Ocena wątku:
  • 9 głosów - średnia: 4.56
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mój dzisiejszy nastroj
Cześć Grupo,

Jak tam nastroje dzisiaj?
Czy są tu jacyś eSMowcy z Wrocławia ? Sam zdiagnozowany jestem od grudnia i czekam na rozpoczęcie programu lekowego.
Fajnie by było czasami pogadać z kimś przy piwie kto przechodzi przez coś podobnego, może nawet uda mi się też być wsparciem, bo staram się trzymać całkiem dobrze Uśmiech

Pozdrówki
Odpowiedz
Podzielam. Zawsze fajnie się spotkać z kimś kto cię i twoje problemy dobrze rozumie. Przewija się tu temat spotkania ale na razie nic konkretnego. Bubka jak będę na działce to może się spotkamy jakoś skoro mazurkowa chata po drodze? Duży uśmiech

Kto jeszcze z tych Bubkowych okolic?
Odpowiedz
Benita tak nie do końca po drodze, ale można się spotkać. Tylko jak jedziemy jest to zazwyczaj jest nas więcej. To nie wpakujemy się wszyscy do Ciebie na działkę. A sama to trochę się w takie wyprawy nie wypuszczam.
Umysł przypomina żyzny ogród, którym trzeba się codziennie zajmować, aby kwitł. - A. de Mello
Odpowiedz
(24-05-2023, 17:28)Bubka napisał(a): Benita tak nie do końca po drodze, ale można się spotkać. Tylko jak jedziemy jest to zazwyczaj jest nas więcej. To nie wpakujemy się wszyscy do Ciebie na działkę. A sama to trochę się w takie wyprawy nie wypuszczam.

Spoko coś wymyślimy, lato idzie a u mnie 5000m kwadratowych zmieścimy się. Fajnych ludzi zawsze warto poznać  Cwaniak
Odpowiedz
Ja dzisiaj na nfz do ginekologa jadę.
Dowiedziałam się też o śmierci znajomej.Kurcze w moim wieku .Jakoś dużo teraz osób na tamtą stronę przechodzi.Strasznie smutne....
Odpowiedz
Dużo i to młodych. W zeszłym tygodniu się dowiedziałam, że zmarla moja koleżanka z klasy. Szok.
Nadzieja jest płomieniem który  migoce, ale nie gaśnie... 
Odpowiedz
Ja po wizycie. Tylko skierowanie na ca 125 uzyskałam i cytologię. Reszta hormonów wg niej nie potrzebna .Więc zaraz 200 wydam i 250 na wizytę.Taki nfz mamy.
Odpowiedz
W Poznaniu na akademi nauk to dopiero ich skosiło.Widzialyscie ?Zgon za zgonem kadry.
Odpowiedz
Dużo ludzi odchodzi. I nie są to ludzie wojenni tylko młodzi ludzie.
Umysł przypomina żyzny ogród, którym trzeba się codziennie zajmować, aby kwitł. - A. de Mello
Odpowiedz
(25-05-2023, 13:40)Orchidea ponownie napisał(a): Ja po wizycie. Tylko skierowanie na ca 125 uzyskałam i cytologię. Reszta hormonów wg niej nie potrzebna .Więc zaraz 200 wydam i 250 na wizytę.Taki nfz mamy.
A to lekarka nie mogła od razu zrobić cytologii?
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 12 gości