Liczba postów: 553
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
24-04-2023, 18:46
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24-04-2023, 18:48 przez Orchidea ponownie.)
Liczba postów: 1 130
Liczba wątków: 13
Reputacja:
21
(23-04-2023, 19:31)Akinom napisał(a): https://swidnica24.pl/2023/04/kraksa-na-...odow-foto/
Się dzieje u mnie na osiedlu Dlatego pijani kierowcy powinni mieć dożywotni zakaz prowadzenia samochodów.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
A u mnie gorący biznesowy czas, bo jedna kobitka właśnie zakończyła pracę, bo szuka czegoś bliżej domu/tak jak radzi Mann w reklamie /, druga złożyła miesiąc temu wypowiedzenie, ale dziś przyszła i powiedziała, że chce wycofać, wystraszona była, bo nie wiedziała czy się zgodzę. W międzyczasie przyjęłam kucharza/nareszcie facet/ i jakby było mało wrócił do mnie mój pierwszy kucharz, z którym zaczynałam w barze - nareszcie będą najlepsze faki i gulasz z serc .
-----------------------------------------------------------------
A wczoraj...wydawało mi się, że po 40 latach małżeństwa mój Mirek nie jest w stanie mnie zaskoczyć, a jednak... Wczoraj była piękna pogoda, najwyższy czas rozpocząć sezon motocyklowy. No to gdzie jedziemy? Mówię, że tak się możemy pokręcić byle pośród lasów. OK, jedziemy...Mąż pyta - Góra sw.Anny czy Czechy? Gdzie pojedziesz będzie dobrze. I nagle pada pytanie - a może do Karpacza na kawę?/do naszego przyjaciela z tej samej branży i też motocyklista/. Czemu nie? To tylko 300km. No i pojechaliśmy. W Strzegomiu/ok. 50km od celu/ leje. My bez ubrań przeciwdeszczowych, w lekkich kurtkach, sprawdziliśmy pogodę...będzie lało cały czas i zimno. Z bólem serca musieliśmy zawrócić...Może w majówkę uda nam się zrobić Mu taką niespodziankę, bo bardzo chcę zobaczyć Jego minę
Liczba postów: 2 571
Liczba wątków: 33
Reputacja:
20
Na Śnieżce ma podobno śnieg spaść (o ile go tam nie ma). Zimno było wczoraj i dzisiaj i mokro jak cholera. Oczywiście trzeba było bez parasola się wybrać na rehabilitację. Miejsca parkingowego blisko nie było i zmokliśmy jak diabli. Teraz tez leje i zimno. Podobno po 8 maja ma przyjść prawdziwa wiosna. Zobaczymy.
Nadzieja jest płomieniem który migoce, ale nie gaśnie...
Liczba postów: 1 400
Liczba wątków: 10
Reputacja:
17
O Yasmina to zawitałas w moim mieście. Pogoda u nas nie ciekawa. Już by przestało bo to jakieś jaja. Później przyjdzie okres, że w ogóle nie będzie padało i będzie susza. Przyjdzie też upał taki, że będziemy chcieli chlodu. O to moja teoria.
Akinom, z tego co widziałam, to jeszcze jest śnieg.
Umysł przypomina żyzny ogród, którym trzeba się codziennie zajmować, aby kwitł. - A. de Mello
Reputacja:
0
Yasmina super.
Akinom zimno dziś i u mnie.
Bubka miłego dnia dla Ciebie i pozostałych.
Ja dzisiaj z młoda do stomatologa usuwamy 2 mleczaki do aparatu.
Ona zgryz tragiczny a smok odrzucony wcześnie.Mlody smok do 4rz i zgryz idealny.
Buziaki dla Was
Reputacja:
0
Myślałam że padnę. Młodej mleczaki usuwałam 2 szt.Kiwaly się,bez znieczulenia 300 zł.Ja p....
Reputacja:
20
No to nieźle. Już nie wiedza ile za co brac. Szok!!! A co jakbyś nie miala takiej kasy?
Ostatnio z ojcem rozważaliśmy cene pogrzebu. Nie wiem, co nas naszlo. W każdym razie zaczęliśmy się zastanawiac, co by było, gdyby rodzina, której nie stać na pogrzeb po prostu zostawila ciało i się ulotnila. Co oni by zrobili w takiej sytuacji. No bo coś z niechcianym trupem musieliby zrobić.
Liczba postów: 551
Liczba wątków: 3
Reputacja:
6
Akinom na Śnieżce i nie tylko jeszcze tydzień temu był śnieg i to całkiem sporo.
Taki plus DE że nic nie płacę za dentystę i lekarstwa...ale też ostatnio za synka bo on w maju osiemnastka, ładne ma zęby i zgryz też ale pani ortodonta powiedziała że zęby przesuwają się całe życie i mimo że aparatu nie nosił i nie musi nosić to dobrze jest założyć druciki specjalne, zresztą nie widoczne, za które też 540 EUR  ...wieczna skarbonka te nasze dzieci
Yasminko to daj znać jak będziesz bo do mnie na kawę z Karpacza masz ok 20 min po drodze zarąbista rybka we fliperze a ten znajomy w Karpaczu to na bar z muzyką na żywo i automaty do gier?
Reputacja:
0
25-04-2023, 18:44
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25-04-2023, 18:46 przez Orchidea ponownie.)
(25-04-2023, 16:08)Akinom napisał(a): No to nieźle. Już nie wiedza ile za co brac. Szok!!! A co jakbyś nie miala takiej kasy?
Ostatnio z ojcem rozważaliśmy cene pogrzebu. Nie wiem, co nas naszlo. W każdym razie zaczęliśmy się zastanawiac, co by było, gdyby rodzina, której nie stać na pogrzeb po prostu zostawila ciało i się ulotnila. Co oni by zrobili w takiej sytuacji. No bo coś z niechcianym trupem musieliby zrobić. Wtedy gmina chowa.Najtaniej jak może.
Haaa najlepiej mój synuś mówi do córci:mogłem ci za 150 wybić haaaa
Reputacja:
20
Chłopak ma rację
|