Ocena wątku:
  • 9 głosów - średnia: 4.56
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mój dzisiejszy nastroj
Bardziej od pozycji. Mała ciągle na cycu wisi. Cyc na żądanie a ja jej nie będę tego skracała. A nabiał sama odstawiłam. Lekarz jak kazał odstawić to powiedziałam, że już zrobiłam to parę dni wcześniej.
Umysł przypomina żyzny ogród, którym trzeba się codziennie zajmować, aby kwitł. - A. de Mello
Odpowiedz
Lusia, w którymś poście napisałaś, że zjadasz 5 żółtek dziennie. Doczytałam gdzieś, że żółtka zawierają cholinę, która jest nam potrzebna przy odbudowie mieliny. Możesz coś więcej napisać, czy robisz jakieś pasty?
Odpowiedz
Yasmina lekarz mi zalecał 5 lat temu Uśmiech od tego momentu pokochałam żółtka. Wcześniej ich nienawidziłam. Namiar na lekarza mogę Ci podać prywatnie bo on chyba już nie ma Dr. Przed nazwiskiem bo powiedział głosno co myśli o szczepieniach i również wypowiedzial się ostro w kwestiach covidu. Ja te jajka gotuje ok 7 min i zdejmuje potem białko Uśmiech. Kiedyś było czasochłonne teraz dla mnie chwila moment i najlepsza metoda bo białek znów nie lubię wcale
Odpowiedz
Macie jakieś pomysły na coś wow na prezent na 30 te urodziny dla niego? Ma wszystko Oczko
Odpowiedz
Zmysłowa koszulka nocna i dobry seks.
Nadzieja jest płomieniem który  migoce, ale nie gaśnie... 
Odpowiedz
Może jakieś wyjście do restauracji? Ja już dawno nie mam pomysłu na prezenty, więc albo coś praktycznego albo jakieś wyjście.
Odpowiedz
Pewnie zaraz Wikalaza albo Parkowa się uaktywnią by pomóc Calour w spamowaniu forum.

Konga już lepiej się czujesz jeśli chodzi o helicobacter (wspominałaś jakiś czas temu o tym)? udało się wyleczyć?
Odpowiedz
Tak, pewnie będzie to jakiś link ze sprawdzonym, super prezentem Oczko! Akinom-dobre Oczko.
Hej wszystkim, ja tak dorywczo zaglądam bo mam dość stresujący czas w życiu. Można rzec - pech mnie nie opuszcza Uśmiech. Mam nadzieję że jak od prawie 6 lat nie było rzutu to tym razem też mnie oszczędzi los bo najbardziej się boje tego stresu pod kątem SM
Odpowiedz
Tosia skończyłam leczenie. Strasznie źle tolerowałam antybiotyk. Na koniec dostałam pokrzywki, która w sumie nie zeszła całkowicie i raz na kilka dni łykam lek antyhistaminowy.
Tylko po antybiotyku miałam brać jeszcze inny lek i jakoś niedługo muszę zrobić test na helicobaktera, żeby się przekonać czy się udało.
Na razie jest tak, że cały czas żołądek nie jest sobą. No i jeszcze refluks dalej jest. Szczególnie upierdliwe po nocy. Mam wrażenie, że ten refluks to od SM. Byłam jakiś czas temu u osteopaty i powiedział, że przepona jest mocno napięta i może to działać na żołądek. Zapytałam czy to ze stresu czy z SM. Jakoś jednoznacznie nie odpowiedział, ale nie wykluczył.
W każdym razie jestem jeszcze w trakcie ustalania, czy problem zniknął czy niekoniecznie. Oby było ok przynajmniej z bakterią.
Odpowiedz
(27-04-2025, 13:47)calour napisał(a): Macie jakieś pomysły na coś wow na prezent na 30 te urodziny dla niego? Ma wszystko Oczko

Jak ma wszystko, to trudno coś radzić...
Może jakaś kolacja w znanej knajpie?
Ewentualnie coś praktycznego : https://meskarzecz.com/ Jak bielizna sportowa. Faceci z tego co wiem to lubią takie rzeczy tak wiec na pewno mu się przyda Oczko
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 7 gości