Liczba postów: 553
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
(20-05-2023, 13:36)Bubka napisał(a): Będę się trzymała Yasmino. Narazie wypiłam nimesil i dostałam sił. Coś ostatnio się ze mną dzieje. Biorę witaminki, staram się dbać o siebie. Aj jak nie urok to s... Muszę się wybrać do endokrynologa bo chyba znowu tarczyca mi szwankuje. Na szyi mam zgrubienia, ciągle mi zimno i słodkie mogłabym jeść cały czas. A w dodatku znowu mam napady zmęczenia. To musisz do lekarza się przejść.
Ja na nfz do ginekolog na czwartek może choć na badaniach zaoszczędzę.
Liczba postów: 2 571
Liczba wątków: 33
Reputacja:
20
21-05-2023, 20:24
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 21-05-2023, 20:24 przez Akinom.)
A ja dzisiaj zobaczyłam cene w pensjonacie, w którym byliśmy w zeszłym roku. 690 zl za pokój, bez śniadania nawet. Szok.
Jeszcze w marcu bylo 400 i 450.
Nadzieja jest płomieniem który migoce, ale nie gaśnie...
Liczba postów: 551
Liczba wątków: 3
Reputacja:
6
22-05-2023, 04:23
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22-05-2023, 04:32 przez Benita.)
Bubka zdrowiej szybko. Będzie dobrze każdy ma zawsze jakieś gorsze okresy, przeczekasz, lato nadejdzie i skończą się wiosenne chorowania  co do ogrodu to ja też cały weekend walczyłam ale robota w szklarni nie jest mi pisana.... mąż się napracował a ja po sianiu pomidorów wychodzę z tej temperatury jakbym butelkę jakaś wypiła
Orchi moja mama też raka szyjki macicy miała więc to widmo gdzieś wisi, ale nie warto się martwić rzeczami na które nie mamy wpływu. Chodzi regularnie do ginekologa i to ja uratowało. Wycięli wszystko szybko i tyle, bez chemii itp. już 15 lat i wszystko ok.
Z pęcherzem to Akinom ma rację tu też ciągle to sprawdzają bo przy sm często pęcherz nie opróżnia się do końca.
Esemka mam nadzieję że wszystko ok. Jedyny plus to brak okresu, zawsze trzeba szukać pozytywów
Akinom podziwiam, dużo cię rzeczy nie ominelo niestety, ale dajesz radę. Taka piosenka fajna jest, ... babę zesłał Bóg raz mu wyszedł taki cud...
Yasminko ja bym poległa na starcie w waszych zmaganiach i nie znam cię jeszcze jak Orchi, nie wiem co przeszłaś ale wiem że jesteś wspaniałą kobietą z sercem na dłoni, co pewnie nie raz dało ci w kość...ale nie zmieniaj się bo takich ludzi potrzeba więcej
Reputacja:
20
E-Semka, mowia, ze życie zaczyna się po czterdziestce :-) Więc życzę Ci, żebyś zyla pelnia życia, nie zmieniala się i zeby Twoje życie było zawsze kolorowe i radosne :-***
Liczba postów: 553
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
(22-05-2023, 09:10)Akinom napisał(a): E-Semka, mowia, ze życie zaczyna się po czterdziestce :-) Więc życzę Ci, żebyś zyla pelnia życia, nie zmieniala się i zeby Twoje życie było zawsze kolorowe i radosne :-***
Przyłączam się di życzeń. Radości i zdrowia życzę.
Liczba postów: 1 130
Liczba wątków: 13
Reputacja:
21
(22-05-2023, 04:23)Benitka napisał(a): Yasminko ja bym poległa na starcie w waszych zmaganiach i nie znam cię jeszcze jak Orchi, nie wiem co przeszłaś ale wiem że jesteś wspaniałą kobietą z sercem na dłoni, co pewnie nie raz dało ci w kość...ale nie zmieniaj się bo takich ludzi potrzeba więcej  Nie poległabyś, no co Ty...my kobiety nawet nie wiemy ile w trudnych sytuacjach znajdujemy w sobie siły, żeby przetrwać. Zresztą powtarzam sobie zawsze słowa Małej Mi "Padłaś, powstań, załóż koronę i zasuwaj".
Dawało mi w kość, o tak, długie lata, ale jak skończyłam 50lat powiedziałam "stop".
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
E-smka - wszystkiego najlepszego kochana , zobaczysz, jak wspaniale się będziesz czuła - to najlepszy wiek dla kobiety - pełnia kobiecości, mądra, dojrzała, z dystansem do świata, wie czego chce, doświadczona i niewiele rzeczy jest w stanie ją zaskoczyć.
Liczba postów: 1 400
Liczba wątków: 10
Reputacja:
17
E-smka wszystkiego najlepszego, spełnia marzeń i dużo uśmiechu.
Siedzę w domu. Idę dzisiaj do lekarza, wczoraj myślałam że się wykończe. Z nosa jak z kranu, kaszel taki że aż na wymioty ciągło, wieczorem stan podgorączkowy a jak się dzisiaj obudziłam byłam całą mokra.
Pogoda jest piękna a ja siedzę w domu.
Umysł przypomina żyzny ogród, którym trzeba się codziennie zajmować, aby kwitł. - A. de Mello
Reputacja:
20
Bubka, dużo zdrówka. Nie daj się byle paskudzie.
Liczba postów: 551
Liczba wątków: 3
Reputacja:
6
Bubka zdrowiej.
Esemka super impreza na pewno bombowa, ja prawie twój rocznik bo 28.12.82  spełnienia marzeń nawet tych malutkich
Liczba postów: 1 400
Liczba wątków: 10
Reputacja:
17
Bardzo bym chciała być zdrowa. Tym bardziej że taka pogoda. Dziękuję wszystkim
Umysł przypomina żyzny ogród, którym trzeba się codziennie zajmować, aby kwitł. - A. de Mello
|