Ocena wątku:
  • 9 głosów - średnia: 4.56
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mój dzisiejszy nastroj
(14-07-2023, 08:19)Benita napisał(a): Tak Duży uśmiech Duży uśmiech....i będzie Bogu wal do sznura

Kutaczan wymiata Duży uśmiech
Odpowiedz
Moze być i Ten Lucek hahaha. To moj ulubiony kabaret. I się nie boja mowic prawdy:-D
Nadzieja jest płomieniem który  migoce, ale nie gaśnie... 
Odpowiedz
Taaa. To też. 

Ja byłam u lekarza z ta moja opuchlizną. Dostalam skierowanie do naczyniowca. Już się cieszę. Normalnie super.
Odpowiedz
Akinom nie bój się zbytnio na zapas Oczko..
E-smka zazdroszcze mamusi !!! Że ona bierze Twoje problemy na swoje barki-wow! Moja jak jej powiedziałam że jestem chora to -nie uwierzyła! Dwa skomentowała że sama sobie winnam Oczko super wsparcie, genialne Oczko..
Widzę że powiało u Was lekka depresją, desperacja... Myślę że to wina tych spuszczonych rolet i siedzenia w ciemni Oczko..
Na słońce trzeba wychodzić i korzystać !! Zaraz znów nam przyjdzie siedzieć przy żarówce Smutny i dzień skończy się o 16! Ja po 15 wychodzę prawie zawsze... Spacer, rower albo pracę w ogrodzie.. w innym wypadku od razu mnie dół łapie. Wcale się nie dziwię tym statystykom o tym że ludzi chorych na depresję przybędzie o 100% w 2025 r... Zamknęli nas w biurach bez światła dziennego, zakupy w marketach.. eh dokąd zmierza ten postęp Oczko
Odpowiedz
Jak to mówią...dla chcącego nic trudnego  Oczko Akinom bez stresu ja jestem cała w siniakach i mój syn mówi że wyglądam jak ofiarą przemocy domowej  Duży uśmiech no to powiedziałam, żeby mnie lepiej nie denerwowali, bo będzie uprzejmie donoszę  Duży uśmiech moje sińce itp w związku z leczeniem i wieczne niedobory żelaza.... biorę i nawet jak wyniki ok to mi powiedzieli że taki urok Duży uśmiechdaj znać co i jak jak już się dowiesz. Ciebie Lusia podziwiam, za samozaparcie i dyscypline ja też niby ciągle w ruchu ale np dzisiaj nie byłam nawet na spacerze miałam trochę pracy a po południu mi się nie chciało już...
Odpowiedz
Co tu się działo, jak mnie nie było? Huh  Jakieś smutasy Was naszły? A prosiłam, żebyście były grzeczne? Oczko Duży uśmiech 
Akinom - ikono nasza Serce  , kto jak nie Ty poradzi sobie...
Widzę, że też o diabełku była mowa - ten Lucjan jest genialny Uśmiech 
Właśnie przedwczoraj zatrzymało się u nas dwóch braci motocyklowych i spędziliśmy czas na oglądaniu Nieba i Piekła. A Niebo 2060 widziałyście? No i oczywiście "Wigilia" - miały chłopaki odwagę tak wygarnąć łaskawie nam panującym 
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Staram się ogarnąć papiery i pracowników po tygodniu nieobecności i cieszę się, że już jest piątek, bo trochę odpocznę. W ogóle przyjechałam bardzo zmęczona Oczko Duży uśmiech  , życie towarzyskie kwitło od rana do późnej nocy, potem koncerty, odwiedziny, spotkania...
Dziś byłam u mojej fizjo i spytałam, czy darcie się na koncertach, skakanie i tańczenie można zaliczyć do ćwiczeń rehabilitacyjnych? Przytaknęła Duży uśmiech
-----------------------------------
Tak nam było tam dobrze Uśmiech
 [Obrazek: ag-w.jpg]
Odpowiedz
(14-07-2023, 18:12)Benita napisał(a): Jak to mówią...dla chcącego nic trudnego  Oczko Akinom bez stresu ja jestem cała w siniakach i mój syn mówi że wyglądam jak ofiarą przemocy domowej  Duży uśmiech no to powiedziałam, żeby mnie lepiej nie denerwowali, bo będzie uprzejmie donoszę  Duży uśmiech moje sińce itp w związku z leczeniem i wieczne niedobory żelaza.... biorę i nawet jak wyniki ok to mi powiedzieli że taki urok Duży uśmiechdaj znać co i jak jak już się dowiesz. Ciebie Lusia podziwiam, za samozaparcie i dyscypline ja też niby ciągle w ruchu ale np dzisiaj nie byłam nawet na spacerze miałam trochę pracy a po południu mi się nie chciało już...

