Ocena wątku:
  • 9 głosów - średnia: 4.56
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mój dzisiejszy nastroj
Akinom trzymam kciuki ale wiesz jak to jest... Marzenia się nie spełniają trzeba je spełniać !! Więc bierz sprawy w swoje ręce i Walcz o swoje.
Yasmina Twój mąż to prawdziwy skarb.. Uśmiech mój też mi kiedyś na okrągłe urodziny zrobił niespodziankę, choć ja ich nienawidzę ale potem jednak wspominam to wszystko podwójnie Uśmiech dobrze... Ta fampyra to już zapisana w moich must have . Może na następny sezon ogródkowy wypróbuję Duży uśmiech choć ciężko ocenić czy to SM czy kręgosłup. Cudów jeszcze nie wynaleziono póki co czekam na wrzesień ;D... Jak to jest mieć takie dorosłe dzieci Yasmina ?
Odpowiedz
Babcia źle zaczęła się czuć w niedzielę, a w sobotę umarła. Taka mała uparciucha. Oj boli bardzo... Dziękuję Wam.
Umysł przypomina żyzny ogród, którym trzeba się codziennie zajmować, aby kwitł. - A. de Mello
Odpowiedz
Witam.
Dzisiaj zaczęłam wczasy 2 tygodniowe. 22 sierpnia planujemy wyjazd w Bieszczady. Tak się cieszyłam na niego. Ale... dzisiaj byłam u lekarza bo mnie wysypało. Okazało się że dzieci ze żłobka poczęstowały mnie na odchodne ospą (położenie krostek wskazuje na wistrzną albo bostonkę).
Martwię się co będzie z wyjazdem
Pozdrawiam wszystkich ciepło i trzymajcie się zdrowo. Dużo miłości życzę
Odpowiedz
Asia właśnie słyszałam, że teraz wśród dorosłych, którzy mają dzieci krąży coś à la bostonka, ospa wietrzna lub szkarlatyna ... do 22 sierpnia jeszcze trochę czasu więc trzymam kciuki.

Bubka przykro mi Smutny Przytulam wirtualnie ❤️
Odpowiedz
(13-08-2022, 00:17)Lusia98 napisał(a): Yasmina Twój mąż to prawdziwy skarb.. Uśmiech mój też mi kiedyś na okrągłe urodziny zrobił niespodziankę, choć ja ich nienawidzę ale potem jednak wspominam to wszystko podwójnie Uśmiech dobrze... Ta fampyra to już zapisana w moich must have . Może na następny sezon ogródkowy wypróbuję Duży uśmiech choć ciężko ocenić czy to SM czy kręgosłup. Cudów jeszcze nie wynaleziono póki co czekam na wrzesień ;D... Jak to jest mieć takie dorosłe dzieci Yasmina ?
Lusia, ale mi zadałaś pytanie. 4 dni o tym myślałam, bo nigdy nie zastanawiałam się nad tym...oni są z nami od zawsze Duży uśmiech z tym, że małe samochodziki zamienili na duże fury Oczko Duży uśmiech  . Ale tak na poważnie - jest fajnie, czasami strasznie mnie wkurzają i opieprzam ich bardziej niż jak byli mali, ale mogę na nich liczyć. Patrzę na nich i czuję, że nie zawiedliśmy jako rodzice. A tak z ciekawości - czemu o to spytałaś?

A propos urodzin - 30-stki nie miałam, bo roczne dziecko, 40-stka - też bez imprezy/nie pamiętam dlaczego/, ale samopoczucie wspaniałe, na 50-tkę okazało się, że mam torbiel pod kolanem i musiałam łazić w ortezie/niekoniecznie tak wyobrażałam sobie ten dzień Duży uśmiech / kreacja nijak nie pasowała do ortezy, no i jak tańczyć? Zdezorientowany  Pamiętam, że Pan Mąż ze starszym synem wracali tego dnia z Niemiec i spieszyli się, żeby zdążyć przed północą i po drodze składali mi życzenia - "wszystkiego najlepszego pół wieczna kobieto" Duży uśmiech . Przywieźli mi 5kg Nutelli i Prosecco.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Asia - zdrówka życzę Serce . W jakie bieszczadzkie rejony jedziecie?
Odpowiedz
Yasmina a tak zapytałam. Myślałam że napiszesz że coś w stylu małe dziecko małe zmartwienie duże -duzo większe. Ale tu mnie uspokoiłas z twierdzeniem że zrobiliście wszystko jak najlepiej -nie zawiedliscie. Też tak chcę za te 10 lat stwierdzić i muszę dać radę Oczko. Dobry przykład dla małego człowieka to najważniejsze..
Odpowiedz
(09-08-2022, 14:44)e-smka napisał(a):
(09-08-2022, 12:08)Tosiia napisał(a): a jakieś możliwości odwołania od decyzji masz e-smka ? czy za dużo z tym zachodu ?

Ja teraz mam tyle problemów związanych z leczeniem =/ przytłacza mnie to.

Poprzednio się odwoływałam, teraz wszystko im mówiłam, co ja mam jeszcze napisać w kółko to samo? Odechciało mi się. Za rok będę znowu składać o przedłużenie stopnia lekkiego...

Jakie problemy z leczeniem masz?

Jestem  w szoku, przy tylu schorzeniach masz lekki stopień ?
Ja miałam tylko 2 rzuty (zawroty głowy, zachwiania równowagi), problemy z krwią (wada genetyczna), szybko się męczę, i dostałam w zeszłym roku po rozpoznaniu sm umiarkowany. Teraz złożyłam papiery o przedłużenie, nie wiem co mi dadzą. mam historię z poradni to lekarz wpisał, że nie mam żadnych dolegliwości, chociaż lekarz o nic nie pyta . A ja wszystkie dolegliwości opowiadam u rodzinnego, który wypisywał zaświadczenie.
Odpowiedz
Dużo wydaje się zależy od lekarza.. stety niestety. Czy u was też taka beznadziejna pogoda ? Wielu pewnie odetchnęło z ulgą że upały się skończyło a u nas pada jakby bez końca i dosłownie zalewa wszystko. Od razu bierze mnie depresja jak brakuje słońca ?
Odpowiedz
oj tak, już boję się jesieni, mieszkam sama... więc jak zacznie się robić szybko ciemne, te ponure deszczowe dni....będzie kiepsko
Odpowiedz
Byłam dziś mimo beznadziejnej pogody na dwóch spacerach najpierw 2km potem znowu 2km przed kolacją i zrobiły mi bardzo dobrze na głowę. Postanawiam dziennie mimo pogody choćby zakładać kalosze i parasol zabierać w rękę... Te złe myśli nie są fajne i najgorsze w tym całym SM -serio. Zawsze byłam taka mega pozytywną osobą. Jak ktoś mówił o depresji to byłam w szoku -co to? Ale jak to? Jak ktoś może być nieszczęśliwy. Myślę sobie że ostatnie 4 lata tak mi dały w kość że niestety dzieje się tak a nie inaczej. Ale nie poddam się Uśmiech będę walczyć Uśmiech
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 17 gości