Ocena wątku:
  • 9 głosów - średnia: 4.56
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mój dzisiejszy nastroj
Yasmina co u Ciebie? Pokonałas dziada - chorobę ?
Odpowiedz
Lusia, alergia jako tako, w piątek idę do lekarza z wynikami, ale kupienie pościeli i poszewek antyalergicznych, płynu do prania i oczyszczacza powietrza bardzo pomaga. Jak go włączyliśmy pierwszy raz i wszystko zaświeciło się na czerwono to aż strach jakie powietrze nas otacza.
Gorzej z półpaścem. Została mi jedna krostka, a wczoraj zobaczyłam, że jest ich dużo więcej. Dowiedziałam się, że jest szczepionka na to i chyba skorzystam, jak gada dobiję.
Dzięki za pamięć Serce
Odpowiedz
Dobrze Yasmina że walczysz z tym dziadem, jednym i drugim. U nas była grypa typu A (nowy covid) ale w miarę szybko poszła.
Pozostawiła po sobie tylko moje złe samopoczucie no i chyba muszę się stąd wylogować na jakiś czas żeby nie czytać niektórych wpisów które podgrzewają mnie do czerwoności... Eh Uśmiech
Odpowiedz
Na szczęście takich osób jest niewiele, ale bardzo dobrze napisałaś.
Odpowiedz
Bubka, jak tam? Trzymasz się? Czy może już jesteś mama na pełen etat? :-)
Nadzieja jest płomieniem który  migoce, ale nie gaśnie... 
Odpowiedz
Tak, tak. Zostałam mamą wczoraj o 21:35 i się od razu zakochałam. Dzisiaj jestem jeszcze osłabiona, ale szczęśliwa.
Umysł przypomina żyzny ogród, którym trzeba się codziennie zajmować, aby kwitł. - A. de Mello
Odpowiedz
Oo piękna nowina. Dla takich informacji warto tu wchodzić. Bubka dałaś radę ? Najważniejsze że już w komplecie. Niech malutka rośnie zdrowo Uśmiech gratuluje !!
Odpowiedz
Bubka, GRATULACJE Mamusiu!!!i dużo zdrowia dla maluszka. Niech rośnie zdrowo!!!
Nadzieja jest płomieniem który  migoce, ale nie gaśnie... 
Odpowiedz
Bubka, niech się Wam darzy. Uśmiechu i szczęśliwości Wam życzę!
Odpowiedz
Gratulacje!!! Ja tam nie dowiem się, jak to jest mieć potomka, ale mylę, że fajnie. Uśmiech

ja miałem dziś całkiem miły dzień w pracy - zacząłem sobie rozbierać  auto: MG MGA. Jak na razie całkiem przyjemna zabawa, za którą mi płacą. Uśmiech
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 40 gości