Ocena wątku:
  • 9 głosów - średnia: 4.56
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mój dzisiejszy nastroj
Anonim Tobie też oczywiście życzę żeby te problemy zniknęły.

Umyłam okna, a zaraz będzie padał deszcz. Przynajmniej będę miała czyste sumienie, że są czyste. Mam w planie ogarnąć porządnie mieszkanie, że jak wrócę z urlopu to będzie czysto. Przynajmniej taki mam plan.

A co najlepsze. Jak byłam w czerwcu po zastrzyki poprosiłam o paszport, ale pielęgniarka od razu powiedziała że nie ma lekarza i mi nie przybije. Dzwonię dzisiaj do niego czy będzie w przychodni (w mieście, które jest bliżej mnie ), a on że przecież to w szpitalu mogli mi podbić. I znowu błędne koło, ale kazał mi przyjechać w czwartek to mi podbije. Tylko muszę się urwać z pracy i robić kolejne kilometry. Bryy
Umysł przypomina żyzny ogród, którym trzeba się codziennie zajmować, aby kwitł. - A. de Mello
Odpowiedz
Kesimpta jest podawana podskórnie nie dożylnie.
Wrócę to wezmę się za siebie.Chce aby dzieci gdzieś pojechały.Moja mama pojedzie że mną uff
Odpowiedz
(25-07-2023, 10:49)Orchidea ponownie napisał(a): Już wiem że  nie będzie dobrze. Leku dziś nie wzięłam .Jestem z młodym w przychodni i po nogach poszła woda.Dobrze że do łazienki doszłam Siedzę teraz bez majtek w sukience .Łazienkę wysprzątałam.k .. .a
Pieluchomajtki to dobry pomysł, będziesz się pewniej czuła. A jeszcze lepsze są majtki chłonne Tena Lady - poczytaj. Też się nad nimi zastanawiam, bo są niewidoczne pod ubraniem.
Na pewno musisz coś zaradzić z tą biegunką, bo to raczej na sm nie wygląda. Stoperan może zatrzyma, ale nie zlikwiduje przyczyny. Musisz dużo pić, żeby się nie odwodnić, a najlepiej zgłosić się do dobrego lekarza. Trzymaj się Serce
Odpowiedz
Akinom rozumiem że to problem zwieraczy ale bardziej tu u Orchidei problem leży gdzie indziej bo jednak jest to wodnista konsystencja i to nie jest normalne.

Bubka dobrze że umylas okna od wewnątrz nie pada Oczko... Gdzie na urlop się wybierasz ?

Yasmina daj znać jak te kupony w totka Duży uśmiech aczkolwiek podobno ten kto ma szczęście w miłości nie ma szans w kartach i innych grach pieniężnych Oczko
Odpowiedz
Popieram Lusie, myślę że u Orchi to bardziej złóżona jest bo już wcześniej borykała sie z biegunką tylko teraz doszedł niemiły element.... Orchi kochana nie daj się zbyć Wałcz bo mi się wydaje że dasz radę coś z tym zrobić.

Yasminko prawdę Lusia mówi, męża wygrałaś, więc lotek to już byłoby za dużo  Duży uśmiech

Bubka każdemu łatwo powiedzieć że nie ma....bo o czym innym nie mysli, a potem czas i kasę się marnuje
Odpowiedz
Jadę do Bułgarii. I już nie mogę się doczekać. W niedzielę startujemy.

A z tym paszportem to cały czas się zastanawiam, czy jechać czy nie jechać. Może zaryzykuję i wezmę zastrzyki bez paszportu.
Umysł przypomina żyzny ogród, którym trzeba się codziennie zajmować, aby kwitł. - A. de Mello
Odpowiedz
Schowaj gdzieś głęboko i tyle.
Nadzieja jest płomieniem który  migoce, ale nie gaśnie... 
Odpowiedz
Do lodówki je schowam.
Odpowiedz
(25-07-2023, 23:02)Lusia98 napisał(a):
Yasmina daj znać jak te kupony w totka Duży uśmiech aczkolwiek podobno ten kto ma szczęście w miłości nie ma szans w kartach i innych grach pieniężnych Oczko
Ha, ha...jakbym wygrała miliony to już bym się pakowała do Włoch na Gargano i kupiła knajpkę nad morzem, gdzie rano siedziałabym z cappuccino patrząc na morze...
Ale wygrałam...całe 72zł Duży uśmiech ...i super, jutro za tę kwotę kupuję kolejne kupony.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Benitka, żeby to  mój Mirek przeczytał,że go wygrałam...On cały czas mówi, że najszybciej za nim biegałam Duży uśmiech  ...prawda jest taka, że na dzień dobry dałam Mu kosza.
-----------------------------------------
Moje dziewczyny w pracy zrobiły mi dziś piękny prezent. Od razu wiedziałam, że to sprawka Pani Kierownik od Pierogów Oczko Duży uśmiech  . Dostałam dwa piękne kieliszki do wina i piękny stojak na biżuterię. Chyba nie jestem aż tak złą szefową. A przy okazji szefowej - Ukrainka mówiła do mnie szefinia - cudnie, ale kucharz pochodzenia arabskiego mówił - padrona.
----------------------------------------------------------------------------------------------
A ja dziś zaprosiłam mojego Mirka na obiad do włoskiej Trattorii Uśmiech 
------------------------------------------------------------------------------------------
Bubka, gdzie lecicie do Bułgarii. Byłam tam w 1988r w okolicach Neseberu.
Odpowiedz
Do Sweti Wlas. To jakieś 10 km od Neseberu. Jedziemy samochodem i to mnie chyba trochę przeraża. W niedzielę będzie ahoj przygodo

Yasmino Anno wszystkiego najlepszego z okazji imienin. Przede wszystkim zdrowia, milosci i uśmiechu.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 16 gości