Ocena wątku:
  • 9 głosów - średnia: 4.56
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mój dzisiejszy nastroj
(26-07-2023, 19:40)Bubka napisał(a): Do Sweti Wlas. To jakieś 10 km od Neseberu. Jedziemy samochodem i to mnie chyba trochę przeraża. W niedzielę będzie ahoj przygodo

Yasmino Anno wszystkiego najlepszego z okazji imienin. Przede wszystkim zdrowia, milosci i uśmiechu.
No...właśnie tam byłam... we Vłazie, na kwaterze, blisko morza. Nie pamiętam, jak nazywała się właścicielka, ale jej mąż był Macedończykiem, miał na imię Dobryj i był kelnerem w knajpie.
----------------------------------------------------------
Dziękuję bardzo Serce . Nie tylko imienin, ale i urodzin...tak mnie mamusia załatwiła Oczko ...nigdy nie mogłam zanieść cukierków do szkoły Oczko Smutny
Odpowiedz
No to spełnienia marzeń Yasminko jakie by nie były  Serce ja 28 grudnia też cukierków nigdy nie nosiłam bo przerwa świąteczna  Duży uśmiech
Odpowiedz
(26-07-2023, 19:59)yasmina napisał(a):
(26-07-2023, 19:40)Bubka napisał(a): Do Sweti Wlas. To jakieś 10 km od Neseberu. Jedziemy samochodem i to mnie chyba trochę przeraża. W niedzielę będzie ahoj przygodo

Yasmino Anno wszystkiego najlepszego z okazji imienin. Przede wszystkim zdrowia, milosci i uśmiechu.
No...właśnie tam byłam... we Vłazie, na kwaterze, blisko morza. Nie pamiętam, jak nazywała się właścicielka, ale jej mąż był Macedończykiem, miał na imię Dobryj i był kelnerem w knajpie.
----------------------------------------------------------
Dziękuję bardzo Serce . Nie tylko imienin, ale i urodzin...tak mnie mamusia załatwiła Oczko ...nigdy nie mogłam zanieść cukierków do szkoły Oczko Smutny

Samych Radości. 
Ja też mam w jednym dniu hiiii
Odpowiedz
Ludzie są jednak strasznie naiwni. Wczoraj mnie koleżanka oświeciła, ze była u jakiegoś zielarza w Legnicy. Na podstawie wygladu jezyka i badania miedziana rozdzka stwierdził jej tyle chorob, że ja poczulam się zdrowa. Dostała kupe jakiś ziol, płyn Lugola, jakieś witaminy i coś tam jeszcze. Masakra. Najgorsze jest to, że ona w to wierzy. Na każdym opakowaniu pseudo leków jest napisane, że to wyrob kolekcjonerski. Szczerze mówiąc ja jestem tym przerażona. A do niej zadne argumenty nie trafiają, bo pan Marek jest wybitnym specjalistą. Już nawet nie pytałam, ile za to wszystko zaplacila. Podejrzewam, że niemało.
Nadzieja jest płomieniem który  migoce, ale nie gaśnie... 
Odpowiedz
To jest przerażające co piszesz, a najbardziej przeraził mnie płyn Lugola. Może spytaj na jakie schorzenie dostała ten płyn, bo można go kupić w aptece i stosuje się go zewnętrznie. Jeżeli ma go pić to tylko pod kontrolą lekarza. A najgorsze jest to co piszesz, takim ludziom nic nie wytłumaczysz. Moja znajoma kupowała w necie tabletki, które leczą nowotwory.
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Acha i bardzo dziękuję za życzenia Serce 
---------------------------------------------------------
Wczoraj mieliśmy w klubie motocyklowym imprezę naszą z Mirkiem z okazji rocznicy i moich urodzin. Bawiliśmy się do 3 rano, nawet nie podejrzewałam, że będę miała tyle siły, ale cóż...dobra muza, dobre drinki, a przede wszystkim towarzystwo Uśmiech 
Za to dziś jestem bez głosu i wszystko mnie boli Zdezorientowany Duży uśmiech 