Już wiem, o co się uderzam ta noga. Jak wsiadam do samochodu, to nieraz nie jestem w stanie wsadzic prawej nogi. I jak kombinuje żeby weszla to sie wale o podloge. Benita, ciesz się, ze tylko jak ofiara przemocy domowej. Ja jak brałam żelazo dożylnie, to takie siniak i dziury w żyłach miałam, ze mogłam startowac w konkursie na narkomana roku. Pierwsze miejsce murowane  Duży uśmiech Duży uśmiech Duży uśmiech na szczęście teraz zaczęło się wchlaniac z tabletek i tak raz na 3-4 lata wystarczy dea miesiące z tradyferon fol. Trochę trzyma. Za chwilę bede musiala zacząć kuracje, bo hemoglobina zbliża się do 10. Po 10 do 8 to już tylko chwila.
Odpowiedz
(15-07-2023, 12:34)Akinom napisał(a):
(14-07-2023, 18:12)Benita napisał(a): Jak to mówią...dla chcącego nic trudnego  Oczko Akinom bez stresu ja jestem cała w siniakach i mój syn mówi że wyglądam jak ofiarą przemocy domowej  Duży uśmiech no to powiedziałam, żeby mnie lepiej nie denerwowali, bo będzie uprzejmie donoszę  Duży uśmiech moje sińce itp w związku z leczeniem i wieczne niedobory żelaza.... biorę i nawet jak wyniki ok to mi powiedzieli że taki urok Duży uśmiechdaj znać co i jak jak już się dowiesz. Ciebie Lusia podziwiam, za samozaparcie i dyscypline ja też niby ciągle w ruchu ale np dzisiaj nie byłam nawet na spacerze miałam trochę pracy a po południu mi się nie chciało już...

Już wiem, o co się uderzam ta noga. Jak wsiadam do samochodu, to nieraz nie jestem w stanie wsadzic prawej nogi. I jak kombinuje żeby weszla to sie wale o podloge. Benita, ciesz się, ze tylko jak ofiara przemocy domowej. Ja jak brałam żelazo dożylnie, to takie siniak i dziury w żyłach miałam, ze mogłam startowac w konkursie na narkomana roku. Pierwsze miejsce murowane  Duży uśmiech Duży uśmiech Duży uśmiech na szczęście teraz zaczęło się wchlaniac z tabletek i tak raz na 3-4 lata wystarczy dea miesiące z tradyferon fol. Trochę trzyma. Za chwilę bede musiala zacząć kuracje, bo hemoglobina zbliża się do 10. Po 10 do 8 to już tylko chwila.

Taka piosenka była  Duży uśmiech.....bo jak nie my to kto  Duży uśmiech Duży uśmiech
Odpowiedz
A jak  Duży uśmiech Duży uśmiech Duży uśmiech
Odpowiedz
Ale gorąco. Spac się nie da. Ale za to piękne niebo pełne gwiazd i burza idzie od Niemiec. Rano tu będzie.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: Bartek, 1 gości