Ocena wątku:
  • 9 głosów - średnia: 4.56
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mój dzisiejszy nastroj
To dolaczam do 9 Duży uśmiech u mnie w szyjnym takie cudo hahaha Druga reprezentacyjna zmiana w szyjnym - 7.w glowie chyba trochę tego jest bo pisza:liczne hahaha
Nadzieja jest płomieniem który  migoce, ale nie gaśnie... 
Odpowiedz
Ja w głowie 15 w rdzeniu mnogie dawno temu.Tu rdzenia nie robią.
Odpowiedz
Ja robiłam rdzeń na skierowanie od normalnego neurologa. Potem ta z programu mnie skierowała ponownie, bo jej coś się nie podobalo i najpierw myslala ze mam depresję i stąd problemy z chodzeniem. A tu niespodzianka i jednak rdzeń. W programie interesuje ich tylko glowa.
Odpowiedz
Ja 23 lutego neurologa mam .Zobaczymy co tym razem dr mi powie.Juz mnie to meczy .Nowych leków nie ma a czas ucieka.
Odpowiedz
Orchi, tylko czy to nowe będzie lepsze? O działaniu nikt nie chce rozmawiać. Tym razem chciałbym więcej wiedzieć, mimo wszystko.
Odpowiedz
(17-02-2023, 17:57)Akinom napisał(a): Orchi, tylko czy to nowe będzie lepsze? O działaniu nikt nie chce rozmawiać. Tym razem chciałbym więcej wiedzieć, mimo wszystko.

Niby tak. Lecz mi przewód pokarmowy wysiada.Avonex tem non stop.Wiec tu przewaga bo omija UK pokarmowy i raz w miesiącu mogę mieć temperaturę 3 dni.
Odpowiedz
Po tecfiderze to ja już nie wiem, co mnie boli.y  Wątroba, żołądek czy flaki. A do wyników nie ma się do czego przyczepić. Sa dni, ze mam serdecznie dość
Odpowiedz
(16-02-2023, 20:31)Akinom napisał(a): Ja robiłam rdzeń na skierowanie od normalnego neurologa. Potem ta z programu mnie skierowała ponownie, bo jej coś się nie podobalo i najpierw myslala ze mam depresję i stąd problemy z chodzeniem. A tu niespodzianka i jednak rdzeń. W programie interesuje ich tylko glowa.

A ja mam w końcu dołączyć do programu i w związku z tym dr z poradni sm dała mi na Cito rezonans głowy,  szyjny i piersiowy.  Mam mieć za jednym zamachem więc sobie chwilę pośpię.  Oczko Oczko
Odpowiedz
(17-02-2023, 21:58)Edi244 napisał(a):
(16-02-2023, 20:31)Akinom napisał(a): Ja robiłam rdzeń na skierowanie od normalnego neurologa. Potem ta z programu mnie skierowała ponownie, bo jej coś się nie podobalo i najpierw myslala ze mam depresję i stąd problemy z chodzeniem. A tu niespodzianka i jednak rdzeń. W programie interesuje ich tylko glowa.

A ja mam w końcu dołączyć do programu i w związku z tym dr z poradni sm dała mi na Cito rezonans głowy,  szyjny i piersiowy.  Mam mieć za jednym zamachem więc sobie chwilę pośpię.  Oczko Oczko
Super
Odpowiedz
Co do tych włamań na konto przez hakerów to jak sprzedajemy coś używanego trzeba mocno uważać bo naprawdę przekierowanie na stronę banku wygląda tak autentycznie! Dopiero na końcu coś mnie tchnęło i jednak nie logowalam się dalej bo przecież po co jak to ja sprzedaje ?! Ale tak czy siak informacji już mieli na tyle dużo aby za 2 dni podejmnac się próby logowania... Pani w Banku mnie przestrzegała i mówiła że to teraz chleb powszedni...
Edi244 życzę powodzenia przy badaniach. Abyś mogła się wyspać Oczko. Ja dziś spałam 10h i wiecie co... Ale jestem nie do życia.... ;/ Uśmiech Za mało źle i za dużo niedobrze! A dziś przede mną porządki porządki ... Chciałam wyjść na długi spacer a tu leje dzień cały Smutny.. chyba będę musiała się poratować kawa.. albo joga !
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 5 gości