I wiecie co? Puściłam utwór, który tańczyliśmy będąc w podróży poślubnej. A pojechaliśmy do Cieplic/to był czas zawieszenia stanu wojennego Mirek w wojsku w Warszawie, dostał urlop/ tato pożyczył nam Malucha, ciocia udostępniła mieszkanie i poszliśmy na dyskotekę, a tam się okazało, że tylko my jesteśmy i disc jockey puszczał nam co chcemy. A była to płyta zespołu Imagination, dziś na pewno jest garstka ludzi, którzy ich pamiętają. Może Wam się też spodoba

Odpowiedz
Yasmina, takim ludziom nie wytłumaczysz. Już raz się naciela na jakims biorezonansie w Gliwicach. Bo tez igielki pod paznokciami i miedziana plytka wykryly w cholere chorob i pasozytow. Ale jak widać niektórzy nie potrafią się uczyć na swoich błędach i swojej głupocie. Tym płynem Lugola to jestem przerażona. To niby jod na tarczycę. I sól do wody i lizania. Nerki siada jak ta lala. O cisnieniu nie wspomnę.
Odpowiedz
Masz rację niektórych nie nawrócisz ...jest w internecie pewien dziennikarz oczywiście nie pamiętam nazwiska ale po rozmowie z nejmarem czy nejmanem nazwał się dziennikarskim zerem ..może tak znajdziesz...w każdym razie idzie na " targi" nawet nie pytaj ile kosztuje wstęp i obnaża prawdę, a tam ...lecznicze kamienie, uzdrowiciel (poszukiwany listem gończym), i pełno bzdur.....a ludzie to kupują, nawet jedna pani rysuje jakieś obrazki które niby też mają jakiś wpływ.....po prostu żenada i on zadaje zwykłe pytania, nie podchwytliwe, np czy to działa? !zobacz i uwierz mi że wierzyć mi się nie chce ze ludzie to łykają.....jeszcze zioła rozumiem bo podobno w naturze jest lek na wszystko... Ale .... musisz to zobaczyć żeby zrozumieć....bo uwierzyć się nie da
Odpowiedz
Kiedyś natknęłam się na reklamę odchudzających kolczyków Huh
Odpowiedz
Ja to generalnie nie wierzę w takie cuda. Dobrze, ze dala sobie spokoj z płynem Lugola, bo ktoś ja na tik toku przekonal, że za zdrowe to to nie jest. Stwierdziłam, ze mam straszne tyly, bo nie obsługuje ani tik toka, ani fejsbuka, o innstagramach i innych twitterach nie wspomnę. Nawet nie wiedziałam, że na tik toku można rozmawiać z kimś.
Odpowiedz
E-Semka, bo takie durne mamy przepisy niestety. A nuz ci wszystko odrośnie? I co wtedy? A tak na poważnie to powinni dawać na stałe, a nie meczyc i nas i siebie. Mnie w październiku czeka mega kserowanie wszystkiego, bo za każdym razem chca kompletu dokumentów, jakby nie można było tego przytargać z archiwum, a doniesc tylko to, co nowe. Zygac się chce.
Ja wczoraj byłam u okulisty, znów zmiana szkiel. Już - 6.5 i 0.75 cylinder. Ciekawe, ile zabule. Strach się bać. Pewnie z 2,5 tysiaka pójdzie. Cholerny nerw wzrokowy. Ale co zrobić. Placz i plac. Lewe oko w sumie za wiele nie widzi. Do wudlubania. Kolory to odruzniam, jak jest bardzo duzy kontrast - pomarańcz na niebieskim, reszta jest mi obojetna hahaha. Trudno. Dobrze, ze juz nie widze wlosa na oku, bo się chyba to wchlonelo. Za długo czekałam na wizyte. Nastepnym razem mam przyjsc z takim czymś i pani doktor powiedziała, ze mnie przyjmie

Aaa, byłam jeszcze u chirurga naczyniowego. Tylko tydzień czekania. We wrześniu mam usg zyl, bo prawa noga puchnie mi niemiłosiernie. Nawet stopa wygląda jak nadmuchana zaba. Stawiam na obrzęk limfatyczny, ale niech sobie badają. Nad morzem będzie tydzień spokoju.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości