Liczba postów: 2 571
Liczba wątków: 33
Reputacja:
20
30-10-2024, 19:43
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 30-10-2024, 19:47 przez Akinom.)
Mojego Eryka też ktoś kiedyś zajumal. Chodzilam 3 dni z rykiem i go szukałam. Na czwarty dzień kot się znalazl. Musiał go ktoś miec bo nie byl głodny, jakis poszarpany czy sponiewierany, wskoczył sobie na balkon jak gdyby nigdy nic. Moze ktoś zobaczył ze chdze, rycze i go szukam i się zlitował. Notabene miał obroze z adresem i nr telefonu. A teraz go już nie ma... Moze jestem nienormalna, ale kupiłam znicze i mu zaswiece na balkonie. Tam spedzal dużo czasu...
A zeby było śmieszniej, to równo miesiąc po nim samochód zabil pieska sąsiadów. Dobrze, ze chociaż nie o tej samej godzinie. Na naszym parterze nie ma już żadnego zwierzątka.
Nadzieja jest płomieniem który migoce, ale nie gaśnie...
Liczba postów: 107
Liczba wątków: 3
Reputacja:
3
(30-10-2024, 19:43)Akinom napisał(a): Mojego Eryka też ktoś kiedyś zajumal. Chodzilam 3 dni z rykiem i go szukałam. Na czwarty dzień kot się znalazl. Musiał go ktoś miec bo nie byl głodny, jakis poszarpany czy sponiewierany, wskoczył sobie na balkon jak gdyby nigdy nic. Moze ktoś zobaczył ze chdze, rycze i go szukam i się zlitował. Notabene miał obroze z adresem i nr telefonu. A teraz go już nie ma... Moze jestem nienormalna, ale kupiłam znicze i mu zaswiece na balkonie. Tam spedzal dużo czasu...
Ehhh... życie jest niesprawiedliwe  .
Ja mam nadzieję że moja kicia wróci bo inaczej chyba oszaleję. Już wariuję i wychodzę co pół godz. na dwór by sprawdzić czy nie wróciła .
Liczba postów: 1 130
Liczba wątków: 13
Reputacja:
21
(30-10-2024, 19:57)Łucja napisał(a): Ja mam nadzieję że moja kicia wróci bo inaczej chyba oszaleję. Już wariuję i wychodzę co pół godz. na dwór by sprawdzić czy nie wróciła .
Moja kociczka Tosia zaginęła 3 lata temu 29.06, a ja i tak na nią czekam i co roku wznawiam ogłoszenie.
Tu masz link do strony https://www.facebook.com/groups/1625106834431836/
Możesz też popytać w schroniskach, dać ogłoszenie u veta.
Spróbuj wystawić miskę z jedzeniem, obejść okolicę, może jest gdzieś zamknięta.
Poszukaj też na necie, jest dużo takich stron, z Twojej okolicy na pewno też będą. Trzymam kciuki, żeby się znalazła.
Reputacja:
3
(30-10-2024, 20:11)yasmina napisał(a): (30-10-2024, 19:57)Łucja napisał(a): Ja mam nadzieję że moja kicia wróci bo inaczej chyba oszaleję. Już wariuję i wychodzę co pół godz. na dwór by sprawdzić czy nie wróciła .
Moja kociczka Tosia zaginęła 3 lata temu 29.06, a ja i tak na nią czekam i co roku wznawiam ogłoszenie.
Tu masz link do strony https://www.facebook.com/groups/1625106834431836/
Możesz też popytać w schroniskach, dać ogłoszenie u veta.
Spróbuj wystawić miskę z jedzeniem, obejść okolicę, może jest gdzieś zamknięta.
Poszukaj też na necie, jest dużo takich stron, z Twojej okolicy na pewno też będą. Trzymam kciuki, żeby się znalazła.
Dzięki yasmina . Mam nadzieję że sama wróci  , a jeżeli nie ( odpukać ) to będę jej szukać... w końcu to moja kochana kicia 
Zaraz idę sprawdzić czy czasem nie wróciła ... chyba zaczynam świrować, nie wiem czy dziś zasnę .
yasmina
Liczba postów: 630
Reputacja:
9
30-10-2024, 22:39
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 30-10-2024, 22:40 przez Tosiia.)
Eh ... przykro mi
W szpitalu poznalam starsza kobiete do ktorej pewnego dnia kot przyszedl przez okno i u niej zamieszkal ... po 3 latach okazalo sie, ze to zaginiony kot sasiada, ktory mieszka kilka bram dalej. Teraz kotek raz jest u niej a raz u swojego pierwszego wlasciciela.
Radosne zakonczenie historii wiec nie traccie nadziei dziewczyny!
Reputacja:
20
Łucja, daj znać jak tam kicia. Czy się znalazła.
Reputacja:
3
(31-10-2024, 09:37)Akinom napisał(a): Łucja, daj znać jak tam kicia. Czy się znalazła.
Tak znalazła się  . Nie wiem czy ją ktoś wczoraj zamknął i dziś rano wypuścił czy może " zabalowała " ale najważniejsze że wróciła . Normalnie się popłakałam jak ją zobaczyłam  .
Reputacja:
20
Super ze się znalazła!!! Pańcia przeszczesliwa!!!
Reputacja:
3
01-11-2024, 10:25
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-11-2024, 10:27 przez Łucja.)
(31-10-2024, 19:39)Akinom napisał(a): Super ze się znalazła!!! Pańcia przeszczesliwa!!!
I to jeszcze jak  , pańcia wróciła do " żywych "  . Może jestem nie normalna ale teraz to pilnuję ją jak małe dziecko  .
Reputacja:
20
01-11-2024, 13:12
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-11-2024, 14:15 przez Akinom.)
Po historii z moim kotem na balkonie pojawiła się siatka i nie było już wychodzenia. No trudno. Dla mnie to było okropne przeżycie i wolałam wiecej sobie takich nie fundować.
Łucja, jesteś jak najbardziej normala. Koty to takie nasze dzieci, podobno z mentalnością trzylatka. Ja mam wrażenie, ze moj kat to byl mądrzejszy. Ogólnie to stres za nim tęsknię. Ale podobno nic nie może przecież wiecznie trwać. Tylko ze po tylu wspólnych latach trudno się pogodzić z tym, że go już nie ma i nigdy nie będzie. Wieczorem zapale dla niego znicze, czy to się komu podoba czy nie...
|