Liczba postów: 1 130
Liczba wątków: 13
Reputacja:
21
(17-06-2023, 00:10)Benita napisał(a): Udanej imprezy. Pochwal się potem ❤️ Impreza była piękna, wzruszająca, pełno ludzi, muza i nareszcie mój Mirek nie stał za barem Gratulacje i powitanie nowego "brata". Oczka się mojemu Mirkowi zaszkliły. A tak wyglądał tort
------------------------------------------------------
Olaa - rozumiem moje dziecko, bo jeżeli matka nadal żyje, to jest ok , a motor nie ucierpiał. Ale taka jest reakcja miłośników jednośladu, bo jak wywaliliśmy się z Mężem kiedyś w Karpaczu, to nieważne było, że obtarłam nogę, tylko czy motor cały
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
E-smka - bo ja nie jestem odpowiedzialną osobą w życiu prywatnym
-------------------------------------------------------------------------------------------------
A propos truskawek, myję normalnie w ciepłej wodzie, ale podobno pokazało się dużo "oszukanych" truskawek i najlepiej kupować z plantacji.
Liczba postów: 551
Liczba wątków: 3
Reputacja:
6
23-06-2023, 01:24
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-06-2023, 01:27 przez Benita.)
Piękny torcik tematyczny
W tym roku 3-6.08 zjazd w Karpaczu daj znać jak będziesz, moze się jakoś uda nam chociaż przywitać
Liczba postów: 2 571
Liczba wątków: 33
Reputacja:
20
Nadzieja jest płomieniem który migoce, ale nie gaśnie...
Reputacja:
6
Taaak, było w nocy czym oddychać i piękna burzą u nas plus 3 oberwania chmury
Reputacja:
20
23-06-2023, 09:21
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-06-2023, 09:24 przez Akinom.)
I już po chlodnym. Słońce wylazło i wszystko zepsulo. A mialo być tak pięknie. Wrrrrr
I dalej mnie gniecie po tych truskawkach.
Reputacja:
21
Reputacja:
6
No Akinom musisz łączyć te truskawki z odkażaczem jak Yasminka  mnie wczoraj upał też rozwalił na cząsteczki, u mnie dziś idealnie pochmurno i ciepło ale bez przesady
Liczba postów: 854
Liczba wątków: 1
Reputacja:
10
Akinom jak Ci nadal źle to wez węgiel aktywny ☺️. Powinno pomóc.
Yasmina jak impreza udana to najważniejsze.
U nas wakacje, świadectwo jest. Dzieci coś niemrawe jak pogoda a mnie też denerwuje ten wiatr dziś  . Chwilę było świeżo rano a teraz znów jakby parno przed burzą.
Wiecie co ? Wakacji mi trzeba ewidentnie. Wyjechać gdzieś na kilka dni bo ten rok mnie nieźle sponiewierał  a na wakacje i wyjazd jeszcze sobie poczekam..w zasadzie wystarczyloby mi na weekend wyjazd. Trochę drażni mnie ta gonitwa znów bez chwili wytchnienia. Też tak macie ?
Reputacja:
20
Biorę węgiel, espumisan, nospe i pomaga tylko na chwilę, a wieczorem apiać od nowa.
Reputacja:
21
(23-06-2023, 17:48)Akinom napisał(a): Biorę węgiel, espumisan, nospe i pomaga tylko na chwilę, a wieczorem apiać od nowa.
To może zadziałać odwrotnie i nie brać węgla tylko coś na "pozbawienie się" zawartości jelit.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Lusia, ja już dawno przestałam gonić. U Ciebie jest inna sytuacja, bo dzieci, ale warto czasami zatrzymać się tylko dla siebie, czas i tak będzie biegł...niestety...
------------------------------------------------------
A ja mam dziś wspaniały nastrój - godzinka z rehabilitantką, potem wizyta u endo i zaczynamy proces "odpalenia" tarczycy. Na razie 1/4 tbl. co drugi dzień aż do wykończenia opakowania, potem koniec i wizyta w styczniu.
No i...za tydzień nareszcie wyjeżdżamy na zlot, jak co roku, do Łagowa. Cały tydzień "Rock, blues i motocykle ". Mamy dla całej naszej grupy kameralny camping, 6 domków przy lesie, pięknie zagospodarowany. I najlepsze jest to, że przenieśli miejsce zlotu i koncertów i mamy je teraz po drugiej stronie ulicy nad jeziorem
|