Ocena wątku:
  • 9 głosów - średnia: 4.56
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mój dzisiejszy nastroj
A ja się dzisiaj czuję jakby mnie ktoś walcem przejechał. Nie wiem, co się dzieje.
Nadzieja jest płomieniem który  migoce, ale nie gaśnie... 
Odpowiedz
Wirus wirus.. mnie też rozłożyło a wczoraj szalałam że sprzątaniem i myślałam że jestem niezniszczalna ;/ Smutny
Odpowiedz
Myślisz, że to jakiś wirus? Chyba nie. Mam nadzieję.
Odpowiedz
Też mi się wydaje, że to pogoda. Sama nie czuje się lepiej... i jeszcze wyskoczyła mi opryszczka. Coś okropnego.
Umysł przypomina żyzny ogród, którym trzeba się codziennie zajmować, aby kwitł. - A. de Mello
Odpowiedz
hehe oj żeby tak było Uśmiech
Umysł przypomina żyzny ogród, którym trzeba się codziennie zajmować, aby kwitł. - A. de Mello
Odpowiedz
Oby to była ta pogoda. Dzisiaj z chodzeniem nie jest wcale lepiej, niestety. I jakąś taka obolała jestem i kręciłam się od drugiej w nocy. Nie mogłam sobie miejsca znaleźć.
Odpowiedz
Akinom ja dzisiejszej nocy też z prawą na lewą i spanie w kratkę.

E-smka będę trzymała kciuki żeby poszło szybko i bezboleśnie
Odpowiedz
E-Semka, będzie dobrze. Musi. Chłodno jest, to się nie powinno paprać.

Bubka, ta noc była jakaś taka dziwna, nie do spania. Mój tata to samo. Po 2 w nocy skończył spanie. I chodziliśmy razem takie dwa zombiaki ;-)
Odpowiedz
Wyrywanie to tam 5 minut roboty Oczko. Nie ma czego się bać. Może nie jest przyjemne ale nie zdążysz nawet zauważyć a już będzie PO.
Ja czuję się fatalnie Smutny ten wirus mnie wykończy... Ledwo chodzę, wszystko mnie boli. Gorączka ciągle..

Bubka jedz kiszonki Oczko pomagają na opryszczke Oczko np ogórek kiszony do śniadania i kolacji.. ja jak się dobrze zakwaszam to spokój mam z ekscesami skórnymi Oczko
Odpowiedz
Wspomniano tu o zbyt dużych ilościach całowania. Nie może to chyba być kara za to całowanie, co? Bo ja ledwo jedną opryszczkę zaleczyłem to mnie druga dopadła. A w weekend jeszcze jakieś chorubsko z temperaturą mnie dopadło i leżę w łóżku i ledwo kwiczę :-( A jak leki i ziółka zadziałają to nie kwiczę, ale dalej leżę...
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 6 gości