Ocena wątku:
  • 9 głosów - średnia: 4.56
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mój dzisiejszy nastroj
A ja dzisiaj psim swędem dostałam przedłużenie programu. Pojechałam tylko po receptę. Pani doktor na sile szuka punktów zaczepienia, żeby mi Mayzent dac, ale nic nie wychodzi. Teraz dostałam dodatkowo skierowanie na kręgosłup szyjny, może tam się coś zmkenilo. Szczerze wątpię. No ale szukamy Duży uśmiech
Nadzieja jest płomieniem który  migoce, ale nie gaśnie... 
Odpowiedz
Trzymam kciuki
Odpowiedz
E-Semka, to tak normalnie. Mój wczorajszy pomysł na życie:trzeba to już skonczyc, bo ja się mecze i ze mną się mecza i wszystkich ograniczam. Już mi trochę przeszlo. Ale jakis taki durny wewnetrzny zal pozostal.
Odpowiedz
Siemnako,

Widzę, że sporo nastrojowych postów się pojawia, również takich z mocno czarnymi myślami.
Jak u Was wygląda stosunek do antydepresantów ? Korzystacie ? Ja się muszę przyznać, że tak i była to jedna z lepszych decyzji kiedy się na nie zdecydowałem.
Odpowiedz
Raz brałam coś na uspokojnie. Takie od lekarza, na receptę. Dzialalo odwrotnie do tego jak mialo dzialac.
Odpowiedz
(10-07-2023, 13:53)Akinom napisał(a): Raz brałam coś na uspokojnie. Takie od lekarza, na receptę. Dzialalo odwrotnie do tego jak mialo dzialac.

Raczej chodzi mi o takie które się codziennie bierze a nie doraźnie. Ja polecam, nauczyły mój mózg lepiej sobie radzić z gorszymi momentami
Odpowiedz
Ja to miałam brac cały czas. Ale po dwóch tygodniach zrezygnowalam. Bylam taka nabuzowana, ze odstawiłam.
Odpowiedz
Esemka kochana nie przejmuj się każdy tak ma. Mnie mój mąż czasami tak WKU...jak mi mówi zginaj nogę w kolanie, ładnie chodź itp. Najlepszy sposób to mieć to w d .. robisz co możesz i masz sama ze sobą się dobrze czuć. Nie przejmuj się będzie dobrze, muszą się nauczyć z nami życia a wszystkie inne niesnaski można przepracować  Serce

Ja nie jestem za antydepresantami itp póki sobie człowiek radzi, a każdy ma prawo do gorszych dni itp to chemi nam już wystarczy. Oczywiście jak jest bardzo źle ok, ale bez przesady
Odpowiedz
Benita, jakbym swojego meza slyszala. W stałej spiewce jest jeszcze nie szuraj, podnos te nogi bo się w ogóle nie strasz. A jak mam się niby starac, jak moje nogi nie chca akurat isc?!
Odpowiedz
Mamusia to mi medzi o lekarzu. Fakt, mam stope spuchnięta jak dmuchana zaba. Poszlo tez na lydke. I jakieś zaczerwienie się zrobiło. Pewnie gdzieś się uderzylam, bo jak dotykam, to to czerwone trochę boli. Ide w piątek dla świętego spokoju do lekarza. Ale wszyscy wiedzą, jak ja kocham lekarzy. Już się z nią pożarłam, ale pojde, żeby się wszyscy odczepili.

Nadmienie tylko, ze w piątek też to już bylo, a Pani neurolog w szpitalu nawet nie zwróciła uwagi.

(11-07-2023, 08:21)e-smka napisał(a): Hej, już mi lepiej Uśmiech
Wczoraj w pracy miałam pożar w burdelu, a moja nieznośna Oczko mama popołudniu wkupywała się moje łaski zapraszając na obiad hahaha Duży uśmiech
Ja mam zawsze przy sobie ziołówki uspokajające i jak jest źle to se łykne 2 szt.
Mocniejszych na razie nie potrzebuje...
Akinom ty mi tu nic nie kończ bo bez ciebie to forum było by strasznie nudne!!! My Cię potrzebujemy! Możesz szurać! Duży uśmiech  Serce Przytulanie

Benita - faceci też potrafią wur... Duży uśmiech ale tym razem chodziło o mamusie Duży uśmiech
Kochana, nie byloby nudne. Moglibyście wspominac hahaha Ale dzięki za uznanie  Anioł
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości