Ocena wątku:
  • 9 głosów - średnia: 4.56
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mój dzisiejszy nastroj
Ufff teraz niech weźmie się za siebie.Buziaki
Odpowiedz
Ja całe mieszkanie wczoraj wmysprzatalam.Chcialam ułatwienia i kupiłam sobie mopa parowego.Nosz ręce mnie po nim bolą niemiłosiernie. Miłego weekendu życzę..
Odpowiedz
Bubka oh jak dobrze, że partner dał radę dotrzeć do domu. Teraz w Polsce się nim zajmą lekarze, ale mam nadzieję, że wyjaśnicie bezproblemowo tę kwestię ubezpieczenia i żadnych obciążeń finansowych nie będzie.

Orchidea ja właśnie zaraz zabieram się za sprzątanie. Jest moc! Uśmiech
Odpowiedz
Cześć wszystkim dla mnie ten rok pechowy jest strasznie w dalszym ciągu ale .. co nas nie zabije to nas wzmocnieni -co nie ? Ostatnio jelitowka i myślałam że już po wszystkim a tu klops i wczoraj w nocy ledwo zdążyłam do łazienki. Nie mówiąc o problemach rodzinnych które po prostu nie mają końca...
Bubka myślę że wszystko dobrze się skończy nie taki diabeł straszny a tamto to nie tylko kasa.. rzecz nabyta. O. My kiedyś przez głupi błąd bodajże w 2020 płaciliśmy karę kilkunastu tys.. a w tamtym roku w swiatecznej atmosferze wchodze na konto i komornik postanowił sobie raz jeszcze ściągnąć te sume. Wyjaśnianie całej sytuacji to 2 tyg wycięte z życia ale na szczęście kase nam wrócili ale nikt nas nie przeprosił i nerwów nie odkupi.. i tak się ciągnie w sumie u mnie zła passa. Mówię sobie ciągle że to będzie dobry rok, to będzie na pewno dobry rok ale te bomby tak lecą i lecą... Z każdej strony dosłownie Oczko
Odpowiedz
Będzie dobrze.
Odpowiedz
Lusia to bombardowanie musi się kiedyś skończyć. Trzymaj się Serce
Odpowiedz
Ja 2022 miałam ciężki. Liczę że ten będzie super. Nawet jak pod górkę to potem będzie dobrze i tego się trzymajmy.Wczoraj ledwo chodziłam po sprzątaniu i 4 dzieci w domu miałam. Niby 11lat a pomysły i głośno było jak w ulu.
Odpowiedz
Ja to od jakiegoś czasu nie trawie dzieci. Wkurza mnie ten jazgot. Nie mam cierpliwości. A dzisiaj to się ogólnie czuje jak wyzymana szmata. Okres dostałam i jest okropnie. Niby prawie nie leci przy pigolkach, a samopoczucie i tak okropne.
Nadzieja jest płomieniem który  migoce, ale nie gaśnie... 
Odpowiedz
(29-01-2023, 14:12)Akinom napisał(a): Ja to od jakiegoś czasu nie trawie dzieci. Wkurza mnie ten jazgot. Nie mam cierpliwości. A dzisiaj to się ogólnie czuje jak wyzymana szmata. Okres dostałam i jest okropnie. Niby prawie nie leci przy pigolkach, a samopoczucie i tak okropne.

Ja dzień przed mam migrenę z wymiotami.
Odpowiedz
My to mamy przerąbane. Corka tez ma tak samo jak ja przesrane. Zazdroszczę babkom, którym nic nie jest.
Nadzieja jest płomieniem który  migoce, ale nie gaśnie... 
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 5 gości