Ocena wątku:
  • 9 głosów - średnia: 4.56
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mój dzisiejszy nastroj
E-Semka, piękny plan :-). A gdzie nad morze?
Nadzieja jest płomieniem który  migoce, ale nie gaśnie... 
Odpowiedz
Na pewno latarnia morska. Widzialam co prawda tylko zdjęcia, ale wyglada super. I już niestety nie dla mnie.

Kiedyś, jak byliśmy w Gąskach to sobie wymarzylam, ze zwiedzimy wszyztkie latarnie na wybrzeżu. Skończyło się na Stilo, Niechorzy, Gąskach i Kołobrzegu. A resztę moge pooglądać z zewnątrz.
Odpowiedz
E-smka to życzę udanego wypoczynku.
Akinom mogę Ci odstąpić moja wizytę, ja muszę zrezygnować bo mnie choroba złapała, w gardle jakbym miała same żyletki. Wizyta za niecałe 3 godziny, dzwonię żeby powiedzieć że nie przyjdę a tam nikt nie odbiera. Ja do końca tygodnia na l4, ale z powodu wczorajszej wizyty w szpitalu.
Umysł przypomina żyzny ogród, którym trzeba się codziennie zajmować, aby kwitł. - A. de Mello
Odpowiedz
Mam nadzieję, że nic poważnego.
Odpowiedz
Szpital był planowany, badanie z pełną narkozą, ale się okazało że był polip to go od razu usuneli. A dzisiaj od rana kaszel i łamanie kości. Muszę wyzdrowieć. W końcu w sobotę Wigilia a w piątek miałam z mamą lepić uszka.
Umysł przypomina żyzny ogród, którym trzeba się codziennie zajmować, aby kwitł. - A. de Mello
Odpowiedz
(20-12-2022, 11:55)e-smka napisał(a): Oj Bubka i ciebie złapało...  Przytulaniezmusza hahaha 
Akinom a ty se nie piłuj sama zębów!  Duży uśmiech
Sama to się balam. Tate namówiłam na operację. Jakoś daliśmy radę. Mama nie chciala mi tylko pożyczyć swojej szlifierki do paznokci, a to ułatwiłoby znacznie sprawę. Ja wiem, ze moje pomysły sa innowacyjne, no ale czasem życie do tego zmusza hahaha

Bubka, Ty się kuruj kobieto!!! Fakt faktem, że wirusy sa teraz okropne.
Odpowiedz
Syrop z cebuli już zrobiłam.
Odpowiedz
Oj dziewczyny ale was tu rozebrało..
Same masakry przy końcu roku.
Yasmina to całkiem mozliwe że upadek, a może jednak rzut ? Ortopeda pewnie pomoże.. jak rzut to próbuj też kąpieli magnezowych.
U mnie wirusy w końcu odpuściły choć jelitowki anginy jelitowki angina to cały nasz listopad z krótką przerwą.
Najgorsze są te lecące kg w dół a ja już wrak człowieka :/..
Po za tym stresu co nie miara i widzę jak SM się odzywa i chyba też mam kolejny rzut. Mam nadzieję że go "rozchodze" ale tak jak wcześniej pisałam grudzień to najgorszy miesiąc jak dla mnie w roku i chciałabym już przeskoczyć do stycznia...i odetchnąć
Życzę Wam wszystkim dużo spokoju !!!
Odpowiedz
Akinom, ło matko - piłowałaś zęba pilnikiem? Zdezorientowany Szalona Ty... Duży uśmiech 
----------------------------------------------------------------------------------
Bubka, zdrowia życzę, wirus szaleje i już nie wiadomo który to wariant... Zły
---------------------------------------------------------------------------------------
Lusia, jutro rano mam internistę, chcę żeby mnie osłuchał i wykluczył zapalenie, po południu ortopeda...no i zobaczymy. Mam nadzieję, że to nie rzut, bo po paracetamolu trochę boli mniej. Co to są kąpiele magnezowe?
Widać wszystkie nas rozebrało, u mnie w pracy też nerwówka, bo codziennie wigilie firmowe dla 100-200 osób, moje dziewczyny już ledwo zipią, ale tak jest co roku...ale z drugiej strony dobrze, że mam kogo karmić Oczko Duży uśmiech
Odpowiedz
Yasmina u nas co roku w firmie była nerwowka a w tym roku coś się podziało i efekt inflacji i chyba mojego "braku czasu" i nawet mam męża wcześniej w domu. Z jednej strony się cieszę a z drugiej obawiam czy te ceny kiedyś staną w miejscu. Jedno jest pewne jeść i bawić się ludzie zawsze będą więc no Twój biznes powinnien być spokojny Duży uśmiech...
Wpisz w internet "kąpiele magnezowe" w sklepach ze zdrową żywnością dostaniesz pewnie sól. Magnez najlepiej się wchłania przez skórę. Mi też pomagają bo od kilku dni wrednie skacze mi powieka ale też nerwy miałam takie... Końcem roku.. że ojej! Polski system... Oskubia Cię z każdego centa.
Życzę Wam droga rodzinka SM'owa aby w końcu znaleźli dla Nas skuteczny lek Oczko ! Taki że po zażyciu będziemy znów nowo-narodzona 18stkaOczko to tak pół żartem i pół serio... A tak naprawdę życzę Wam miłości i spokoju...w każdym dniu tego i następnego roku Oczko

Ah no i jeszcze zapomniałam... Radości z tych małych pięknych chwil Uśmiech docenmy to co mamy. Czystej głowy Uśmiech ... Bo to najważniejsze. Takiej "szalonej" frajdy jak kolega fruu.. Oczko
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości