Ocena wątku:
  • 9 głosów - średnia: 4.56
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mój dzisiejszy nastroj
(30-06-2023, 20:04)yasmina napisał(a): Kochane moje - jutro nareszcie jadę na zlot Duży uśmiech  , Srebrny Szerszeń/motocykl/ gotowy, kufry spakowane, zadania pracownikom przydzielone. Pogoda też ma być, towarzystwo będzie - czegóż chcieć więcej.
Bądźcie grzeczne Oczko Duży uśmiech  , dbajcie o siebie. Serce

Mam nadzieję że ty też grzeczna dziewczynka byłaś  Duży uśmiech

(01-07-2023, 22:26)Lusia98 napisał(a): Yasmina Ty przede wszystkim uważaj na siebie Oczko po ostatnich opisach przejazdzki na motorze to o Ciebie się bardziej martwię na tej imprezce Oczko.. weekend jak to weekend, nie odpocznę, dodatkowo mam swoją dwójkę na pokładzie a jak to rodzeństwo bardzo się "kochają"... Ah te moje stargane nerwy Oczko

No co ty dasz radę, ja miałam 40 dzieci od 7 do 16 lat co dwa tygodnie wymiana i 2 opiekunów do opieki  Duży uśmiech na dzieci zawsze jest jakiś sposób szczególnie na te już " rozumne" a najlepszy to zmęczenie... Duży uśmiech
Odpowiedz
Esemka nawet nie śmiem pytać co zbroiłaś... Duży uśmiech
Odpowiedz
Hej, nareszcie udało  mi się dorwać do lapka pod kątem udostępnienia netu z telefonu, bo  wczoraj godzinę walczyłam, a dziś kolega zlotowy zrobił to w 2 min i jestem Duży uśmiech . Droga do Wrocławia w pełnym deszczu, a potem już tylko lepiej Uśmiech . Dojechaliśmy o 16, zakupy i poszliśmy na obiad, jak się okazało do bardzo ekskluzywnej restauracji, zrobionej na wzór włoski nad jeziorem. No niestety ceny z lekka zaporowe, ale dania wykwintne, włoskie, elegancka obsługa. Jednak postanowiliśmy, że za tą cenę spokojnie będziemy jeść w 4 osoby co najmniej przez 3 dni Duży uśmiech . Zjeżdżają się powoli bracia motocyklowi, w tej chwili na campingu jest nas 10 osób, ale cały camping jest dla nas, piękny, kameralny, pod lasem. Dziś pojechaliśmy w trzy motory w podróż sentymentalną po naszych miejscach, bo chyba już kiedyś pisałam, że jakieś 20km od Łagowa jest wieś Janowo, gdzie od 30 lat spędzaliśmy z dziećmi wakacje. Zajechaliśmy do Helenki, od której wynajmowaliśmy domek, woda ze studni, bardaszka na końcu ogrodu i tak wróciły nam wspomnienia. Jeszcze w Łagowie cicho, ale od czwartku się zacznie... Oczko Duży uśmiech . Teraz cała ekipa poszła na spacer, a ja zostałam sama, ptaki pięknie śpiewają, cisza, zrobiłam sobie drinka i tak sobie piszę...
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Lusia, uważam na siebie, mój Mirek na mnie uważa i wszyscy inni, bo wiedzą, jaka jest sytuacja i jak powiedziałam, że nie idę z nimi to nikt nie pytał "a dlaczego". 
----------------------------------------------------
Benitko, ja jestem bardzo grzeczna Oczko  , dopóki nie poddam się rytmowi zlotu i wtedy... Diabeł 
Odpowiedz
Nie rób niczego czego my byśmy nie zrobiły, baw się dobrze i relaksuj za nas wszystkie życzę ci następnych wspaniałych wspomnień  Serce
Odpowiedz
Yasmina baw się dobrze.
Umysł przypomina żyzny ogród, którym trzeba się codziennie zajmować, aby kwitł. - A. de Mello
Odpowiedz
Ah pięknie Yasmina.. życzę udanego, dobrego czasu. Jak mąż dba to najważniejszeUśmiech .. a ja bardziej na myśli miałam żebyś nie wsiadała znów na motocyklOczko sama..
U mnie weekend miły a nie wiem czy grzeczny Oczko następny na pewno będzie niegrzeczny ;D
Odpowiedz
Dzięki kochane, Lusia nie zaryzykuję jazdy na naszym Srebrnym Szerszeniu, bo mąż na pewno by mi tego nie wybaczył Oczko Duży uśmiech
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Dziś ostatni dzień spokoju, już rozstawiają scenę, zjeżdża się coraz więcej ludzi, wszyscy przychodzą się przywitać, matko jaki tu jest klimat Uśmiech
I powiem Wam, jak to jest w klubie, to jest prawdziwa męska przyjaźń, my kobiety jesteśmy żonami prospektów, memberów, ale zawsze możemy liczyć na pomoc brata motocyklowego. Wczoraj miałam tego dowód - jest taki Maniek, który miesiąc temu z innymi braćmi pojechał na wyprawę motocyklową  do Stanów. I przywiózł specjalnie dla mnie magnes na lodówkę, po prostu pomyślał o mnie. Ponad to zawsze przy każdym spotkaniu mówi mi "Pamiętaj, gdyby cokolwiek Ci się coś złego działo - ja jestem".  
Acha, a najciekawsze jest to, jak się odżywiamy. Wszyscy gotujemy razem, w poniedziałek ziemniaczki, fasolka, sałatka z pomidorów i kotlety. We wtorek genialna zupa ogórkowa Tytusa, dziś kalafiory, fasolki, golonka, kalafior, micha sałaty. Teraz wszyscy poszli nad jezioro, a ja odpoczywam. To tyle Uśmiech
Odpowiedz
W Gąskach jest fajnie. Nie wiem jak teraz, ale kiedyś to byla cisza, spokój. Szeroka plaza i generalnie takie trochę zadupie. I bylo widać wesole miasteczko w Mielnie. No i piękna latarnia morska tam jest.

A my czekamy. Zmiana szkoly i mam nadzieje, że się młoda dostanie tam, gdzie chce. Punktów ma trochę mało, ale nie każdy musi być geniuszem. Najgorsze jest to, że ma bardzo rozlegla wiedzę z rzevzy, ktore ja interesują, ale to się nigdzie nie liczy.
Nadzieja jest płomieniem który  migoce, ale nie gaśnie... 
Odpowiedz
Moja droga, zadupia sa najlepsze. Jeszcze obok gąsek jest Plesna czy coś takiego. To dopiero bylo zadupie. Ale przynajmniej cisza i spokój.
Nadzieja jest płomieniem który  migoce, ale nie gaśnie... 
Odpowiedz
Moje drogie jak lubicie zadupia to zapraszam  Duży uśmiechja siedzę na zadupiu wszędzie niby 20  - 30 min Karpacz itp., ale u mnie totalnie nic, żaby, ślimaki i nieraz żmija  Duży uśmiech ale pozatym swiercze, żurawie i rzeczka Oczko

Akinom to właśnie jest głupi system, bo po co dziecku niektóre info jest potrzebne?! A to co lubi nie wykorzystane. No i zawodówki niedoceniane i na słabym poziomie często niestety a potem brakuje dobrych specjalistów. Trzymam kciuki żeby dostała się tam gdzie chce wiesz jak jest czasem mało osób, czasem coś innego trochę szczęścia potrzeba zamiast wiedzy  Oczko

Yasminko super jest to co piszesz nie znam braci motocyklowej ale taki sam system był w harcerstwie i jest w wspinaczce, pojedźcie do Janowic Wielkich najlepsze skałki w Europie i klimat na polu taki sam. Piękne to jest nawet jak ktoś się nie zna albo jest pierwszakiem to i tak czuję się częścią grupy. Na kolegów z harcerswa mogę liczyć do dziś.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości