Ocena wątku:
  • 9 głosów - średnia: 4.56
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mój dzisiejszy nastroj
(07-06-2023, 08:28)e-smka napisał(a):
(06-06-2023, 14:54)Akinom napisał(a): Ale sobie dzisiaj zafundowałam obciach na pol ulicy normalnie. Przechodziłam przez ulicę i jakoś się zahaczyłam o krawężnik i wyrabalam na chodnik. Oczywiście momentalnie brak czucia w nogach. Ale to nic, bo nie mogę nawet usiąść. I na to wszystko zatrzymuje się dostawczak z neonetu i chłopaki chca karetke wzywac. Ja im na to, że właściwie to nic się nie stało, bo ja tylko trochę chora jestem. Pozbierali mnie z chodnika, odprowadzili pod samiutkie drzwi. Mój tata, który był ze mna przyniósł plecak i pootwieral drzwi. Normalnie akcja jakiej w życiu się bym nie spodziewala. Z boku to pewnie wygladalo, jakby pijana baba się wylozyla.

Przytulanie

Ja wczoraj pierwszy raz na rowerze w tym roku i stwierdziłam, że z moją równowagą jest z roku na rok coraz gorzej... jeżdżę z deka jak pijana i ludzie jak mnie widzą to też pewnie oceniają... ale mają prawo oceniać, to ich sprawa... ja i tak będę jeździć na rowerze!  Duży uśmiech
Na rower to nawet nie próbuję. Wiem, jakby się to skonczylo hahaha
Nadzieja jest płomieniem który  migoce, ale nie gaśnie... 
Odpowiedz
ja też bez dzieci, ale zostanę psią mamą (jeszcze tylko nie wiem kiedy)

Tak czy inaczej cudownie się czyta, że jest tyle adopcji ...
Odpowiedz
Esemka ja też mam dni że chodzę gorzej jak pijany Bolek....ale masz rację nic na to poradzić nie możemy i mnie to czasami już bawi bo czasem czuję jak ktoś zerka i myśli. ...wyrodna matka napiła się i z dzieckiem na spacer poszla  Duży uśmiech jeszcze ludzie ograniczeni....w De ostatnio jak tak źle mi się szło po zakupach to pan się mnie pytał czy nie potrzeba mi pomocy i wszystko mi do auta zapakował. U nas po prostu jeszcze ludzie za dużo oceniają mimo że pojęcia o wielu rzeczach nie mają, kiedyś to się zmieni  Duży uśmiech
Odpowiedz
A mi dziś dzieciaki tak popalić dały... Przed nami zaraz wakacje a mi tu ciężko jeden dzień wytrzymać było chociaż pogoda tez nam dała w kość. Lało na zmianę z burzami. Jutro podobno powtórka. W każdym razie dziś czuje się fatalnie i aż płakać mi się chce, ból głowy beznadziejny.. od 19 już praktycznie leżę w łóżku i czekam na zmrok.. i w tym całym SM jak dla mnie najgorszy jest właśnie brak ruchu. On mi zawsze dolewa oliwy do ognia kiedy po 15 nie mogę wyjść na spacer...

Co do adopcji piękna sprawa... W ogóle coraz więcej osób boryka się z problemem niepłodności, a 30 lat temu 3-4 dzieci to był standard. W bliskim sąsiedztwie nawet 7-8...
Odpowiedz
Lusiu to tak jak u mnie z tą pogodą. Jestem na działce więc małą ubrałam po 14 i poszłam w deszcz...ale u mnie dziś też glowa, często tak mam przed burzą albo deszczem, no i wracałam już szurając nogami, też miałam słaby dzień, ale mąż mi zrobił piękna ścieżkę w szklarni, no i ogród zaczyna wyglądać więc czekam jutro na lepszy dzień  Duży uśmiech
Odpowiedz
Ja po kolejnym zastrzyku i nic.Zero reakcji.Ueielbiam kesimpte.
Odpowiedz
Z chodzeniem to uwielbiam z psem chodzić.Zawsze można zwalić na to że pies pociągnął hiiiii
Odpowiedz
To jest pomysł Orchidea cieszę się że służy ci to lekarstwo Serce
Odpowiedz
o to tak jak mój. Ledwo się zaczął i już się skończył.
Umysł przypomina żyzny ogród, którym trzeba się codziennie zajmować, aby kwitł. - A. de Mello
Odpowiedz
Bo długie weekendy sa przereklamowane  Duży uśmiech
Nadzieja jest płomieniem który  migoce, ale nie gaśnie... 
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 13 gości