Ocena wątku:
  • 9 głosów - średnia: 4.56
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mój dzisiejszy nastroj
asia_mys, gratuluję :-)
Odpowiedz
Asia gratulacje :*
Umysł przypomina żyzny ogród, którym trzeba się codziennie zajmować, aby kwitł. - A. de Mello
Odpowiedz
Asia, super, gratulacje!!!

Asia, super, gratulacje!!!
Nadzieja jest płomieniem który  migoce, ale nie gaśnie... 
Odpowiedz
Asia gratulacje Uśmiech

e-smka welcome back!
Odpowiedz
(07-05-2023, 00:22)Bubka napisał(a): Yasmina to gdzie można u Ciebie zjeść? Benita chyba tez kiedyś pytała, a nie wiem czy była odpowiedź czy ja przeoczyłam.
Od Ciebie Bubka to jakieś 250m, od Benitki dobre 300m Uśmiech 
--------------------------------------------------------------------------------
Asiu - gratulacje Uśmiech , a od czego zacząć...od wyboru sukni ślubnej oczywiście Uśmiech
----------------------------------------------------------------------------------------------------
E-smka - nie nadrobisz Oczko , ważne, że znowu jesteś z nami cała i zdrowa Serce
Odpowiedz
A ja jakoś ostatnio spac nie mogę. Jak mi się uda przysnac, to śnią mi się jakieś głupoty. Np. wczoraj snil mi się splesnialy chleb, co podobno jakieś problemy prorokuje. Dlugo nie musialam czekac. Mloda wyzdrowiala, po grypie poszla do szkoły i durne babsko od wf kazalo im przed 10 na dwór wyjsc. Zanim poszła po kurtke to zdazyla się znowu przeziebic. I się nachodziła do szkoły cały jeden dzień. Już się boję żeby na egzamin ósmoklasisty się nie rozchorowała.
Nadzieja jest płomieniem który  migoce, ale nie gaśnie... 
Odpowiedz
Asia gratulacje
Yasminko damy radę tylko link z dojazdem nam podeślij nawet przez wiadomość
Akinom nic na to nie poradzisz, myśl pozytywnie to może przyciagiesz jakieś zmiany  Duży uśmiech Oczko
Odpowiedz
Asia Gratuluję.
Ja w menopauzę wskoczyłam albo k..wie co.Cycki jak donice bolą. Okresu brak .Ciąży ni ma,całe szczęście. Prolaktyne zrobię w czwartek bo że stanika mi wychodzą i tyje na potęgę.
Odpowiedz
Od 6 rano siedzę w przychodni. Badania okresowe mi się kończą i zaliczam gabinet po gabinecie. Nawet prześwietlenie płuc miałam. Ojjjj.

A moja prawa noga jest dalej słaba. Staram się nie stresować, ale w głowie jest odległa wizyta w szpitala.
Umysł przypomina żyzny ogród, którym trzeba się codziennie zajmować, aby kwitł. - A. de Mello
Odpowiedz
(10-05-2023, 09:14)Bubka napisał(a): Od 6 rano siedzę w przychodni. Badania okresowe mi się kończą i zaliczam gabinet po gabinecie. Nawet prześwietlenie płuc miałam. Ojjjj.

A moja prawa noga jest dalej słaba. Staram się nie stresować, ale w głowie jest odległa wizyta w  szpitala.

Siły kochana .
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości