Ocena wątku:
  • 9 głosów - średnia: 4.56
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mój dzisiejszy nastroj
Bubka, serdecznie gratuluję Uśmiech  Uśmiech
Odpowiedz
Dziękuję bardzo.
Umysł przypomina żyzny ogród, którym trzeba się codziennie zajmować, aby kwitł. - A. de Mello
Odpowiedz
Bubka - trzymasz swoje szczęście w ramionach Uśmiech

[Obrazek: bubka.jpg]
Odpowiedz
(28-02-2025, 20:57)MarcinS napisał(a): Gratulacje!!! Ja tam nie dowiem się, jak to jest mieć potomka, ale mylę, że fajnie. Uśmiech

ja miałem dziś całkiem miły dzień w pracy - zacząłem sobie rozbierać  auto: MG MGA. Jak na razie całkiem przyjemna zabawa, za którą mi płacą. Uśmiech

Marcin nigdy nie mów nigdy. Życie bywa przewrotne.
Nadzieja jest płomieniem który  migoce, ale nie gaśnie... 
Odpowiedz
Bubka gratulacje! wow! alez cudownie ze juz jestescie razem. Ciesze sie ze napisalas, bo myslalam o Tobie/o Was. Zycze szybkiej regeneracji po porodzie i duzo zdrowia.

Marcin ja tez z tych co nigdy sie nie dowiedza (z wyboru) jak to jest miec dzieci.
Odpowiedz
Sama dzieci nie planuję - długa historia, ale wieści że ktoś się zdecydował na dziecko bardzo mnie cieszy.
Gratuluję i mam nadzieję, że maluszek będzie dawał spać mamusi. Super, że Wam się udało!
Odpowiedz
(28-02-2025, 22:34)Akinom napisał(a): Marcin nigdy nie mów nigdy. Życie bywa przewrotne.

Nie znam się dokładnie, ale wydaje mi się, że do posiadania dzieci potrzebna jest partnerka. Język
Tej nigdy nie było i nie zapowiada się, że kiedykolwiek będzie. Ale to offtopic.
Odpowiedz
(01-03-2025, 13:10)MarcinS napisał(a):
(28-02-2025, 22:34)Akinom napisał(a): Marcin nigdy nie mów nigdy. Życie bywa przewrotne.

Nie znam się dokładnie, ale wydaje mi się, że do posiadania dzieci potrzebna jest partnerka. Język
Tej nigdy nie było i nie zapowiada się, że kiedykolwiek będzie. Ale to offtopic.

I tu mozesz się zdziwic, bo człowiek nie zna dnia ani  Język Anioł
Nadzieja jest płomieniem który  migoce, ale nie gaśnie... 
Odpowiedz
(01-03-2025, 13:18)Akinom napisał(a): I tu mozesz się zdziwic, bo człowiek nie zna dnia ani  Język Anioł
Cwaniak
[Obrazek: 78f5b5059026595337d4e34327a5ee2c.jpg]
Odpowiedz
Fajnie Uśmiech.
Bubka -Wszyscy tu ciesza się Twoim szczęściem i forum trochę odżyłoDuży uśmiech
Inżynier to dobry materiał na męża. Zdecydowanie!
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości