Ocena wątku:
  • 9 głosów - średnia: 4.56
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mój dzisiejszy nastroj
Akinom e tam to taki lekki piątek 13-stego ;D z tym prawem jazdy to dla kogoś szczęśliwy...
Terminale lubią świrować dlatego nienawidzę kas samoobsługowych a na koncie głównym trzymam max do 900 zł . Już kilka razy próbowali Nam się włamać ale hakerzy przez sieć.
Yasmina jak Twoje zdrówko ? Uścisk SM odpuścił ? Oby! Nie płacz Kochana Twoja psina ma się już tylko lepiej Oczko
Odpowiedz
No to sprawdziłam konto. Przez biedronkę 344 zl zablokowane do 21 lutego. Jak nie odblokuja to dopiero mogę złożyć reklamację.
Nadzieja jest płomieniem który  migoce, ale nie gaśnie... 
Odpowiedz
Odebrałem dziś wynik rezonansu. 2 nowe zmiany i dalszy zanik mózgu. Jest progres.
Odpowiedz
przykro mi Marcin! myslisz, ze bedzie sugestia ze strony neurologa bys zmienil lek?
Odpowiedz
(14-02-2023, 22:20)Lusia98 napisał(a): Terminale lubią świrować dlatego nienawidzę kas samoobsługowych a na koncie głównym trzymam max do 900 zł . Już kilka razy próbowali Nam się włamać ale hakerzy przez sieć.
Możesz napisać w jaki sposób?
Odpowiedz
Wątpię. Nie ma raczej podstaw. Na Aubagio jestem ledwo od września. Poza tym zdaję sobie sprawę, że leki spowalniają chorobę, ale nie gwarantują całkowitego zatrzymania i kto wie ile zmian było by bez leku. Zmiany wyszły dwie: 9mm i 7mm. Nieaktywne. 7 marca mam roczna wizytę i zobaczę co powie lekarka.
Odpowiedz
Ja mam nawrót clostridum .Więc od jutra antybiotyk.Buziaki.

(15-02-2023, 18:30)MarcinS napisał(a): Odebrałem dziś wynik rezonansu. 2 nowe zmiany i dalszy zanik mózgu. Jest progres.

Pewnie zmieni Ci lek.
Odpowiedz
(15-02-2023, 21:45)MarcinS napisał(a): Wątpię. Nie ma raczej podstaw. Na Aubagio jestem ledwo od września. Poza tym zdaję sobie sprawę, że leki spowalniają chorobę, ale nie gwarantują całkowitego zatrzymania i kto wie ile zmian było by bez leku. Zmiany wyszły dwie: 9mm i 7mm. Nieaktywne. 7 marca mam roczna wizytę i zobaczę co powie lekarka.

moja zmiana tez 9 mm i tez zaczelam nowe leczenie we wrzesniu. Cos tam sie jeszcze dzieje u mnie w mozgu, ale nie do konca rozumiem opis radiologiczny ....

Mysle podobnie jak Ty, ze za szybko na zmiane leku ... jutro ide do lekarza i zobacze co powie.
Odpowiedz
Aubagio jest dużo słabszy niż tecfidera. Jak dla mnie powinni zmienić lek.
Odpowiedz
no i się dowiedziałam ... mój neurolog nie wie czy mam zmienić lek i mnie znowu odesłał to kliniki SM.

Jeszcze dostałam tzw. opieprz od pań na recepcji, że przychodzę bez terminu na omówienie wyników rezonansu. Lekarz mówi za każdym razem, że mam podejść jak już będę je miała, a recepcjonistka mi mówi że to niemożliwe. Jak wcześniej chciałam ustalać terminy na omówienie wyników (na tej samej recepcji!) to mi recepcjoniski mówiły, że nie ma potrzeby i mam przyjść zaraz po rezonansie, bez kolejki! - źle znoszę takie sytuacje więc wyrzucam to z siebie tutaj Smutny

e-smka też 9 mm ... czas wysłać Eurojackpot'a i wybrać liczby, które odzwierciedlają wielkość/ilość zmian. Będziemy chore, ale chociaż milionerki Duży uśmiech
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości