Ocena wątku:
  • 9 głosów - średnia: 4.56
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mój dzisiejszy nastroj
Bubka, to na bogato!!!
Nadzieja jest płomieniem który  migoce, ale nie gaśnie... 
Odpowiedz
Bubka dasz radę u mnie prawa też numery robi ale można sobie dać z tym radę    Serce

Orchidea to czekam z niecierpliwością na tą menopauzę bo u mnie to bez push upp to...deska Duży uśmiech
Odpowiedz
(10-05-2023, 10:52)e-smka napisał(a):
(10-05-2023, 10:21)Akinom napisał(a): Bubka, to na bogato!!!

Duży uśmiech

(10-05-2023, 09:14)Bubka napisał(a): Od 6 rano siedzę w przychodni. Badania okresowe mi się kończą i zaliczam gabinet po gabinecie. Nawet prześwietlenie płuc miałam. Ojjjj.

A moja prawa noga jest dalej słaba. Staram się nie stresować, ale w głowie jest odległa wizyta w  szpitala.

Przytulanie

(09-03-2023, 17:44)Akinom napisał(a): Zadziałało się kopiuj - wklej. Ja w ten sposób dostalam endometriozy. I jak się spytalam co to i dlaczego i czy to mój wypis, to mi pani powiedziała, ze tak działa kopiuj - wklej i żebym sobie to wykreslila, bo oni nie mają czasu na pierdoly.

Duży uśmiech o kur....  Duży uśmiech

(21-03-2023, 14:46)Akinom napisał(a): U mnie chłodno. Az się dobrze chodzi, bo wczoraj to była tragedia. Nie cierpię jak robi się ciepło, bo to oznacza problemy.

Tez lubię chłodek, bo od ciepła to mnie pokrzywka atakuje Duży uśmiech

(21-03-2023, 17:33)Akinom napisał(a): Powinnam się wynieść do Norwegii  Duży uśmiech

Jadę z TOBĄ!!!
E-Semka, wchodzę w to!!!   Duży uśmiech
Odpowiedz
A ja znowu ratuję kociaczka, którego na pewno, tak jak i poprzednie ktoś nam podrzuca na teren baru. Widać, że kotek jest domowy, bardzo ufny, czyściutki, z odruchem ssania. Więc karmię malucha butelką i za dwie godziny jadę do vetki, bo nawet nie wiem czy to on czy ona?
I ta fotka jest warta wszystkiego Duży uśmiech

[Obrazek: niuska.jpg]
Odpowiedz
Slodziaczek.
Ja po wizycie. Lek dostałam. Teraz w lipcu wizyta.Przy okazji fsh i prolaktyne zrobiłam.Poczekam na wyniki .Buziaczki dla Was
Odpowiedz
Prześliczny.
Odpowiedz
(11-05-2023, 08:46)yasmina napisał(a): A ja znowu ratuję kociaczka, którego na pewno, tak jak i poprzednie ktoś nam podrzuca na teren baru. Widać, że kotek jest domowy, bardzo ufny, czyściutki, z odruchem ssania. Więc karmię malucha butelką i za dwie godziny jadę do vetki, bo nawet nie wiem czy to on czy ona?
I ta fotka jest warta wszystkiego Duży uśmiech

[Obrazek: niuska.jpg]
Odpowiedz
Wypas, moja mama mówi że na zakraplacza itp wydała krocie, ale ja też nie potrafię zostawić takich zwierzaczkow Serce brawo dla ciebie za wielkie ❤️ nasz piesek karmił cycem kotka, może i ty nam jeszcze ciekawe foty wrzucisz Duży uśmiech jakby nie było to zawsze karma wraca   Serce
Odpowiedz
Menopauzy nie mam.
Za tydzień ginekolog.
Odpowiedz
Do kitu .Leje u mnie i to strasznie a u Was?
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 6 gości