego muszę szukać (klucze, telefon, okulary itp.). Generalnie straciłem już zaufanie do siebie i swojej głowy. Spraw na niej coraz więcej, a działa coraz gorzej...
Odpowiedz
Zaopatrzyłam się już w kalendarz, taki żeby zmieścił się do torebki. Okularów też kiedyś szukałam... oj i to bardzo długo aż w końcu je znalazłam. Były na nosie Język to się chyba zdarzyło każdemu okularnikowi. A kiedyś były poszukiwania pilota do telewizora, a najśmieszniejsze było to gdzie się znalazł. W lodówce!!! JęzykJęzyk Partner go tam schował, taki był zakręcony.
Odpowiedz
U mnie z notesem jest ten problem, że nie mam nawyku używania. Teraz jak próbuję, to zwyczajnie zapominam, że mam, żeby zapisać, albo żeby później sprawdzić. Próbuję wspomagać się alarmami w telefonie ale nie podoba mi się, że staję się uzależniony od urządzenia...
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości