Ocena wątku:
  • 9 głosów - średnia: 4.56
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mój dzisiejszy nastroj
Muszę się pochwalić. Mam nowego kotka. Ma 2 miesiące, jest przecudowny i czarna oczywiście, bo czarownice muszą mieć czarne koty? i urodziła się 21 maja, równo 8 miesięcy po odejściu Eryka.
Nadzieja jest płomieniem który  migoce, ale nie gaśnie... 
Odpowiedz
To fajnie, że trafił się kolejny futrzak. Czarne koty to na szczęście ?
Odpowiedz
Dla mnie na szczęście. Ale na pewno znajdzie się ktoś, kto twierdzi inaczej. Eryka to ktoś strasznie skopał, powybijał mu zęby. Od tego momentu przestał być kotem wychodzącym. Ale bardzo długo bal się ludzi.
Odpowiedz
Super Akinom. Najlepsze są takie przypadki Uśmiech. Jak się nie szuka na siłę to zawsze się znajduje
Kurcze co to za pogoda tego lata ?! Beznadzieja. Nie wiem jak Wy ale ja czuję się fatalnie jak nie ma słońca. Liczę na to że chociaż jesień będzie złota bo w te lato już nie wierzę wcale.
Odpowiedz
Brawo ty!
Ja niestety nie mam powodów do świętowania.Odrzucili odwołanie z orzecznictwa.
Odpowiedz
Najgorsze jest to że kicia jest tak absorbująca, że nie mam czasu na nic. Przed chwilą musiałam ją wyprosić z kolan bo tak bardzo prozaicznie zachciało mi się do kibla, a ona sobie w najlepsze zasnęła na kolanach. Jest niesamowita. I się wszyscy naokoło dziwią, ja z resztą też, że taki mały kot chce siedzieć na kolanach i wręcz to uwielbia.
Odpowiedz
To chyba tylko u nas jest taki przesąd, bo w innych krajach czarny kot przynosi szczęście, miłość, dobrobyt, chroni od złych duchów i pożaru. I tego się trzymajmy. Mój czarny Tolek nie jest taki chętny siedzieć na kolanach, ale największą miłość okazuje, jak jest głodny. Duży uśmiech
Odpowiedz
Eryk był taki sam. Jak miał biznes, to się podlizywać. I kolankowy to się stało jak miał jakieś 15 lat tak +/-
Odpowiedz
Moja kicia też od małego na kolanach. Z jednej strony to urocze, ale cały dzień na kolanach potrafi być męczący. Jak idę do toalety, to czeka aż wrócę i dalej kolanka.
Odpowiedz
Mały update co u mnie. Jestem na wakacjach. Gorąca Grecja, piękne turkusowe morze, rozgrzany piasek... Uwielbiam taką temperature, spacerując nad morzem czuje jakby to był mój najlepszy czas w życiu. Myślę że jest. Moje małżeństwo kwitnie a dzieci śmieją od rana do nocy.. sprawiając mi dumę i radość . SM odeszło w zapomnienie Uśmiech. Szkoda że w PL nie ma tylu dni słonecznych.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 6 gości