Ocena wątku:
  • 9 głosów - średnia: 4.56
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mój dzisiejszy nastroj
Coś mi się obiło kiedyś, ze leczenie kanałowe jest do bani i takie zeby najlepiej pousuwac. No jedynek to nie usune :-)
Nadzieja jest płomieniem który  migoce, ale nie gaśnie... 
Odpowiedz
Akinom mi plomba amalgamatowa, ktora mialam X lat naprawde kiedys pekla/sie wykruszyla ale moja stomatolog mowila przy wizycie ze jest 'napeczniala' i ze moze to sie stac i ze nastepnym razem ja wymienimy. Mi sie co rusz cos dzieje z zebami ... bardzo mam slabe.
Musze niestety tez uzywac drogiej pasty, ktora kosztuje az 6 euro bo po innych zaraz mnie dziasla bola. Teraz znowu czuje ze bardzo sciskam niekontrolowanie szczeke ... eh stres wychodzi ...
Odpowiedz
Dziękuję Wam bardzo za miłe słowa. Z głową jest trochę lepiej, staram się nad nią kontrolować. Powoli zakładam koronę Oczko
Umysł przypomina żyzny ogród, którym trzeba się codziennie zajmować, aby kwitł. - A. de Mello
Odpowiedz
Wszystkiego najlepszego mamusie <3
U mnie ostatnie tygodnie nie należą do łatwych. Uświadomilam sobie jak bardzo należę do osób które nie lubią towarzystwa. Im większy tłok tym gorzej dla mnie. Padam jak kawka wieczorami. Najgorsze jest to, że ludzie raczej widzą we mnie osobę mega towarzyska..
Odpowiedz
Lusia, mam to samo. Najgorsze jest to, ze nikt tego nie rozumie, a ja po godzinie nasiadowki mam zwyczajnie dosc. Wolę iść się przejść, niz siedzieć bez sensu.
Nadzieja jest płomieniem który  migoce, ale nie gaśnie... 
Odpowiedz
A u mnie dziś był bardzo miły dzien. Przygotowaliśmy z mężem grilla dla Jego mamy i przy okazji przyjechał też mój starszy syn ze swoją Panią. Taras, słońce, ciepełko, trzy psy latające po ogrodzie i wszyscy przy jednym stole... Duży uśmiech
Mój młodszy z uwagi na to, że mieszka teraz w Międzyrzeczu zadzwonił z życzeniami Uśmiech

Wczoraj byłam na grobie Mamy...
----------------------------------------------------
I znowu po kilku latach przyleciała kukułka psychopatka... Kuka od rana przez całą noc i tylko zmienia drzewa. Moje dziecko powiedziało, że to bardzo miłe, zgoda, ale nie przez 24godziny Zły 
------------------------------------------------------------------
Wygrałam przetarg na żywienie szkoły i przedszkola, ale się cieszę, pomimo że zdaję sobie sprawę, jakie to wyzwanie. Tym samym zmieniły sie nasze plany wakacyjne, bo we wrześniu mieliśmy jechać nad Gardę. Za to w czwartek wyjeżdżamy na niespodziewanie niezaplanowane Oczko Duży uśmiech  wakacje.
Odpowiedz
Kochani, jutro znowu wyruszamy z mężem na wyprawę motocyklową. Ale jak zwykle lapka mam przy sobie i będę stała na straży porządku na forum Duży uśmiech . 
Odpowiedz
Yasmina ale super ❤️ ! Korzystaj. My kiedyś też z mężem jeździliśmy. Teraz musimy w 4, chwilowo jeszcze. Może kiedyś wrócimy i do tej rozrywki, chociaż z moimi nerwami to oj nie wiem czy usiądę.
Melduje się na pokładzie! U mnie jeszcze dość nerwówka ale myślę że zaraz wakacje i odetchnę trochę -oby.
W zasadzie od razu z zimy zrobiło się lato? Jakby wiosna została pominięta zupełnie.
Z ostatnich SM rewolucji moja lewa strona się trochę odzywa i tyle.

Akinom u nas też jutro miało być spotkanie rodzinne jak zwykle przy świecie i tym razem chce się trochę wymigac. Liczę że zostanę sama w domu, oby się to udało bo no tym razem muszę odpocząć. Wiem to na pewno.. kiedyś taka nie byłam właśnie. Lubiłam się ubrać ładnie, umalować, siedzieć przy alkoholu i gadać o głupotach. Teraz jedynie spacery tam gdzie nikogo nie ma. Cisza i spokój. Ale tu niestety przegrywam bo moi wola tłumy ;/
Odpowiedz
Dzis Swiatowy Dzien Stwardnienia Rozsianego ... wiec wszystkiego najlepszego! Uśmiech

Pamietam to otlumanienie emocjonalne jak otrzymalam diagnoze, jakby lekarz nie mowil do mnie czy o mnie.
Odpowiedz
To bardzo fajny pomysł z tym wątkiem. Czasem dobrze jest się wygadać, pożalić. To potrafi ulżyć.
Jeśli chodzi o mnie i dzień dzisiejszy, to zaczął się całkiem nieźle. Obudziłem się bez bólu, a tuż obok mnie spała moja ukochana kotka, Zuza. Nadal sobie zresztą tak leżymy. Zapowiada się lepiej w dzień i my od samego rana do realizujemy. Dziś ogłosiliśmy dzień leniucha.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości