Ocena wątku:
  • 9 głosów - średnia: 4.56
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mój dzisiejszy nastroj
Choroby psychiczne i zaburzenia emocjonalne... skorpion.
Odpowiedz
Pfff nie lubię tych horoskopów . Średnio w to wierzę. Choć z moim mężem idealnie się zgadza że świetnie się dopasowaliśmy Oczko. Jak tam u was Pogoda ? Ja widząc to słońce ☀️ od niedzieli się wygrzewam i wyszło tak że coś mnie bierze, kaszle niemiłosiernie :/ ..
klaudia26 a jak objawowo ? Zmiany + nowe objawy ?
Odpowiedz
Lusia, w horoskopy nie wierzę, ale pośmiać się można :-D
Nadzieja jest płomieniem który  migoce, ale nie gaśnie... 
Odpowiedz
Pracuję nad poprawą nastroju. Wygoniłem pająki z roweru i sobie od kilku dni jeżdżę, gdy mam czas i nie pada. Na pierwszej przejażdżce namierzyłem też bliziutko domu "siłownię" na wolnym powietrzu. Robię więc sobie kółeczko kilka kilometrów, a potem jadę na "siłownię". Chyba brakowało mi takiego ruchu na powietrzu.
Odpowiedz
Lusia98 tak. Tym razem lewa ręka.
Odpowiedz
Serce 
(02-03-2022, 18:09)klaudia26 napisał(a): Lusia98 tak. Tym razem lewa ręka.

Trzymaj się  Serce dużo zdrówka i dobrego  Serce

Ja wróciłam po prawie 2 miesiącach do pracy i dostałam tyle wsparcia od mojej menagerki i zespołu, że aż chce mi się walczyć a było kiepsko Płacz tylko z maili nie mogę się odkopać 

MarcinS ja czekam na lepszą pogodę i weekend, bo po 18, jak kończę pracę to już mi się nie chce  Smutny
Odpowiedz
(02-03-2022, 17:04)MarcinS napisał(a): Pracuję nad poprawą nastroju. Wygoniłem pająki z roweru i sobie od kilku dni jeżdżę, gdy mam czas i nie pada. Na pierwszej przejażdżce namierzyłem też bliziutko domu "siłownię" na wolnym powietrzu. Robię więc sobie kółeczko kilka kilometrów, a potem jadę na "siłownię". Chyba brakowało mi takiego ruchu na powietrzu.

Ja też powoli zaczynam. Zafundowałem sobie nową lampkę z tyłu roweru na poczet tegorocznych wyjazdów. A ponieważ póki co czuję się wręcz wyśmienicie, to mam zamiar co nie co pozwiedzać w zacnym towarzystwie :-D
Odpowiedz
Też ostatnio myślałam o rowerze. Ale, zawsze znalazło się jakieś ale. We wtorek miałam iść pierwszy raz na zumbe, ale nie wyrobiła się w czasie. Obiecałam sobie, że pójdę w następny wtorek, ale wczoraj mnie olśniło, że mam dentystę. 15 marca idę na pewno. Tak się nakręciłam, że pójdę. Chociaż spróbuje.
Umysł przypomina żyzny ogród, którym trzeba się codziennie zajmować, aby kwitł. - A. de Mello
Odpowiedz
Nawzajem E-smka Uśmiech
Umysł przypomina żyzny ogród, którym trzeba się codziennie zajmować, aby kwitł. - A. de Mello
Odpowiedz
Wzajemnie e-smka. U mnie pełno słońca :-)
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości