Ocena wątku:
  • 9 głosów - średnia: 4.56
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mój dzisiejszy nastroj
Matko Yasmina aż mi dechu na chwilę zabrakło !! Duży uśmiech szalona Ty Oczko! Dobrze że nic Wam się nie Stało!!! Ale podróż . Ojej. Niesamowite.. dobrze że już w końcu do Nas wróciłaś Oczko cała i zdrowa !!
Odpowiedz
Yasmina ... to mi zaimponowałaś! Uśmiech
Odpowiedz
Piękna podróż ...
Odpowiedz
Yasmina, podróż życia normalnie. Pięknie. I pięknie, że dałaś radę.
Nadzieja jest płomieniem który  migoce, ale nie gaśnie... 
Odpowiedz
To dobrze że z tego wyszłaś. Pierwsze dni są okropne. Ja to miałam po kolei chyba wszystkie objawy jakie tylko mogły być. I w sumie to się nawet cieszę, że przechorowalam. Do szczepionki dalej nie mam przekonania i śmieję się, że idę na siódma dawkę.
Odpowiedz
e-smka zauważyłam Twoją nieobecność, ale myślałam, że pewnie na urlopie jesteś Smutny a tu covid ....

Ważne, że już dobrze się czujesz. Ja przechodziłam go średnio, ale po, jeszcze ok. 2 tygodnie męczył mnie kaszel =/
Odpowiedz
(23-09-2022, 22:16)Lusia98 napisał(a): Matko Yasmina aż mi dechu na chwilę zabrakło !! Duży uśmiech szalona Ty Oczko! Dobrze że nic Wam się nie Stało!!! Ale podróż . Ojej. Niesamowite..  dobrze że już w końcu do Nas wróciłaś Oczko cała i zdrowa !!
No...jestem szalona...emerytka Duży uśmiech .
-----------------------------------------------------
Tosia, Smarrito, Akinom - to było na prawdę wyzwanie i przepiękna podroż, już tęsknię za Gargano.

[Obrazek: 20220911-151823.jpg]

E-smka, dobrze, że już jest lepiej i wróciłaś Serce
Odpowiedz
Ale pięknie!
Odpowiedz
u mnie deszcz i deszcz i deszcz ... chyba już tak 2 tygodnie ...

Kupiłam karnet na siłownię, bo inaczej obawiam się, że całą jesień i zimę spędzę pod kocem
Odpowiedz
Ja też podobnie  - zmuszę się do ruchu. 
Wybrałam bardziej "domowy" pomysł: zumba na nintendo.  Cwaniak Pomysł
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości