Ocena wątku:
  • 9 głosów - średnia: 4.56
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mój dzisiejszy nastroj
To było chore moim zdaniem. Za każdym razem wynik był negatywny, a ja na złość nie mówiłam przy badaniu, co mi tak naprawdę jest. W końcu mi się znudziło i poszłam prywatnie do pani doktor, która w szpitalu badała ciesn i w sumie to ona pokierowała mnie do poradni sm. Okazała się mądrzejsza od swojej starszej koleżanki, u której straciłam tylko czas.
Nadzieja jest płomieniem który  migoce, ale nie gaśnie... 
Odpowiedz
Tak, to jest chore, powinno skarżyc sie lekarzy o błędne diagnozy I ządać ogromnych odszkodowań. Moja lekarka od cieśni przeszła do jakiegoś koścca pamietam I wyslala mnie na rentgen dloni. Na zdjeciach RTG wszystko oczywiscie było w normie, mi ręce powrocily do normalnosci wiec wyszlo że wymyslam albo to bylo na tyle nerwowym I tak o.
Odpowiedz
Jakby tak było z odszkodowaniami to za to, co mi robili przy staraniu się o dziecko byłabym ustawiona do końca życia. Jeden lekarz, już na koniec zauważył, że nie tylko ja mam problem i to wszystko co mi robili było z założenia bez sensu.
Odpowiedz
(24-04-2022, 18:22)Akinom napisał(a): To było chore moim zdaniem. Za każdym razem wynik był negatywny, a ja na złość nie mówiłam przy badaniu, co mi tak naprawdę jest. W końcu mi się znudziło i poszłam prywatnie do pani doktor, która w szpitalu badała ciesn i w sumie to ona pokierowała mnie do poradni sm. Okazała się mądrzejsza od swojej starszej koleżanki, u której straciłam tylko czas.

A ja myślałam, że z tymi nadgarstkami to coś innego. Mi też lekarze mówili, że to nie od sm. 
W zasadzie to z tymi nadgarstkami to zaczęło się po urodzeniu 1 dziecka (miałam problemy, żeby kubek unieść) więc 14 lat temu. Wtedy byłam przekonana, że to brak wapnia po ciąży i porodzie i bo karmię dziecko. Teraz dopiero układa mi się to w całość.
Odpowiedz
Tak, te nieszczesne nadgarstki I kto by w ogole pomyslał?! Ja tez nie bylam wstanie utrzymac kubka, w zasadzie niczego z zadnym uszkiem bo kciuki nie byly wstanie przeciwważyc wiec wszystko wisiało jak na drążku a zawartosc konczyla na podlodze. Co ja wtedy natłukłam naczyń to glowa mała, wszystko leciało z râk.
Smutne to jest, bo takich osób jak my jest przeciez mnostwo I zanim dojdzie się co tak naprawdę dolega to traci sie cale lata, na wlasną niekorzysc oczywiscie.
Odpowiedz
e-smka naprawdę miałaś pecha Smutny. Współczuję. Sama mam jeszcze jednego zęba do usunięcia aż mnie to teraz przerażać zaczyna po Twojej historii....mam nadzieję że już dobrze ?
Ja dziś w końcu myślę w 100% pozbierałam się po chorobie i czuję się dobrze. We weekend na basenie ledwo przeplynelam 10 razy basen a zawsze to była dla mnie "pestka" ale te 2 tyg bez ćwiczeń i są efekty Smutny Uśmiech trzeba się zabrać znowu za siebie ;]..
jMonika79 a no tak karmienie piersią robi swoje... Ja jak skończyłam karmienie córki to w końcu i częstotliwość rzutów się zmniejszyła z 3 na 3 miesiące na jeden-2 do roku uf..
Coś chyba SM ma do siebie że to duże niedobory witamin. Ja sama odczuwam tak dużą różnicę bez gorzkiej czekolady.. braki magnezu ? Ewidentnie mi nie służą.. a teraz jeszcze szukam przyczyny białych kropek na paznokciach :/ Uśmiech
Odpowiedz
W ogóle to ciągle się zastanawiam gdzie te wszystkie osoby się podziały które tu się udzielały w 2018 ? .. już nie zerkają na forum ?

Widzę też że kiedyś dużo tu pisali administratorzy tej grupy.. albo założyciele a teraz... Widzę tylko, że przekazują dane i na tym koniec... Nic od siebie. Szkoda ?
Odpowiedz
Lusia98 też mnie zastanawia gdzie Ci wszyscy ludzie są
Odpowiedz
Fakt faktem co poniektórych wywiało ot tak.
Odpowiedz
e-smka ja to też od 2018 tu wchodzę i ciągle czuję się nowa w temacie Uśmiech :/... Mogliby chociaż jedno zdanie od siebie czasem dorzucić po prostu Uśmiech no szkoda no ! Mam nadzieję że to po prostu brak czasu.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 6 gości