Ocena wątku:
  • 9 głosów - średnia: 4.56
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mój dzisiejszy nastroj
Polecicie jakieś dobre kosmetyki do cery suchej? W porannej pielęgnacji?
Odpowiedz
(12-03-2024, 12:03)calour napisał(a): Polecicie jakieś dobre kosmetyki do cery suchej? W porannej pielęgnacji?

nie bo patrząc na poprzednie Twoje wątki czekamy na reklamę takich produktów
Odpowiedz
Cera sucha, ze skłonnością do trądziku: 1. Pianka do mycia twarzy eveline insta skin care 2. Tonik eveline insta skin care 3. Krem pod oczy dermo krem-serum Christian Laurent 4. Serum Neutrogena hydro boost 5. Krem Mixa Hyalurogel 7% gliceryny 6. SPF 50 Fluff wyrównujący kolor skóry

Zresztą polecam zerknac sobie na serwis e-urodowo.pl.

Możęsz poczytać sobie tutaj więcej o dbaniu o cerę Uśmiech
Odpowiedz
(12-03-2024, 12:03)calour napisał(a): Polecicie jakieś dobre kosmetyki do cery suchej? W porannej pielęgnacji?
Calour, po raz kolejny proszę o to, że jeżeli zadajesz jakieś pytanie, to przynajmniej weź udział w dyskusji, bo wygląda na to, że piszesz, żeby coś napisać. No chyba, że skóra popsuła Ci się z powodu choroby...
Ale raczej wygląda na to, że Ty zadajesz pytanie, a Parkowa reklamuje produkty.
Odpowiedz
Zgrany duet. Prawdopodobnie boty.
Nadzieja jest płomieniem który  migoce, ale nie gaśnie... 
Odpowiedz
Ale dziwny duet.
Parkowa wątpię żeby ktoś coś kupił z Twoich poleceń. Naprawdę nie chciałoby mi się wymieniać całej palety moich kosmetykow nawet nie byłabym w stanie podać tak dokładnych nazw.
Swoją drogą w przypadku skóry suchej mam fajny krem do ciała a nawet chyba do stóp, raz posmarowalam nim twarz i tak stał się moim zimowym hitem Duży uśmiech- mega tłusty.
Na wiosnę na razie nie ma zbytnio widoków i widzę że każdego to w mojej rodzinie męczy - dzieci i mąż są już dość zmęczeni. Ja też mam wrażenie że ta zima trwa większa część roku...
Ostatnio pobolewa mnie noga, miałam coś podobnego w 2021. Nawet nie jest to ból a okazjonalny prąd. Super że zaraz po antybiotyku mnie przywitało.. nawet mnie to niespecjalnie dziwi
Odpowiedz
Jakis taki ciezki czas. Ja o dziwo dzisiaj przespałam cala noc. Pierwszy raz nie pamiętam od kiedy. Chyba zmęczenie materiału. Wczoraj wieczorem za to prawie się udusiłam. Zadlawilam się wlasna slina. Już myślałam, że to koniec, bo ani nabrać powietrza, ani wypuscic. Cos się przytkalo. Córka zaczela najpierw walić mnie po plecach, potem zaczęła ryczec. W końcu jakimś cudem trochę puscilo i pozwolilo odrobinę powietrza nabrac. Wygladalam jak karp bez wody w reklamowce. Zdarza się to coraz częściej. Któregoś pięknego dnia to się serio udusze. Pogotowie rączej nie zdazy dojechać.
Odpowiedz
Akinom to straszne co przeżyłyście! biedna też Twoja córka ... wystraszyła się pewnie nie mniej niż Ty. Raz też mi się to przytrafiło i rzeczywiście jest to moment kiedy masz świadomość że to może być koniec.

Ja byłam dziś w klinice SM ... zostaję przy Kesimpcie, zmiana w głowie się zmniejszyła w porównaniu do lutego 2023 ale zalecili rezonans rdzenia kręgowego by zobaczyć co się tam dzieje. Miałam dużo badań a aż 4 na oczy! Teraz mnie boli głowa i jestem zmęczona psychicznie tą chorobą. Wiem że marudzę dużo, ale już mi się nawet śni SM.

Mnie jak mam suchą skórę to ratują tylko kremy dla dzieci ... ale nadal szukam jakiegoś szamponu/odżywki do suchych włosów - już tak wielu próbowałam z każdej półki cenowej drogerii jak i apteki, ale nadal marne efekty
Odpowiedz
Najgorsze jest to, że mi się to coraz częściej zdaza. I jak się zadlawie i jak się śmieje i przy jedzeniu. Cos się zaciska, blokuje i ani w jedną, ani w drugą stronę. 27 marca jade neurolog od sm i może w końcu mnie potraktuje poważnie, bo normalne to to nie jest. Albo chociaż niech podpowie, do jakiego specjalisty z tym pojsc.
Odpowiedz
Akinom no ewidentnie normalne to to nie jest a w tym przypadku sprawia że SM można uznać za śmiertelne.
Moja znajoma chorowała na stwardnienie zanikowe boczne i się udusiła . Podobno. Ale to dużo cięższa jednostka chorobowa od SM . Ja ostatnio połknęłam ogromną ość i też mi utknęła w gardle, nie wspominając już o upadku początkiem roku gdzie prawa ręką nie mogłam ruszać a twarz też wyglądała źle.
Może jest coś Akinom co lekarz może Ci przepisać na to.. wiem że koleżanka ma dławiący kaszel i ma tam coś co wdycha szybko jak już się dusi... Eh. Powodzenia
Tosia jak masz suche włosy to odżywka żółta z Garniera potem dopiero mycie włosów i znów odżywka Oczko
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 5 gości