19-02-2025, 12:01
Puk puk co tam u Was
?
Czy też tak mrozi ?
? Czy też tak mrozi ?
|
Mój dzisiejszy nastroj
|
|
19-02-2025, 12:01
Puk puk co tam u Was
? Czy też tak mrozi ?
19-02-2025, 17:13
Dzisiaj to tylko w nocy było - 11.w dzień słońce i na plusie. Słońce bardzo wredne, takie razace. Wolę, jak jest szaro :-):-):-) Dziwak jestem, wiem :-)
Nadzieja jest płomieniem który migoce, ale nie gaśnie...
19-02-2025, 18:49
U mnie wczoraj nad ranem było -15 a dziś tylko -4
.
19-02-2025, 20:25
Łucja u Nas podobnie.
Akinom - tak dziwiak z Ciebie ,hehe. Ja wystawiam zawsze głowę do słońca żeby choć trochę poczuć ciepło. Akinom a miałaś tak zawsze że unikalas słońce ? Czy to przyszło z wiekiem. Ja przed SM też nie lubiłam a po zachorowaniu wręcz przeciwnie
20-02-2025, 14:33
Eh a mnie strasznie wysypało, odchodzę już od zmysłów bo to taka wredna wysypka która mnie swędzi. Już jest prawie wszędzie
? Zawsze o tym czasie w roku mnie atakuje
20-02-2025, 15:41
Zaczęły mi puchnąć stopy, ręce drętwieją. Moja ciąża od początku nie jest piękna.
Wiecie co się dzieje z E-smka? Dawno się już nie odzywala
Umysł przypomina żyzny ogród, którym trzeba się codziennie zajmować, aby kwitł. - A. de Mello
Bubka jesli E-smka walczyła z pokrzywką która nie chciała odpuścić na żadne sposoby nie dziwię się wcale że zniknęła na zawsze
. Ona raczej świadomie usunęła wszystkie swoje posty z forum. Szkoda mi jej bo ja rozumiem. Bubka a jakoś rozchodzić się nie da tych dretwien ? Myślę ze jak urodzisz będzie lepiej. Puchniecie stóp w ciąży to raczej normalne.. mi nawet stopa o cały rozmiar urosła. W ogóle połowy butów nie byłam w stanie założyć. Dobrze że to nie była zima chociaż i zmieniałam klapki na szersze
20-02-2025, 22:39
Po południu odpuszcza drętwienie. A co do butów to jest masakra, kupiłam sobie takie papciowe, to teraz z trudem je zakładam. Z reguły to ja stoję i wciskam stopę a partner je zakłada. Katastrofa.
A to nie wiedziałam, że usunęła posty.
Umysł przypomina żyzny ogród, którym trzeba się codziennie zajmować, aby kwitł. - A. de Mello
20-02-2025, 23:04
No wygląda na to że usunęła swoje konto i posty. Raczej nikt inny za Nią tego nie był w stanie zrobić. Niestety. Szkoda. A dla mnie zagadką jest też Benita i nawet pisałam do Niej meila i niestety też bez odpowiedzi
. Szkoda. Mam nadzieję że się jeszcze pojawi kiedyś bo wiem że po diagnozie też zniknęła na kilka lat. Oby je życie pochłonęło a nie smutki
E-smka wielka szkoda ze opuscila forum ale i tak mam nadzieje, ze u niej jest dobrze. To najwazniejsze. Ze tylko jej sie 'znudzilismy'
U mnie kazdy dzien inny. Raz sie czuje dobrze raz gorzej. Tez juz bardzo dlugo utrzymuja mi sie podwyzszone monocyty we krwi ... zawsze mialam tylko niskie leukocyty, neutrofile, trombocyty ... - to byl standard a od prawie roku dziwnie monocyty mam lekko powyzej normy. W marcu mam roczna wizyte kontrolna w poradni SM i chyba porusze ten temat. Zaczelam zastanawiac sie czy nie powinnam do hematologa pojsc. |
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|