Ocena wątku:
  • 9 głosów - średnia: 4.56
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mój dzisiejszy nastroj
Benitko - na przełęcz Okraj wjeżdżaliśmy nieraz motocyklem. Jako młode dziewczę zeszłam całe Karkonosze, ale nigdy nie wchodziłam przez Sowią.
-----------------------------
Już kiedyś umówiłyśmy się, że Ty z prawą nogą ja z lewą - możemy iść razem Duży uśmiech
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Staram się dbać o siebie, nie zawsze wychodzi, bo jak przychodzą kolejni kucharze, którzy są delikatnie mówiąc gamoniami, to jak mam się nie wkurw...? Marnuję czas i pieniądze, a on zwykły chłodnik z ogórków potrafi spieprzyć, kazałam wszystko wylać, bo nie podam czegoś takiego ludziom.
-------------------------------------
Ale...koniec...jutro będzie lepiej Uśmiech

Odpowiedz
Tak do boju Yasminko  Duży uśmiech w końcu się znajdzie nieodkryty talent. Znam ludzi którzy też mieli problem z kucharzem ....zatrudnili starszą panią, której zmarł mąż i dzieci nie miała więc praktycznie sama....tak odżyła jakby jej 10 lat ubyło początek trudny bo chociaż gotowała super to nie umiała pracy rozdzielić i wszystko sama chciała robić, a to w knajpie nie realne. Teraz jest super ale to nie rozwiązanie na długo bo w pewnym wieku nie można pracować po ileś godzin. Nie da rady organizm ale ....oby jak najdłużej bo wszystko jest pyszne.

Co do Karkonoszy to my już też oblatane mamy i wybieram sobie na prawdę łatwe trasy. Będę czekać na ciebie, może będzie lżej  Duży uśmiech
Odpowiedz
Byłam na przeplywach. Zero zlogow i zakrzepow. Noga w kostce i lydce jak bania i przyczyny brak.
Nadzieja jest płomieniem który  migoce, ale nie gaśnie... 
Odpowiedz
(06-09-2023, 13:59)Akinom napisał(a): Byłam na przeplywach. Zero zlogow i zakrzepow. Noga w kostce i lydce jak bania i przyczyny brak.

No to się popisali.... szukają choćby innej przyczyny?!
Odpowiedz
Ja wczoraj trasa Okraj przełęcz, Budniki, skalny stół i powrót. Olałam turystyczne buty, włożyłam stare Adidasy które już niezbyt wyglądają... Duży uśmiechi było lepiej choć noga szła jak chciała i  jakoś poszło ale lekko nie było. Człowiek nie docenia takich zwykłych czynności.....
Odpowiedz
Tak Benita masz rację człowiek nie docenia takich zwykłych czynności! Docenia je dopiero jak już jest trudniej...Oczko Ja wróciłam z urlopu, było cudownie, ciepło, woda turkusowa i ciepła. Słońce od rana do zmierzchu. Napędzana winem, śmiechem dzieci i słońcem nie czułam żeby cokolwiek mi dolegało Uśmiech eh czemu po prostu nie mogę się wyprowadzić gdzieś do Meksyku albo Hiszpanii ?! Gdyby nie to że mąż i dzieci to już dawno pożegnałabym ta Polskę..
Odpowiedz
A ja jutro nareszcie wyjeżdżam na wakacje Duży uśmiech . Tato wyszedł we wtorek ze szpitala, pierwsza dawka leczenia wzięta i od razu oznajmił nam, że możemy spokojnie jechać. No to jedziemy Duży uśmiech 
Moderator na wakacjach Uśmiech , ale czuwa Oczko Duży uśmiech
Do zobaczenia za 2 tygodnie.
Odpowiedz
(07-09-2023, 15:27)Lusia98 napisał(a): Tak Benita masz rację człowiek nie docenia takich zwykłych czynności! Docenia je dopiero jak już jest trudniej...Oczko Ja wróciłam z urlopu, było cudownie, ciepło, woda turkusowa i ciepła. Słońce od rana do zmierzchu. Napędzana winem, śmiechem dzieci i słońcem nie czułam żeby cokolwiek mi dolegało Uśmiech eh czemu po prostu nie mogę się wyprowadzić gdzieś do Meksyku albo Hiszpanii ?! Gdyby nie to że mąż i dzieci to już dawno pożegnałabym ta Polskę..

Nic straconego może mąż i dzieci myślą podobnie  Oczko

(08-09-2023, 19:31)yasmina napisał(a): A ja jutro nareszcie wyjeżdżam na wakacje Duży uśmiech . Tato wyszedł we wtorek ze szpitala, pierwsza dawka leczenia wzięta i od razu oznajmił nam, że możemy spokojnie jechać. No to jedziemy Duży uśmiech 
Moderator na wakacjach Uśmiech , ale czuwa Oczko Duży uśmiech
Do zobaczenia za 2 tygodnie.
Miłego urlopu, baw się dobrze ale nie rób niczego czego my byśmy nie zrobiły  Duży uśmiech
Odpowiedz
A ja już w De po paru miesiącach trzeba wszystko posprzątać bo choć chłopaki sprzątali to po środku  Duży uśmiech także wszędzie burdel gdzie go na pierwszy rzut oka niem  widać  Duży uśmiech a mój synek prawko zdał za pierwszym razem ale tak szczerze to jeżdżę teraz z nim i mam wiele ale ...no cóż ćwiczenia czynią mistrzem  Duży uśmiech ale pod czujnym okiem póki naszym atutem się porusza
Odpowiedz
Gratulacje dla syna. Benita, każdy się kiedyś uczył, także cierpliwości i on się nauczy. Kilka razy pojeździ, nabierze pewności i będzie śmigał.
Umysł przypomina żyzny ogród, którym trzeba się codziennie zajmować, aby kwitł. - A. de Mello
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 16 gości