Ocena wątku:
  • 9 głosów - średnia: 4.56
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mój dzisiejszy nastroj
No i rizpoczal się sezon cukiniowy. Masakra. Już się cieszę.
Nadzieja jest płomieniem który  migoce, ale nie gaśnie... 
Odpowiedz
(11-07-2023, 07:29)Akinom napisał(a): Benita, jakbym swojego meza slyszala. W stałej spiewce jest jeszcze nie szuraj, podnos te nogi bo się w ogóle nie strasz. A jak mam się niby starac, jak moje nogi nie chca akurat isc?!

Cwaniak Duży uśmiech Duży uśmiech to też słyszę... musisz więcej ćwiczyć....i zginać... jakbym czasem miała na to jakikolwiek wpływ  Duży uśmiech

Popieram esemke ty Akinom jesteś tu już swego rodzaju "ikonom" każdy z nas jest inny ale dzięki temu jest fajnie i wesoło i różnorodnie  Oczko
Esemka moja mama bez urazy jest okropna .... teksty w stylu ...nie rób tyle musisz o siebie dbać bo....itp mnie tak WKU ....że nie potrafiłam przemilczeć kończyło się eksplozją....a teraz mam takie teksty po prostu w ...wpada jednym wypada drugim, myślę że to z wiekiem przyszło. Moja mama robi tak samo jak już sobie nagrabi Duży uśmiech obiadki albo jakieś słodkie wizyty że niby po drodze i chciała coś podrzucić  Duży uśmiech słyszałam nawet że złośliwa jestem od tej choroby  Duży uśmiech a ja po prostu dzięki tej chorobie jestem szczera do bólu  Duży uśmiech
Odpowiedz
Siedzę sobie spokojnie, jemy śniadanie, wieje jak diabli. Odgłos, jakby puste doniczki plastikowe komuś porwalo z balkonu. I nagle wielki trzask. Drzewo na skarpie się zlamalo, polecialo na parking. Mam nadzieje, że nikogo tam nie bylo, tylko samochody. Sa krzaki, laka i krzaki i nic nie widac.
Odpowiedz
Też mam taką nadzieję. U mnie dziś 35 stopni, więc rolety w dół i bunkier Oczko
Odpowiedz
Robię dokładnie to samo. Rano wietrzenie na maksa, a potem ciemność :-D
Odpowiedz
Alleluja
Odpowiedz
E-Semka, i jeszcze mi powiedz tak, jak kiedyś ksiadz mojej babci, ze cierpi za cale zlo tego świata. Hahaha. Normalnie trafiony, zatopiony.

Piorun nie pierdyknie, złego diabli tak szybko nie biorą. Pewnie jeszcze nie ma takiego dużego kotla hahaha
Odpowiedz
Haha tak Akinom jak będziesz gadać głupoty to z esemką gar znajdziemy i tak ci dupę osmalimy że będziesz się modlić o piorun  Duży uśmiech
Odpowiedz
Dobre  Duży uśmiech Duży uśmiech Duży uśmiech

Tylko jeszcze o jakiegoś przystojnego Lucyfera poproszę :-D
Odpowiedz
Tak Duży uśmiech Duży uśmiech....i będzie Bogu wal do sznura
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości