Ocena wątku:
  • 9 głosów - średnia: 4.56
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mój dzisiejszy nastroj
Niech będzie lepszy niż 2022 ale gorszy niz 2024 :-)
Nadzieja jest płomieniem który  migoce, ale nie gaśnie... 
Odpowiedz
Niech będzie inny. Wolniejszy i spokojniejszy, a przede wszystkim zdrowy. Buziaczki dla wszystkich Oczko

My idziemy do znajomych, ale po dzisiejszej nocy jakoś nie mam ochoty w ogóle wychodzić z domu. Wstałam bardziej zmęczona niż się położyłam. Jakieś głupoty mi się śniły i wstałam przestraszona. Może natłok wszystkiego się skumulował i takie są efekty. Mój mężczyzna zwolnil się z pracy po paru latach i teraz będzie jeździł tirem. Trochę chyba to mnie też przeraża, ale jestem dobrej myśli. Zmiany z reguły wychodzą na dobre. Także za jakiś czas to i ja pojadę na wycieczkę Oczko

Jeszcze raz wszystkiego dobrego. Kolejny rok razem nam minął.
Umysł przypomina żyzny ogród, którym trzeba się codziennie zajmować, aby kwitł. - A. de Mello
Odpowiedz
Życzę Wszystkim o wiele lepszego nowego roku (niż poprzednie). Zdrówka i pomyślności Uśmiech
...if u ever saw me smile, u should know i felt sick inside...
Odpowiedz
Ja też nie miałam ochoty wychodzić z domu w sylwestra a jak zwykle była cudowna zabawa do białego rana... I człowiek od razu wie że żyje. Życzę drogiej rodzinie "SMowej" żeby czerpała w tym 2023 pełnymi garściami !! Niech wszystkie smutki idą w kąt!! Niech zdrowie będzie z Wami ^^

Ja też nie miałam ochoty wychodzić z domu w sylwestra a jak zwykle była cudowna zabawa do białego rana... I człowiek od razu wie że żyje. Życzę drogiej rodzinie "SMowej" żeby czerpała w tym 2023 pełnymi garściami !! Niech wszystkie smutki idą w kąt!! Niech zdrowie będzie z Wami ^^
Odpowiedz
Zawsze tak jest. Jak Ci się mega nie chce, to będzie fajnie. Na dyskotece, na która strasznie nie chcialo mi się isc poznałam swojego małżonka  Duży uśmiech A serio, ledwie mnie koleżanki wyciągnęły.
Odpowiedz
E-smka tak tak nerwobóle i magnez super kombinacja. Ja jak jem orzechy włoskie to nerwy mi wcale nie dokuczają ?... Ja bym też najchętniej zrobiła sobie mały urlop . Zazdroszczę !
Jak Świnoujście? Godne polecenia ?
Akinom o widzisz Duży uśmiech czyli warto było pójść na to disco wtedy. Ja też męża zbywalam długo a jednak w końcu doszło do spotkania i do małżeństwa Oczko Duży uśmiech a taka byłam uparta i przekonana że to nie dla mnie . Dobrze że mnie wybawił
Odpowiedz
Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku 2023, oby Nam się wiodło. Dużo zdrówka, miłości, spełnienia marzeń I realizacja planów zawodowych i życiowych Uśmiech
Odpowiedz
Ja także życzę pomyślności w nowym roku,
pozytywnego myślenia
dużo powodów do radości 
wiary w sercu i światła w mroku.
Odpowiedz
Ha, ja oczywiście również, z całą serdecznością, życzę Wam przede wszystkim wytrwałości, cierpliwości i zdrowia. Niektórym z Was życzę dodatkowo radości życia, z kolei innym spokoju połączonego z wyrozumiałością. Świat może nie jest różowy ale jest piękny. Myślę, że ma odcienie zieleni. Tak więc oby każdy z Was mógł kiedyś z uśmiechem w sercu wykrzyczeć... zielono mi :-D
Odpowiedz
Fruu, niedobrze, nie widze zielonego   Duży uśmiech Nawet choinka jest szara hahaha. No dobra, reszta kolorów w miarę.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości