Liczba postów: 1 400
Liczba wątków: 10
Reputacja:
17
Dziękuję, dobrze. Ma momenty, że od cyca nie może się oderwać, ale daje pospać w nocy. No i już taka kluseczka się robi.
Za to moja noga to wydaje mi się, że ma się coraz gorzej. Staram się odpoczywać, nie forsować ale pod koniec dnia to już jest do bani. Nawet sama na spacer nie wyjdę. Tragedia
Umysł przypomina żyzny ogród, którym trzeba się codziennie zajmować, aby kwitł. - A. de Mello
Liczba postów: 2 571
Liczba wątków: 33
Reputacja:
20
We wrześniu konczy 17. Generalnie szkola porażka, a tak milo się zapowiadało.
Nadzieja jest płomieniem który migoce, ale nie gaśnie...
Reputacja:
17
Lusia walczyłam o zmianę leku przed ciążą. Nawet mówiłam, że zajmę się teraz głowa, później jak szczęście są to będzie dziecko. Zmiany leku się nie doczekałam.
Umysł przypomina żyzny ogród, którym trzeba się codziennie zajmować, aby kwitł. - A. de Mello
Reputacja:
17
Z lekarzem prowadzącym nie widziałam się już chyba z rok, jak nie lepiej, do przychodni żeby się do niego dostać to jak trafić szóstkę w totka a jak kiedyś po prostu pojechałam i zapytałam czy mnie przyjmie, powiedział NIE. Tylko on jest od zmiany leku i każdy lekarz z którym się widzę w szpitalu umywa ręce i kieruje do lekarza prowadzącego.
Reputacja:
20
Zwykle kurestwo. Bo innego określenia nie znajduje.
Reputacja:
20
U mnie też tak było. Panią doktor oglądałam raz w roku.ale chyba poszły skargi do NFZ, bo od jakiegoś czasu nie ma wizyty bez badania, albo chociaż rozmowy.