Ocena wątku:
  • 9 głosów - średnia: 4.56
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mój dzisiejszy nastroj
Yasmina, no jakoś trzeba sobie radzić. Jak drze policzek a dentysta za ponad miesiąc... I to prywatnie ? nie dalo się z tym wytrzymać i wybrałam mniejsze zło.
Nadzieja jest płomieniem który  migoce, ale nie gaśnie... 
Odpowiedz
Stuk puk...święta święta i po świętach ...
Yasmina jak się czujesz ?
Akinom tak trzeba sobie radzić samemu zawsze i wszędzie.
Odpowiedz
I cale szczęście. Byle do Wielkanocy hahaha.
Odpowiedz
A ja byłam dzisiaj powtórzyć komputerowe pole widzenia, bo ostatnie wyszło takie sobie... i nie dziwie się, że takie wychodzi jak Pani wykonująca badanie w trakcie badania 4 razy zmieniała mi ułożenie głowy, bo nie widziała plamki żółtej w lewym oku... w końcu miałam głowę pod takim kątem, że miałam problem, żeby przełknąć ślinę Podejrzany
Odpowiedz
Język 
Durna jakas?
Mi kazali za to robić w okularach do czytania, a ze ja w nich gówno widze na kompie to sobie wzięłam te trochę slabsze od tych do chodzenia. Pole wyszlo prawie idealnie, tylko dwa razy leciałam prawe oko, bo się coś źle zapisalo. W sumie norma  Duży uśmiech
Odpowiedz
(26-12-2022, 23:45)Lusia98 napisał(a): Stuk puk...święta święta i po świętach ...
Yasmina jak się czujesz ?
Akinom tak trzeba sobie radzić samemu zawsze i wszędzie.
Jestem wkur...na maksa. Nie mam pojęcia co mi jest. Oskrzela minęły, ale kaszlę dalej. W międzyczasie byłam u ortopedy z ramieniem, stwierdził zapalenie kaletki jakiejś tam, dał zastrzyk, przestało boleć, ale ręka mi drętwieje. Do tego od kilku dni boli mnie z boku bliżej pachy, tym razem po prawej stronie, jak oddycham, kaszlę. Wzięłam Olfen - tak sobie pomaga. Najlepsze jest to, że podczas wigilii zepsuł mi się smak i barszcz i uszka były gorzkie, woda mineralna gorzka, chleb gorzki, nawet wino, reszta jedzenia nie. Zrobiłam z mężem test combo - na szczęście jest ok. Dziś też zrobiłam badanie krwi i CRP, wyniki książkowe. Od jakiegoś czasu biorę Betmigę, poczytałam o skutkach - może powodować zaburzenia jelitowo-żołądkowe i niestrawność, a ja mam uczucie wypalonego podniebienia i gardła, jakby po zgadze - odstawiłam lek. Jeszcze mi przyszło do głowy, że może to alergia...a może to po prostu smerf się obudził...bo nie wiem czy takie bóle mogą świadczyć o rzucie...
Odpowiedz
Yasmina ten kaszel to nie tylko Ciebie tak męczy. Ostatnio zauważyłam, że każdy kto był ostatnio przeziębiony, chory mimo że wyzdrowiał to dalej kaszle. I to tak porządnie. A z tym bólem koło pachy to może jakiś nerwoból może coś dźwignełaś? Kiedyś jak pracowałam w sklepie i musiałam dźwigać skrzynki to często tak miałam. Nawet przy głębszym oddechu był ból

Dostałam wczoraj wynik z rezonansu. Pojawiły się nowe zmiany ale nieaktualne.
Umysł przypomina żyzny ogród, którym trzeba się codziennie zajmować, aby kwitł. - A. de Mello
Odpowiedz
Kaszel do miesiaca to podobno normalnie. Tak usłyszałam od lekarza.
Odpowiedz
Kaszel może trwać nawet do 8 tygodni, jeśli nie ma innych dolegliwości to nie trzeba sie zbytnio martwić.
Yaśmina to mogą być jakiś nerwobóle, one czesto męczą w obrębie klatki piersiowej, mnie tak dźgało kiedys pod łopatką, potem w mostku ( tutaj dosc dlugo mnie to meczylo ) I to wlasnie tak przy kazdym głębszym oddechu, minęło samo nawet nie wiem kiedy. Pozdrawiam serdecznie

Życzę Wam wszystkim co najlepsze w nowym Roku, zdrowia, milosci oraz samych przyjaznych ludzi wokół
Serce Serce Serce Serce Serce
Odpowiedz
Dzięki, wiem, że taki kaszel może trwać, że mogło mnie przewiać, mogą być nerwobóle, ale najwidoczniej wczoraj już miałam na tyle dość, że wywaliłam tym postem z siebie całą złość i niemoc, dzięki za pocieszajki Uśmiech Serce

Życzmy sobie zdrówka, wytrwałości, uśmiechu i radości życia. Nie będę życzyła oklepanego "oby przyszły rok był lepszy", nie.
Niech przyszły rok będzie inny... Serce

[Obrazek: ekartka-nowy-rok-nowy-rok-nowe-marzenia-2960.jpg]
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości