Liczba postów: 551
Liczba wątków: 3
Reputacja:
6
03-07-2023, 07:57
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-07-2023, 08:01 przez Benita.)
(30-06-2023, 20:04)yasmina napisał(a): Kochane moje - jutro nareszcie jadę na zlot , Srebrny Szerszeń/motocykl/ gotowy, kufry spakowane, zadania pracownikom przydzielone. Pogoda też ma być, towarzystwo będzie - czegóż chcieć więcej.
Bądźcie grzeczne , dbajcie o siebie. 
Mam nadzieję że ty też grzeczna dziewczynka byłaś
(01-07-2023, 22:26)Lusia98 napisał(a): Yasmina Ty przede wszystkim uważaj na siebie po ostatnich opisach przejazdzki na motorze to o Ciebie się bardziej martwię na tej imprezce .. weekend jak to weekend, nie odpocznę, dodatkowo mam swoją dwójkę na pokładzie a jak to rodzeństwo bardzo się "kochają"... Ah te moje stargane nerwy 
No co ty dasz radę, ja miałam 40 dzieci od 7 do 16 lat co dwa tygodnie wymiana i 2 opiekunów do opieki  na dzieci zawsze jest jakiś sposób szczególnie na te już " rozumne" a najlepszy to zmęczenie...
Reputacja:
6
Esemka nawet nie śmiem pytać co zbroiłaś...
Liczba postów: 1 130
Liczba wątków: 13
Reputacja:
21
Hej, nareszcie udało mi się dorwać do lapka pod kątem udostępnienia netu z telefonu, bo wczoraj godzinę walczyłam, a dziś kolega zlotowy zrobił to w 2 min i jestem . Droga do Wrocławia w pełnym deszczu, a potem już tylko lepiej . Dojechaliśmy o 16, zakupy i poszliśmy na obiad, jak się okazało do bardzo ekskluzywnej restauracji, zrobionej na wzór włoski nad jeziorem. No niestety ceny z lekka zaporowe, ale dania wykwintne, włoskie, elegancka obsługa. Jednak postanowiliśmy, że za tą cenę spokojnie będziemy jeść w 4 osoby co najmniej przez 3 dni . Zjeżdżają się powoli bracia motocyklowi, w tej chwili na campingu jest nas 10 osób, ale cały camping jest dla nas, piękny, kameralny, pod lasem. Dziś pojechaliśmy w trzy motory w podróż sentymentalną po naszych miejscach, bo chyba już kiedyś pisałam, że jakieś 20km od Łagowa jest wieś Janowo, gdzie od 30 lat spędzaliśmy z dziećmi wakacje. Zajechaliśmy do Helenki, od której wynajmowaliśmy domek, woda ze studni, bardaszka na końcu ogrodu i tak wróciły nam wspomnienia. Jeszcze w Łagowie cicho, ale od czwartku się zacznie... . Teraz cała ekipa poszła na spacer, a ja zostałam sama, ptaki pięknie śpiewają, cisza, zrobiłam sobie drinka i tak sobie piszę...
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Lusia, uważam na siebie, mój Mirek na mnie uważa i wszyscy inni, bo wiedzą, jaka jest sytuacja i jak powiedziałam, że nie idę z nimi to nikt nie pytał "a dlaczego".
----------------------------------------------------
Benitko, ja jestem bardzo grzeczna , dopóki nie poddam się rytmowi zlotu i wtedy...
Reputacja:
6
Nie rób niczego czego my byśmy nie zrobiły, baw się dobrze i relaksuj za nas wszystkie życzę ci następnych wspaniałych wspomnień
Liczba postów: 1 400
Liczba wątków: 10
Reputacja:
17
Umysł przypomina żyzny ogród, którym trzeba się codziennie zajmować, aby kwitł. - A. de Mello
Liczba postów: 854
Liczba wątków: 1
Reputacja:
10
Ah pięknie Yasmina.. życzę udanego, dobrego czasu. Jak mąż dba to najważniejsze  .. a ja bardziej na myśli miałam żebyś nie wsiadała znów na motocykl  sama..
