10-04-2022, 16:31
A ja się dzisiaj czuję jakby mnie ktoś walcem przejechał. Nie wiem, co się dzieje.
Nadzieja jest płomieniem który migoce, ale nie gaśnie...
|
Mój dzisiejszy nastroj
|
|
10-04-2022, 16:31
A ja się dzisiaj czuję jakby mnie ktoś walcem przejechał. Nie wiem, co się dzieje.
10-04-2022, 22:46
Wirus wirus.. mnie też rozłożyło a wczoraj szalałam że sprzątaniem i myślałam że jestem niezniszczalna ;/
11-04-2022, 06:45
Myślisz, że to jakiś wirus? Chyba nie. Mam nadzieję.
11-04-2022, 11:20
Też mi się wydaje, że to pogoda. Sama nie czuje się lepiej... i jeszcze wyskoczyła mi opryszczka. Coś okropnego.
Umysł przypomina żyzny ogród, którym trzeba się codziennie zajmować, aby kwitł. - A. de Mello
11-04-2022, 11:23
hehe oj żeby tak było
Umysł przypomina żyzny ogród, którym trzeba się codziennie zajmować, aby kwitł. - A. de Mello
11-04-2022, 13:57
Oby to była ta pogoda. Dzisiaj z chodzeniem nie jest wcale lepiej, niestety. I jakąś taka obolała jestem i kręciłam się od drugiej w nocy. Nie mogłam sobie miejsca znaleźć.
11-04-2022, 15:38
Akinom ja dzisiejszej nocy też z prawą na lewą i spanie w kratkę.
E-smka będę trzymała kciuki żeby poszło szybko i bezboleśnie
11-04-2022, 15:43
E-Semka, będzie dobrze. Musi. Chłodno jest, to się nie powinno paprać.
Bubka, ta noc była jakaś taka dziwna, nie do spania. Mój tata to samo. Po 2 w nocy skończył spanie. I chodziliśmy razem takie dwa zombiaki ;-)
Wyrywanie to tam 5 minut roboty
. Nie ma czego się bać. Może nie jest przyjemne ale nie zdążysz nawet zauważyć a już będzie PO. Ja czuję się fatalnie ten wirus mnie wykończy... Ledwo chodzę, wszystko mnie boli. Gorączka ciągle..Bubka jedz kiszonki pomagają na opryszczke np ogórek kiszony do śniadania i kolacji.. ja jak się dobrze zakwaszam to spokój mam z ekscesami skórnymi
11-04-2022, 19:51
Wspomniano tu o zbyt dużych ilościach całowania. Nie może to chyba być kara za to całowanie, co? Bo ja ledwo jedną opryszczkę zaleczyłem to mnie druga dopadła. A w weekend jeszcze jakieś chorubsko z temperaturą mnie dopadło i leżę w łóżku i ledwo kwiczę :-( A jak leki i ziółka zadziałają to nie kwiczę, ale dalej leżę...
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|