26-02-2025, 12:02
Yasmina co u Ciebie? Pokonałas dziada - chorobę ?
|
Mój dzisiejszy nastroj
|
|
26-02-2025, 12:02
Yasmina co u Ciebie? Pokonałas dziada - chorobę ?
26-02-2025, 19:43
Lusia, alergia jako tako, w piątek idę do lekarza z wynikami, ale kupienie pościeli i poszewek antyalergicznych, płynu do prania i oczyszczacza powietrza bardzo pomaga. Jak go włączyliśmy pierwszy raz i wszystko zaświeciło się na czerwono to aż strach jakie powietrze nas otacza.
Gorzej z półpaścem. Została mi jedna krostka, a wczoraj zobaczyłam, że jest ich dużo więcej. Dowiedziałam się, że jest szczepionka na to i chyba skorzystam, jak gada dobiję. Dzięki za pamięć
27-02-2025, 13:22
Dobrze Yasmina że walczysz z tym dziadem, jednym i drugim. U nas była grypa typu A (nowy covid) ale w miarę szybko poszła.
Pozostawiła po sobie tylko moje złe samopoczucie no i chyba muszę się stąd wylogować na jakiś czas żeby nie czytać niektórych wpisów które podgrzewają mnie do czerwoności... Eh
27-02-2025, 19:10
Na szczęście takich osób jest niewiele, ale bardzo dobrze napisałaś.
28-02-2025, 15:32
Bubka, jak tam? Trzymasz się? Czy może już jesteś mama na pełen etat? :-)
Nadzieja jest płomieniem który migoce, ale nie gaśnie...
28-02-2025, 18:33
Tak, tak. Zostałam mamą wczoraj o 21:35 i się od razu zakochałam. Dzisiaj jestem jeszcze osłabiona, ale szczęśliwa.
Umysł przypomina żyzny ogród, którym trzeba się codziennie zajmować, aby kwitł. - A. de Mello
28-02-2025, 18:52
Oo piękna nowina. Dla takich informacji warto tu wchodzić. Bubka dałaś radę ? Najważniejsze że już w komplecie. Niech malutka rośnie zdrowo
gratuluje !!
Bubka, GRATULACJE Mamusiu!!!i dużo zdrowia dla maluszka. Niech rośnie zdrowo!!!
Nadzieja jest płomieniem który migoce, ale nie gaśnie...
28-02-2025, 20:22
Bubka, niech się Wam darzy. Uśmiechu i szczęśliwości Wam życzę!
28-02-2025, 20:57
Gratulacje!!! Ja tam nie dowiem się, jak to jest mieć potomka, ale mylę, że fajnie.
![]() ja miałem dziś całkiem miły dzień w pracy - zacząłem sobie rozbierać auto: MG MGA. Jak na razie całkiem przyjemna zabawa, za którą mi płacą.
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|