U mnie weekend miły a nie wiem czy grzeczny  następny na pewno będzie niegrzeczny ;D
Liczba postów: 1 130
Liczba wątków: 13
Reputacja:
21
Dzięki kochane, Lusia nie zaryzykuję jazdy na naszym Srebrnym Szerszeniu, bo mąż na pewno by mi tego nie wybaczył
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Dziś ostatni dzień spokoju, już rozstawiają scenę, zjeżdża się coraz więcej ludzi, wszyscy przychodzą się przywitać, matko jaki tu jest klimat
I powiem Wam, jak to jest w klubie, to jest prawdziwa męska przyjaźń, my kobiety jesteśmy żonami prospektów, memberów, ale zawsze możemy liczyć na pomoc brata motocyklowego. Wczoraj miałam tego dowód - jest taki Maniek, który miesiąc temu z innymi braćmi pojechał na wyprawę motocyklową do Stanów. I przywiózł specjalnie dla mnie magnes na lodówkę, po prostu pomyślał o mnie. Ponad to zawsze przy każdym spotkaniu mówi mi "Pamiętaj, gdyby cokolwiek Ci się coś złego działo - ja jestem".
Acha, a najciekawsze jest to, jak się odżywiamy. Wszyscy gotujemy razem, w poniedziałek ziemniaczki, fasolka, sałatka z pomidorów i kotlety. We wtorek genialna zupa ogórkowa Tytusa, dziś kalafiory, fasolki, golonka, kalafior, micha sałaty. Teraz wszyscy poszli nad jezioro, a ja odpoczywam. To tyle
Liczba postów: 2 571
Liczba wątków: 33
Reputacja:
20
06-07-2023, 08:33
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-07-2023, 08:37 przez Akinom.)
W Gąskach jest fajnie. Nie wiem jak teraz, ale kiedyś to byla cisza, spokój. Szeroka plaza i generalnie takie trochę zadupie. I bylo widać wesole miasteczko w Mielnie. No i piękna latarnia morska tam jest.
A my czekamy. Zmiana szkoly i mam nadzieje, że się młoda dostanie tam, gdzie chce. Punktów ma trochę mało, ale nie każdy musi być geniuszem. Najgorsze jest to, że ma bardzo rozlegla wiedzę z rzevzy, ktore ja interesują, ale to się nigdzie nie liczy.
Nadzieja jest płomieniem który migoce, ale nie gaśnie...
Liczba postów: 2 571
Liczba wątków: 33
Reputacja:
20
Moja droga, zadupia sa najlepsze. Jeszcze obok gąsek jest Plesna czy coś takiego. To dopiero bylo zadupie. Ale przynajmniej cisza i spokój.
Nadzieja jest płomieniem który migoce, ale nie gaśnie...
Reputacja:
6
Moje drogie jak lubicie zadupia to zapraszam  ja siedzę na zadupiu wszędzie niby 20 - 30 min Karpacz itp., ale u mnie totalnie nic, żaby, ślimaki i nieraz żmija  ale pozatym swiercze, żurawie i rzeczka
Akinom to właśnie jest głupi system, bo po co dziecku niektóre info jest potrzebne?! A to co lubi nie wykorzystane. No i zawodówki niedoceniane i na słabym poziomie często niestety a potem brakuje dobrych specjalistów. Trzymam kciuki żeby dostała się tam gdzie chce wiesz jak jest czasem mało osób, czasem coś innego trochę szczęścia potrzeba zamiast wiedzy
Yasminko super jest to co piszesz nie znam braci motocyklowej ale taki sam system był w harcerstwie i jest w wspinaczce, pojedźcie do Janowic Wielkich najlepsze skałki w Europie i klimat na polu taki sam. Piękne to jest nawet jak ktoś się nie zna albo jest pierwszakiem to i tak czuję się częścią grupy. Na kolegów z harcerswa mogę liczyć do dziś.
|