Ocena wątku:
  • 9 głosów - średnia: 4.56
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mój dzisiejszy nastroj
Orchidea a powiedz mi ile już leków przeszłaś? Ile lat chorujesz ? Myślę że ten "kaliber" leków jest sensowniejszy aniżeli te I linii. Ja narazie radzę sobie bardzo dobrze. Bywają gorsze dni i lepsze ale póki "rzut nie zwali mnie z nóg" zostanę przy "swoim prywatnym leczeniu" Uśmiech

Rozmawiałam kiedyś z dziewczyną i bardzo chwaliła Kesimpte bo ma głęboka depresję(miała przed SM ale zapewne to już był objaw choroby). Kesimpta też wydaje się OK Uśmiech

Mnie to najbardziej wkurza że właśnie głowa szwankuje, niby nie dzieje się nic a to myślenie takie czarne i lęki. Eh Oczko zazdroszczę ludziom którzy wszystko widzą przez różowe okularyUśmiech ja tak miałam do 30stego roku życia. Było minęło nie wróci ;]
Odpowiedz
17 lat choruję. Brałam:tefidera aubagio,avonex,kesimpta.Teraz zeposia.Lusia mi doszło jeszcze wrzodziejace zapalenie jelit. Po kesimpcie myślałam iż nie dojdę do siebie.

(12-08-2024, 17:33)Orchidea ponownie napisał(a): 17 lat choruję. Brałam:tefidera aubagio,avonex,kesimpta.Teraz zeposia.Lusia mi doszło jeszcze wrzodziejace zapalenie jelit. Po kesimpcie myślałam iż nie dojdę do siebie.
Odpowiedz
Orchi, dobrze że jest w miarę. Jesteś dzielna kobita. :-*
Nadzieja jest płomieniem który  migoce, ale nie gaśnie... 
Odpowiedz
No tak bo te choroby przewlekle to lubią chodzić w parach, niestety. Co do WZJ coś tam wiem. Dobrze że Zeposia pomogła. 17 lat to faktycznie spory kawałek czasu...
Odpowiedz
Staram się skontaktować z Moniką, żebym mogła usunąć posty tego...wiecie kogo.
Odpowiedz
Yasmina a chociaż mozesz go usunąć ?
Odpowiedz
Jego mogę zbanować w każdej chwili, ale tu chodzi o usunięcie tych obrzydliwych postów. Monika nad tym pracuje.
Odpowiedz
OMG! O kim myślicie? Czyli mamy intruza? Wrrrr
Odpowiedz
Widzę że posty już zostały usunięte a anonim zbanowany. No i Super. Dzięki dziewczyny. Czasem chciałoby się zobaczyć kto tam siedzi po drugiej stronie, że wylewa tu na forum tyle złych emocji. jak można komuś życzyć tak źle ? Nie rozumiem tego.
Odpowiedz
Witam wszystkich,

Czytam prawie codziennie ale nigdy nie mam weny aby coś napisać. Ale już za niedługo mija rok odkąd nie biorę leków jestem w szoku jak to wszystko teraz wygląda dobrze.
Byłam na aubagio, wcześniej tec. Od Wrześnie 2023 przestałam brać leki w porozumieniu z lekarzem i jestem zachwycona. Tak na prawdę minęły wszystkie bóle, nerwy, biegunki czy bezsenność. Jak moja lekarka rodzinna na to patrzy to sama mówi, że ona nie wracała by do leczenia. Ja sama dużo o tym myślę i wiem, że jak już osiągnę swój cel to raczej wrócę do leczenia.
Ale jak na razie jestem szczęśliwym człowiekiem bez Uśmiech
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości