Ocena wątku:
  • 9 głosów - średnia: 4.56
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mój dzisiejszy nastroj
Bubka jak urodzisz na pewno już lenistwo nie będzie tak proste i wrócisz do aktywności.
Tosia życzę szybkiego skończenia radio i powrotu do normalności. To życie lubi zaskakiwać jednak.
Odpowiedz
Może nie we właściwym wątku mam pytanko ale i tak zapytam... najwyżej dostanę ochrzan   Duży uśmiech .  Jaki olejek CBD polecacie i czy musi go neuro zalecić ?.  Znalazłam w internecie że dla chorych na SM dobry jest Olejek CBD RAW 10% ... tylko cena odstrasza  ( 235 zł -595 zł za 10 ml )  [Obrazek: facepalm.gif] .
Odpowiedz
Na mnie to w ogóle nie działa. Chyba 9%miałam. Prosto z Czech. Tansze trochę bylo.
Nadzieja jest płomieniem który  migoce, ale nie gaśnie... 
Odpowiedz
Nie musi neuro zlecić. Nie umiem też polecić miejsca do zakupu, bo to chyba nie jest zarejestrowane jako środek leczniczy. Ja tak jak Akinom nie odczułam żadnego działania olejku. Natomiast wiele osób sobie chwali. Cenowo to zawsze jakoś dużo bardzo wychodzi, więc w sumie cieszę się, że nie działa. Oczko
Odpowiedz
Ja miałam jakiś cbd nawet 15% ale to kilka lat wstecz (2021). Mi pomagał w przypadku nerwicy Uśmiech moment i byłam spokojna. Więc coś tam działało. Nie mam konkretnego do polecenia bo to zbyt odległy termin. Zależy na co ma pomóc Uśmiech.. myślę że jeśli o jakieś złagodzenie objawów to działa
Odpowiedz
Moj maz stwierdził, ze krzaczek moglibyśmy sobie poprawiać . Policje mam za ścianą, balkon w balkon, to by chroniona byla. I taniej by wyszło hahaha
Nadzieja jest płomieniem który  migoce, ale nie gaśnie... 
Odpowiedz
Akinom a jasne czemu nie! Mozna sądzić jakaś tam odmianę. Pamiętam nawet że mieliśmy też, oczywiście mając lat 20pare.. urosło jak jakiś chwast ogromny. Ale te niektore wcale nie mają swoich właściwości i raczej też tak było Uśmiech. Choć na mnie wszystkie używki działają usypiająco Uśmiech
Odpowiedz
Właśnie zrobiłam sobie kawę i postanowiłam cos naskrobać. Przede wszystkim dzień dobry Uśmiech
O 6.00 obudziły mnie moje psy i kot, bo jakaś kobita wyszła na spacer ze swoimi dwoma jazgoczącymi pieskami z tyłu mojej działki. Nie wiem na co te psy tak się drą, ale moje zareagowały od razu. A kot chciał jeść.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Zrobiłam testy alergiczne oddechowe, bo już kiedyś pisałam, że jakoś tak dziwnie kaszlę. No i wyszło - pleśń, grzyby, roztocza...no bajka. Z wynikami poszłam do lekarza - badanie, spirometria, której nie można było przeprowadzić dokładnie, bo zaczynałam kaszleć i to jest charakterystyczne przy takiej alergii, że kaszle się na wydechu. Diagnoza - astma alergiczna. Że też ja nie mogę dostać normalnego kataru czy nawet anginy. Dostałam leki - oczywiście antyhistaminowe i jakiś wziew i takie "małe" pocieszenie, że będę musiała to brać do końca życia. Noo...jak ja słyszę takie coś to już wiem, że trzeba się przygotować do wojny. Przy nadczynności tarczycy też tak było, a od stycznia jestem bez leków. Dobra...wieczorem wziew, rano tabletka, wziew, mija godzina, a ja czuję, jak w środku wszystko mi się trzęsie łącznie z rękami. Kolejnego dnia to samo, ale doszedł jeszcze ból głowy, przez kolejne niestrawność, osłabienie. Wczoraj już w ogóle dupa. Poczytałam o tym wziewie, a to steryd jest. Dziękuję bardzo. Poczytałam o alergii, witaminach, ziołach...i jak zwykle posłuchałam swojego organizmu. Od dziś bez wziewu za to z dużą ilością wit.C, A+E, D i magnez i tak biorę, B6 i jeszcze jest taki zestaw ziół, które wspomagają organizm przy alergii. No i zobaczymy kto kogo pokona Duży uśmiech
Odpowiedz
Yasmina dokładnie tak ! Dobrze mówisz Uśmiech. Moja mama także astma oskrzelowa- robiła dietę oczyszczająca i już wiele lat bez sterydów. Odstawiła mleko i to był u niej strzał w 10siatke
Odpowiedz
Ja to mam cholernego pecha. Jak jest ok to zaraz musi coś jebnąć . Nie tak dawno pożegnałam swoją kotkę którą miałam prawie 11 lat . Teraz zaginęła moja kicia która jest ze mną prawie pół roku. Ja nie wiem czy mi ją ktoś zajebał czy co bo śliczna mała bestyjka jest .  Normalnie znowu przechodzę taki stres , znowu ryczę jak bóbr  Płacz . Ja chyba nie mam prawa być szczęśliwa  Smutny Płacz .
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 11 gości